Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
jemina napisal/-a:lolitaa napisal/-a:petra2525 napisal/-a:http://www.covergirls.si/
Omg, js sem pa zdej tuki vidla enga tipa k ga poznam.Fuj, kolk je grd .
Tlele so samo grozni modeli Če se jim sploh lahko tako reče
Jaa Dorotejo js poznam in je u faco prou.. nem rekla kaj pač ni mi ušeč..noge ma lepe, trebuh pa ful vlek pa hodit ne zna u petah..Vsi iz mesta jo poznajo po njeni hoji
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
ja pa saj pise da ma trebuh 61cm sicer pa se ne bi cudla ce je to izmisljeno
drugace mi pa ni tolk napacna. ce pogledas druge na tej strani je ona se najboljsa. edino nos ima tak cuden. ful velik pa debel
drugace mi pa ni tolk napacna. ce pogledas druge na tej strani je ona se najboljsa. edino nos ima tak cuden. ful velik pa debel
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
Evo link od njene strani sama prečekiri pa presodi pač mni ona u živo sploh ni, mogoč sam na kaki fotki, pa še to redki
http://www.aljosajerovsek.com/Doroteja_Pospihalj.html
http://www.aljosajerovsek.com/Doroteja_Pospihalj.html
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
ja zadnje slike so cist hude pa tiste k ma ena modelka noge u zrak so tud zakon
ja tukej ma pa res precej okol pasa. ni mi ušeč. no, drugace pa tud njen nos.. ne vem no. ne gre na njen obraz. ma tukej je dokaz, da je ta agencija kr neki. to je slovenija ja. te punce majo edin lahko za kaksne hostese..
ja tukej ma pa res precej okol pasa. ni mi ušeč. no, drugace pa tud njen nos.. ne vem no. ne gre na njen obraz. ma tukej je dokaz, da je ta agencija kr neki. to je slovenija ja. te punce majo edin lahko za kaksne hostese..
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
Ava_Morgan - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2007
Hm, dopuščam možnost da se motim, samo - ni ta doroteja redna članica tega foruma?
-
love18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
ja res so grozne slike ja..pr včih agencijah..in nvem al amamo sploh kacga fotografa kle u SLO k zna REES nardit tako sliko da sam rečeš UAAU?? js še nism zasledila..al mam pa previsok kriterij..kr rečmo ko gledam americas,australias..next top model...tm pa nardijo sliko da lh sam stojiš pa gledaš..mah dobr no s tem se tku ne mormo primerjat..heh..
pa en uprašaje mam..vrjtn mal butast..ampak useen..rečmo opažam da je čz dali vč punc k si želijo postat fotomodelke..in kukr sm brala kle pr ns tut nimamo neke orng dobre,poštene agencije..razn mrbit ene..pa tut zlu mal slovenskih manekenk res uspe v karieri manekenstva..uglaunm moje uprašaje je: zakaj rečmo tista k si res želi uspet v tem poslu in meni da je dovolj dobra za to..zakua se rečmo prc ne kontaktira s kakšno tujo agencijo? sj pošle slike,se opiše..pa pol tku od njih dobi odgovor č je taprava al ne za tu..uglaunem uprašam če je tu sploh možno?? kr kle pr ns smo bul švoh v tem poslu.. saj tak vtis sm dobila..sm mela za seminarsko kr velik o manekenstvi za preštudirat..in glede na use prebrano:pritožbe čez agencije,uspehe/neuspehe slo manekenk,itd..no tak utis sm dobila pol..
tku d upam da nism ke narobe povedala...pač tak je moje mnenje..ke prevč pojma o tem lih nimam..sam menm da je ta siht kr zahtevn..in če že greš u to se morš prpraut na razna odrekanja..če hočeš bit ena od milanskih manekenk uglaunem me sam zanima zkua tiste k si želite to postat ne pišete tujem agencijam?? kr pr ns jst osebno ne vidim nekega uspeha pa dobička..no tiste k ste v tem vrjtn mal vč veste k js..sam useen...uglaunem ta uprašaje me muč in če kira lh odgovori no..
pa en uprašaje mam..vrjtn mal butast..ampak useen..rečmo opažam da je čz dali vč punc k si želijo postat fotomodelke..in kukr sm brala kle pr ns tut nimamo neke orng dobre,poštene agencije..razn mrbit ene..pa tut zlu mal slovenskih manekenk res uspe v karieri manekenstva..uglaunm moje uprašaje je: zakaj rečmo tista k si res želi uspet v tem poslu in meni da je dovolj dobra za to..zakua se rečmo prc ne kontaktira s kakšno tujo agencijo? sj pošle slike,se opiše..pa pol tku od njih dobi odgovor č je taprava al ne za tu..uglaunem uprašam če je tu sploh možno?? kr kle pr ns smo bul švoh v tem poslu.. saj tak vtis sm dobila..sm mela za seminarsko kr velik o manekenstvi za preštudirat..in glede na use prebrano:pritožbe čez agencije,uspehe/neuspehe slo manekenk,itd..no tak utis sm dobila pol..
tku d upam da nism ke narobe povedala...pač tak je moje mnenje..ke prevč pojma o tem lih nimam..sam menm da je ta siht kr zahtevn..in če že greš u to se morš prpraut na razna odrekanja..če hočeš bit ena od milanskih manekenk uglaunem me sam zanima zkua tiste k si želite to postat ne pišete tujem agencijam?? kr pr ns jst osebno ne vidim nekega uspeha pa dobička..no tiste k ste v tem vrjtn mal vč veste k js..sam useen...uglaunem ta uprašaje me muč in če kira lh odgovori no..
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
jst sm bla najprej pr Hering models,plačala tečaj hoje, pr ocenjevanju sm "padla" me niso naprej vzel.
drugič sm šla na CoverGirl kasting, mi je blo ušeč, so rekl da dobim obvestilo po mailu kako so se odločil in sm čakala 3TEDNE! da so mi odgovoril, čist so neresni
pa še bom probavala, kr to mi je največja želja se sprehajat po pisti pa pozirat. "u tretje gre rado" pravjo
drugič sm šla na CoverGirl kasting, mi je blo ušeč, so rekl da dobim obvestilo po mailu kako so se odločil in sm čakala 3TEDNE! da so mi odgovoril, čist so neresni
pa še bom probavala, kr to mi je največja želja se sprehajat po pisti pa pozirat. "u tretje gre rado" pravjo
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ne sam kar je pa poraz od maneken je blo pa na modni reviji od Alme.K sm vidla tiste zažrte trakce od tangic v boke... Oprosti me je pa mau več skp k une pa se mi ne zažrejo tkole trakci notr.K sm pa pregledala pr unmu linku k ga je ena gor napopala.A jih lahko najprej sploh naučiš pozerat pol jih pa sliki.Razn ena mi je bla pa ušeč,ker je lušna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov