Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
jane napisal/-a:Keya, kr ena nova? Mogoče si pa ti 200 % našopana da pišeš proti NL???
Kolk ti pa plačajo???
Kr ena nova??
Povem kaj sem videla na tistem linku & to so ble fotke od Adrienne Lenehan, nevem kaj tebi ni jasno tu (& kaj se buniš)?
In ja, to da nekdo da prof. fotke drugih deklet v svoj album in trdi, da so njene ter da je za njih zaslužna NL... dvomim, da se lahko spusti/spustite/spustijo še nižje - dno je doseženo!
- jane
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ej, Keya normalno da se bunim!
Če te že zanima, je bla Mojca Gert moja sosošolka na Gimnaziji!
In je nadvse lepa punce in ima full hude fotke!!! In nima vzroka, da bi na link dala druge!!!
Itak dela za hude agencije v Parizu, NY, Tokyu.
A si ji res tolk nevoščljiva? Mislim, da obe veve kera si
To rešuj drugače, ne pa po furumih!
In še to: nekaj teh fotk sem tudi sama vidla u Glossu - reklama za Carla Degen / Mura in je ob strani pisalo foto: Nina Lubarda!
Če te že zanima, je bla Mojca Gert moja sosošolka na Gimnaziji!
In je nadvse lepa punce in ima full hude fotke!!! In nima vzroka, da bi na link dala druge!!!
In še to: nekaj teh fotk sem tudi sama vidla u Glossu - reklama za Carla Degen / Mura in je ob strani pisalo foto: Nina Lubarda!
Zadnjič spremenil jane, dne 06. Jan. 2008 19:40, skupaj popravljeno 1 krat.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Moji prijateljici v Lj. so isto rekli.. naj se slika pri kakšnem fotografu.. Po tem ko bi to opravila, bi ji pa pomoje predlagal tečaj hoje.. Pomoje neke agencije nimajo dovolj strank in si tako delajo reklamo. Če bi v njej res videli bodočo uspešno manekenko, bi ji sami plačali te tečaje, z njo podpisali pogodbo ipd.
- jane
- Sramežljivka
Ja, tečaje delajo samo zato, da vse povabijo in jim potem plačajo!
Tudi če so okrogle, čist neprimerne- kakršnekoli, sam da plačajo
Moje mnenje_:najbolje je probat priti v agencijo Nina Lubarda, ker je modna fotografinja in lastnica agencije. Če si ji res cool ti zihr nardi top fotke in te potisne naprej!
Js moram mal shujšat, ker mi je rekla da morem met boke do 90 cm.
Visoka sm 170 cm.
Js sem se z njo zmenla, da mi bo investirala en del stroškov.
Sam mi bo nardila book, ko bom imela boke ene 89 cm. Pa kolkr vem se ti NL zelo posvetu tudi , če si bolj majhen.
Za beauty, pa Subrino in reklame bom sigurn lahk delala
Tečaj je pr Nl individualen in men ga ni blo treeba plačat. No , mislim da je za vse njene modelka brezplačen
Tudi če so okrogle, čist neprimerne- kakršnekoli, sam da plačajo
Moje mnenje_:najbolje je probat priti v agencijo Nina Lubarda, ker je modna fotografinja in lastnica agencije. Če si ji res cool ti zihr nardi top fotke in te potisne naprej!
Js moram mal shujšat, ker mi je rekla da morem met boke do 90 cm.
Visoka sm 170 cm.
Js sem se z njo zmenla, da mi bo investirala en del stroškov.
Sam mi bo nardila book, ko bom imela boke ene 89 cm. Pa kolkr vem se ti NL zelo posvetu tudi , če si bolj majhen.
Za beauty, pa Subrino in reklame bom sigurn lahk delala
Tečaj je pr Nl individualen in men ga ni blo treeba plačat. No , mislim da je za vse njene modelka brezplačen
-
keya - Komunikatorka
jane napisal/-a::roll: Ej, Keya normalno da se bunim!
Če te že zanima, je Mojca Gert moja sosošolka na Gimnaziji!
mislim...
Tebi očitno marsikaj NI jasno
Prej so bile na tistem linku (kao album od hallwag) čisto druge fotke (in sicer od Adrienne Lenehan, valda ni Lai Ming prilepla linkov do njenih fotk kr brez veze? ) in ne te, ki so sedaj - to je poin & nevem kaj ti ni jasno tukaj?
Če je ta hallwag tvoja sošolka, jo pa lahko sama vprašaš zakaj so bile prej čisto druge fotke notri kot so zdej, ker to pa tudi mene zanima (pa vrjamem, da še kero drugo na forumu tudi)
jane napisal/-a:A si ji res tolk nevoščljiva? Mislim, da obe veve kera si
In še vedno čakam, da mi pojasniš kaj si misnla s temle:
jane napisal/-a:Keya, kr ena nova?
- jane
- Sramežljivka
Ej, Keya, men je jasno vse, očitno ni tebi!!!!
To je MOJCA GERT! In če je bil kakšen link napačno ali pomotoma prilepljen, ni pomembno!
Mojca Gert je mednarodni model in je na top nivoju in zdej bi rada ti tle pamet solila, da to ni ona???
Kar se pa linka tiče pa se še kako dobro spomnim, da sta bla dva in je v enem bila rtudi Sandra Marinovič.
Sicer pa je vse že izven konteksta. Ni korektno do Mojce Gert, ki je uspešen model in manekenka Zaključujem svoje mnenje in Kelly plis ne odgovarjaj več
To je MOJCA GERT! In če je bil kakšen link napačno ali pomotoma prilepljen, ni pomembno!
Mojca Gert je mednarodni model in je na top nivoju in zdej bi rada ti tle pamet solila, da to ni ona???
Kar se pa linka tiče pa se še kako dobro spomnim, da sta bla dva in je v enem bila rtudi Sandra Marinovič.
Sicer pa je vse že izven konteksta. Ni korektno do Mojce Gert, ki je uspešen model in manekenka Zaključujem svoje mnenje in Kelly plis ne odgovarjaj več
-
keya - Komunikatorka
Izven konteksta?
Še vedno vztrajam pri svojem.. na vprašanja bom pa očitno tudi brez odgovora ostala, pričakovano
Če bi bil link napačno ali pomotoma prilepljen.. nevem zakaj na istem linku najdemo zdej čisto druge fotke.. Napačen ali pomotoma prilepljen? yeah right, potem se ponavadi tudi pove (ups, napaka) in da pravi link, ne pa da se še dalje hvali..
A sem mogoče trdila, da sedaj na teh slikah ni tale MG al kaj že? Madona.. a si ti nepismena al se sm delaš?
In ne ti meni kelly
Ponavljam: prej na slikah na tistem linku NI bila ista punca, kot je zdej.
edit: sAdie.. razpizdi me, ko me nekdo hoče prepričat da sem zihr narobe videla (valda vem kaj sm vidla) in me ma s tem za norca.. prav tako me pa razpizdi, ko nekdo obrača moje besede, a je sam očitno nepismen!!
Še vedno vztrajam pri svojem.. na vprašanja bom pa očitno tudi brez odgovora ostala, pričakovano
Če bi bil link napačno ali pomotoma prilepljen.. nevem zakaj na istem linku najdemo zdej čisto druge fotke.. Napačen ali pomotoma prilepljen? yeah right, potem se ponavadi tudi pove (ups, napaka) in da pravi link, ne pa da se še dalje hvali..
A sem mogoče trdila, da sedaj na teh slikah ni tale MG al kaj že? Madona.. a si ti nepismena al se sm delaš?
In ne ti meni kelly
Ponavljam: prej na slikah na tistem linku NI bila ista punca, kot je zdej.
edit: sAdie.. razpizdi me, ko me nekdo hoče prepričat da sem zihr narobe videla (valda vem kaj sm vidla) in me ma s tem za norca.. prav tako me pa razpizdi, ko nekdo obrača moje besede, a je sam očitno nepismen!!
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
keya napisal/-a:edit: sAdie.. razpizdi me, ko me nekdo hoče prepričat da sem zihr narobe videla (valda vem kaj sm vidla) in me ma s tem za norca.. prav tako me pa razpizdi, ko nekdo obrača moje besede, a je očitno nepismen!!
sem vidla jaz tui, tak da ni panike - sem mogla na tvojo stran stopit
However...kaj se dogaja z naso Leo (nogica)? A jo kdo vidi/slisi???? I miss her sometimes...
I love SISLEY& RW
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
jane napisal/-a:Lai Ming napisal/-a:
Kako zanimivo ...
http://www.newmadison.fr/newmadison.html (glej Adrienne Lenehan)
http://www.fashionmodeldirectory.com/mo ... han/photos
Kokr vem, je tale Hallwag na linku Mojca Gert !!! Tle sm našla njene fotke http://www.fashionmodeldirectory.com/mo ... rt/photos/
http://www.elle.si/lifestyle/mozaik/obr ... -2820.aspx
In kolikor vem dela za Nino Lubarda.
A dej no Nekateri pozabljajo, da nismo po župci priplavali in da nismo stare 15 let, temveč (nekatere) štejemo kar nekaj let več, pa tudi malce več pameti imamo Oseba pod nickom hallwag (kdo je, ne rabim posebej razlagat, ali pač ) je nekaj deset strani nazaj napisala, da so na zgoraj napisanem linku njene fotke (in ona ni Mojca Gert), slikala pa je famozna Nina Lubarda - khm, zanimivo, da so te iste fotke na strani agencije New Madison, pa še ime drugega modela je zraven napisano ... Adrienne Lenehan, ki pa, kolikor je meni znano, ni Slovenka in ni stala pred Nininim objektivom Fotke, ki so zdaj na omenjenem linku, so povsem druge fotke in na njih je seveda Mojca Gert.
Če si dober v svojem poslu in vreden spoštovanja ter zaupanja, se tako nizko ne spuščaš.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jane tlele nas je več, ki smo 100% prepričane, da ble na tistem linku prej druge fotke. Prej je bla tma povsem druga punca, zdaj je pa kar na enkrat Mojca Gert.
Tko, da je mel nekdo (boh ve kdo? ) prste vmes pa mal zamenjal vse skupi, da ne bi tko podnivojsko izpadl...
Tko, da je mel nekdo (boh ve kdo? ) prste vmes pa mal zamenjal vse skupi, da ne bi tko podnivojsko izpadl...
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
polly-polly napisal/-a:Jane tlele nas je več, ki smo 100% prepričane, da ble na tistem linku prej druge fotke. Prej je bla tma povsem druga punca, zdaj je pa kar na enkrat Mojca Gert.
Ne sam boh, večina nas ve, katera patetična oseba je to nardila
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
- hallwag
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2007
jane napisal/-a:Ej, Keya, men je jasno vse, očitno ni tebi!!!!
izbris posta ... kršitev Pravil foruma, št. 9
Zadnjič spremenil hallwag, dne 06. Jan. 2008 15:11, skupaj popravljeno 3 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov