Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Veš, pri temu je tko, da je prijavljenih okol 900 kandidatk, od teh so jih samo par poslikali in pokazali drugim. Zberejo jih pa pol 10 ali 12 (nism zihr kok) izmed vseh unih 900tih
Če mene prašaš nebo v finalu nobene izmed telih predstavljenih kandidatk. Tut naslednjega kastinga se jih par ni udeležil, tko da take prec odpadejo
Če mene prašaš nebo v finalu nobene izmed telih predstavljenih kandidatk. Tut naslednjega kastinga se jih par ni udeležil, tko da take prec odpadejo
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Nogica, ti si prjavljena mogoče?
Drgač pa od teh k so na slikcah eno poznam, pa držim pesti zanjo, zdej k sm vidla, da je med prjavljenimi.
Drgač pa od teh k so na slikcah eno poznam, pa držim pesti zanjo, zdej k sm vidla, da je med prjavljenimi.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
nogica napisal/-a:Veš, pri temu je tko, da je prijavljenih okol 900 kandidatk, od teh so jih samo par poslikali in pokazali drugim. Zberejo jih pa pol 10 ali 12 (nism zihr kok) izmed vseh unih 900tih
kakšna bedarija je pa to? loh bi pol kje napisal da je to sam en vzorec kandidatk... js ko sm tm pogledu uno stran, sm pač mislu da to so kandidatke, teh 15, in pol ena zmaga. zto pa mi je blo cudno zakaj bi izmed 15ih kandidatk pol zbral 12 finalistk. kr neki
sam je mel pa teh 15 pol kr sreco da so med 900 lih njih predstavl, ane
- angelček alex
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
10 finalistk pride na koncu..drgac pa te kandidatke usaj k sm bla jst na poufinalu sm sam eno vidla..tko da zihr nebojo use tm..
drgac so pa pred finalom se predfinali kr je baje zlo velik punc..
wish me luck u torek:)
drgac so pa pred finalom se predfinali kr je baje zlo velik punc..
wish me luck u torek:)
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja to ma Angel prav... Res niso na kakšnem posebnem nivoju te TLP revije, ampak mene po enem samem letu pozna polovica naših kreatorjev. Blazno srečo sem mela, da sem ravno v tej sezoni tlp-ja začela svojo kariero, ker sem kar naenkrat postala nekakšna veteranka in me mnogi kreatorji poznajo po imenu... Ker tam je malo drugače... Tam čakaš 6 ur s kreatorji na tistih 5 minut na tv-ju in se med sabo lahko kar precej dobro spoznaš.
Drugač pa... Z Angel nisva nikol rekle, da je Hering pa car in najboljši v vsem, sam midve mava pač z njim zelo dobre izkušnje in se nama zdi, da bi mogoče moral folk pa tut dobre strani slišat. Mene tukaj moti samo to, da se nekaj govori kako ena agencija izkorišča punce z denarjem, ki ga moraš plačat za določene stvari in potem zveni kot da so kriminalci, medtem ko navadno vejo, da je pri slovenskih agencijah pač večinoma tko. Ampak to pač pozabjo oment. Najbolj fer bi blo napisat seznam agencij, kaj in koliko je treba kje plačat, kakšna mora bit tvoja konfekcijska itd. Potem pa nej se punce same odločjo, koliko so pripravljene raskirati in komu bodo zaupale.
Pa še to čez tečaje hoje... Gospod Hering in njegove manekenke demonstratorke so ziher najboljši učitelji hoje pri nas. To mi ne more noben oporekat, al nej pa pride 1x pogledat na casting h nam kako in koliko punc dobro hodi. Tist o slikanju booka bi se pa dalo debatirat...
Ampak klinc, še vedno lahko rečeš, da bi šel rajš h kakšnemu drugemu fotografu na slikanje in ti ne bo rekel, da ne smeš. Sej nam je povedal, da je to tudi opcija.
Ne bi se rada več pričkala no, sam to je bil moj point. Bodmo fer, prosim.
Predlagam premirje.
Drugač pa... Z Angel nisva nikol rekle, da je Hering pa car in najboljši v vsem, sam midve mava pač z njim zelo dobre izkušnje in se nama zdi, da bi mogoče moral folk pa tut dobre strani slišat. Mene tukaj moti samo to, da se nekaj govori kako ena agencija izkorišča punce z denarjem, ki ga moraš plačat za določene stvari in potem zveni kot da so kriminalci, medtem ko navadno vejo, da je pri slovenskih agencijah pač večinoma tko. Ampak to pač pozabjo oment. Najbolj fer bi blo napisat seznam agencij, kaj in koliko je treba kje plačat, kakšna mora bit tvoja konfekcijska itd. Potem pa nej se punce same odločjo, koliko so pripravljene raskirati in komu bodo zaupale.
Pa še to čez tečaje hoje... Gospod Hering in njegove manekenke demonstratorke so ziher najboljši učitelji hoje pri nas. To mi ne more noben oporekat, al nej pa pride 1x pogledat na casting h nam kako in koliko punc dobro hodi. Tist o slikanju booka bi se pa dalo debatirat...
Ampak klinc, še vedno lahko rečeš, da bi šel rajš h kakšnemu drugemu fotografu na slikanje in ti ne bo rekel, da ne smeš. Sej nam je povedal, da je to tudi opcija.
Ne bi se rada več pričkala no, sam to je bil moj point. Bodmo fer, prosim.
Predlagam premirje.
- angelček alex
- Sramežljivka
A je mogoce na tem forumu kater bronzov model al pa mogoce model model groupa?
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
nogica napisal/-a:Veš, pri temu je tko, da je prijavljenih okol 900 kandidatk, od teh so jih samo par poslikali in pokazali drugim. Zberejo jih pa pol 10 ali 12 (nism zihr kok) izmed vseh unih 900tih
Ja, res je, ja. Lani, če se prav spomnim, se potem ni v finale uvrstila niti ena od kandidatk, predstavljenih med potekom natečaja...
Zadnjič spremenil cukr8, dne 02. Jan. 2007 0:45, skupaj popravljeno 1 krat.
- angelček alex
- Sramežljivka
Zanima me ce mors placat za book pa to pr broznu al model groupu pa pol kako poteka delo tm..to me zanima
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
če se pri bronzu odlocijo zate, ti na začetku oni plačajo book, set kartice, tečaj hoje..
samo ko začneš služit ti to trgajo od zaslužka ( cca 40000).. ne vse naenkrat...
samo ko začneš služit ti to trgajo od zaslužka ( cca 40000).. ne vse naenkrat...
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov