Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 02. Sep. 2005 19:25

Veš, pri temu je tko, da je prijavljenih okol 900 kandidatk, od teh so jih samo par poslikali in pokazali drugim. Zberejo jih pa pol 10 ali 12 (nism zihr kok) izmed vseh unih 900tih :)
Če mene prašaš nebo v finalu nobene izmed telih predstavljenih kandidatk. Tut naslednjega kastinga se jih par ni udeležil, tko da take prec odpadejo :)
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 02. Sep. 2005 19:30

Nogica, ti si prjavljena mogoče? :)

Drgač pa od teh k so na slikcah eno poznam, pa držim pesti zanjo, zdej k sm vidla, da je med prjavljenimi.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 02. Sep. 2005 19:31

ne nism, jst nism model btw :wink:
Sam čekiram jih non-stop ... :D
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 02. Sep. 2005 19:32

men je Janeta ful luškana,sam je še mlada...
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 02. Sep. 2005 19:41

nogica napisal/-a:Veš, pri temu je tko, da je prijavljenih okol 900 kandidatk, od teh so jih samo par poslikali in pokazali drugim. Zberejo jih pa pol 10 ali 12 (nism zihr kok) izmed vseh unih 900tih :)

kakšna bedarija je pa to? loh bi pol kje napisal da je to sam en vzorec kandidatk... js ko sm tm pogledu uno stran, sm pač mislu da to so kandidatke, teh 15, in pol ena zmaga. zto pa mi je blo cudno zakaj bi izmed 15ih kandidatk pol zbral 12 finalistk. kr neki :D
sam je mel pa teh 15 pol kr sreco da so med 900 lih njih predstavl, ane :cool:
angelček alex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a angelček alex » 02. Sep. 2005 20:37

10 finalistk pride na koncu..drgac pa te kandidatke usaj k sm bla jst na poufinalu sm sam eno vidla..tko da zihr nebojo use tm..
drgac so pa pred finalom se predfinali kr je baje zlo velik punc..

wish me luck u torek:)
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 04. Sep. 2005 9:05

Ja to ma Angel prav... Res niso na kakšnem posebnem nivoju te TLP revije, ampak mene po enem samem letu pozna polovica naših kreatorjev. Blazno srečo sem mela, da sem ravno v tej sezoni tlp-ja začela svojo kariero, ker sem kar naenkrat postala nekakšna veteranka in me mnogi kreatorji poznajo po imenu... Ker tam je malo drugače... Tam čakaš 6 ur s kreatorji na tistih 5 minut na tv-ju in se med sabo lahko kar precej dobro spoznaš.
Drugač pa... Z Angel nisva nikol rekle, da je Hering pa car in najboljši v vsem, sam midve mava pač z njim zelo dobre izkušnje in se nama zdi, da bi mogoče moral folk pa tut dobre strani slišat. Mene tukaj moti samo to, da se nekaj govori kako ena agencija izkorišča punce z denarjem, ki ga moraš plačat za določene stvari in potem zveni kot da so kriminalci, medtem ko navadno vejo, da je pri slovenskih agencijah pač večinoma tko. Ampak to pač pozabjo oment. Najbolj fer bi blo napisat seznam agencij, kaj in koliko je treba kje plačat, kakšna mora bit tvoja konfekcijska itd. Potem pa nej se punce same odločjo, koliko so pripravljene raskirati in komu bodo zaupale.
Pa še to čez tečaje hoje... Gospod Hering in njegove manekenke demonstratorke so ziher najboljši učitelji hoje pri nas. To mi ne more noben oporekat, al nej pa pride 1x pogledat na casting h nam kako in koliko punc dobro hodi. Tist o slikanju booka bi se pa dalo debatirat... :wink:
Ampak klinc, še vedno lahko rečeš, da bi šel rajš h kakšnemu drugemu fotografu na slikanje in ti ne bo rekel, da ne smeš. Sej nam je povedal, da je to tudi opcija. :)

Ne bi se rada več pričkala no, sam to je bil moj point. Bodmo fer, prosim.
Predlagam premirje. :biggthumpup:
angelček alex
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a angelček alex » 07. Sep. 2005 19:35

A je mogoce na tem forumu kater bronzov model al pa mogoce model model groupa?
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 07. Sep. 2005 22:02

Zakaj? Kaj te zanima?
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 07. Sep. 2005 22:10

nogica napisal/-a:Veš, pri temu je tko, da je prijavljenih okol 900 kandidatk, od teh so jih samo par poslikali in pokazali drugim. Zberejo jih pa pol 10 ali 12 (nism zihr kok) izmed vseh unih 900tih
Če mene prašaš nebo v finalu nobene izmed telih predstavljenih kandidatk. Tut naslednjega kastinga se jih par ni udeležil, tko da take prec odpadejo :)

Ja, res je, ja. Lani, če se prav spomnim, se potem ni v finale uvrstila niti ena od kandidatk, predstavljenih med potekom natečaja... :gruebel:
Zadnjič spremenil cukr8, dne 02. Jan. 2007 0:45, skupaj popravljeno 1 krat.
angelček alex
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a angelček alex » 08. Sep. 2005 19:19

Zanima me ce mors placat za book pa to pr broznu al model groupu pa pol kako poteka delo tm..to me zanima
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 08. Sep. 2005 20:00

Ah, o tem smo že govorile ... napisale smo celo 20 strani, tko da pobrskaj na začetnih stvareh. Sori, sam men se res ne da še 1x eno in isto razlagat ...
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 09. Sep. 2005 14:23

če se pri bronzu odlocijo zate, ti na začetku oni plačajo book, set kartice, tečaj hoje..

samo ko začneš služit ti to trgajo od zaslužka ( cca 40000).. ne vse naenkrat...
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
Uporabniški avatar
zywa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zywa » 09. Sep. 2005 17:28

če je tole še aktualno...
hering models skorajda garantiram, da so pošteni, saj je "ta glavn" moj mrzli stric in tudi sama že razmišljam, da bi odšla med manekenke
Uporabniški avatar
Mašy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Mašy » 09. Sep. 2005 17:38

O maj gad...sej ne morm vrjet...

Jah pol je pa zihr pošten ja :roll:
Be happy!!!

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov