Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Vojcha napisal/-a::) Ne da se mi več o tem pogovarjat. Skratka, vse fotke, ki no katerih koli straneh agencij so zanič:) Res, da se ne morjo primerjat s tujino, sam kaj čmo. Škoda za tiste punce, ki si želijo v tem uspet, pa ne gre, mogoče tudi zaradi zanič fotografij...
Babe,mejte se skrajno!
niso vse zanič, ampak povečini so pa res.sej sm rekla, kje je fora.Niti ne tok v fotografih, ampak v preveč navadnih puncah.obstajajo dekleta ki izpadejo hude, neglede na to ali gre za nizkoproračunsko in slabo fotografijo, ali dobro.fora slovenije je, da nimamo nekih blazno zanimivih delet.No, verjetno so, ampak glede na tiste v agencijah, nebi mogla tega rečt.
sicer pa se mi zdi malce trapasto, da sploh kakšen fotograf dela slabe slike.Če bi bila jaz fotograf, bi vedno gledala na to, da razvijem lepo in privlačno sliko, ker potem sploh ni poante če delaš grde fotografije.In msilim tud da je fotošop kar obvezen, ker ne moreš za book dat osebi sliko, kjer se slučajno mal špehca vidi ker se je tko postavla, al pa nevem, mozolji itd.
drgač pa obstaja tud velik punc, ki na vsak način hočjo bit fotomodel, pa za to nikakor niso primerne in potem se pritožujejo da so slabe slike.če ne znaš, če nisi za to narejena, potem težko dosežeš kšne konkretne slike, razen če te v celoti fotošopirajo-to pa nekak nima smisla-vsaj meni ne.
drgač pa Vojcha..ful mi jwe ušeč una tvoja slika.Res ful dobro izpade
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
*purple* a to, da nimamo lepih in zanimivih punc sodiš po sebi, ker meni se jih zdi, kar nekaj telo zanimivih, sploh na fotkah v raznih modnih janah zelo dobro izpadejo. Tko, da res ne vem, kako lahko sodiš, če 90% editorialov sploh videla nisi.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
jemina napisal/-a:*purple* a to, da nimamo lepih in zanimivih punc sodiš po sebi, ker meni se jih zdi, kar nekaj telo zanimivih, sploh na fotkah v raznih modnih janah zelo dobro izpadejo. Tko, da res ne vem, kako lahko sodiš, če 90% editorialov sploh videla nisi.
sori, ampak morem
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
*purple* - Cosmopsiho
jemina napisal/-a:*purple* a to, da nimamo lepih in zanimivih punc sodiš po sebi, ker meni se jih zdi, kar nekaj telo zanimivih, sploh na fotkah v raznih modnih janah zelo dobro izpadejo. Tko, da res ne vem, kako lahko sodiš, če 90% editorialov sploh videla nisi.
jemina a ti vidiš kaj jaz vidim?gre se zato, pa reč kar češ, da ni nekih zanimiv punc.Nisem rekla, da ni nobene, ampak jih je malo, ker pri nas pa res vsakega vtaknejo v to smer, če le ustreza vsaj približno meram.Mislim, pa da se tok razumem in v fotografijo in v modele, da lahko trdim.sicer gledam pa iz svojega kota in če grem gledat strani od slovenskih modnih agencij in kakšnega Supermodels pejđa, je veeeelika razlika.Kot v slikah, obrazih, iskricah.Nisem rekla da dekleta niso lepa, ampak sem rekla, da nimajo tistega waw-a.Ne obračaj besed
In če bi sodila bi sodila po tebi
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
*purple* napisal/-a:Nisem rekla da dekleta niso lepa, ampak sem rekla, da nimajo tistega waw-a.
Se ne spoznam na fotomodele, ampak se sploh ne strinjam, da so Slovenke kaj slabse. Evo, tukaj je ze ena:
klik
klik
klik
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
*purple* napisal/-a:In če bi sodila bi sodila po tebi
Samo zato ker mamo slabše fotografe in na splošno slabe pogoje za modno industrijo še ne pomeni, da so slovenske punce ne posebne (vem da je pač tvoje mnenje drugačno, moje je pač tako). Prav vsaka država ma en svoj tip lepote, prav tako Slovenija.
Tak da po slikah jih ne morš sodt, ko jih boš pa vidla veliko v živo, pa boš dejansko lahko rekla da pač niso nič posebnega ali pa da so zanimive.
p.s. po jemini pa niti slučajno ne bi mogla sodt, je prava zanimiva lepotička
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
V Sloveniji je veliko lepih punc, ampak roko na srce, niso vse za model. V naših agencijah so več ali manj (poudarek, več ali manj, ker imamo tudi nekaj posebnih primerkov ) samo luštne in preposte ter prazne punce. Manjka pa zanimivih deklet. Tako ali tako pa zunanja lepota v pravem pomenu nima pretirano veliko opravka z manekenstvom.
Punca na linkih na prejšnjih straneh je Ana Colja, ki je za moje pojme ena izmed lepših in bolj talentiranih slo. modelov, sicer ima pa vsak svoj okus in tip dekleta, ki mu/ji je všeč. Point je predvsem v tem, da v slovenskih agencijah izbirajo le nezanimive lepotičke (pa no, tudi kakšna ne preveč lepa se najde, spet stvar okusa), ki na tujem trgu ne vzbudijo pretirano velike pozornosti.
Punca na linkih na prejšnjih straneh je Ana Colja, ki je za moje pojme ena izmed lepših in bolj talentiranih slo. modelov, sicer ima pa vsak svoj okus in tip dekleta, ki mu/ji je všeč. Point je predvsem v tem, da v slovenskih agencijah izbirajo le nezanimive lepotičke (pa no, tudi kakšna ne preveč lepa se najde, spet stvar okusa), ki na tujem trgu ne vzbudijo pretirano velike pozornosti.
-
*purple* - Cosmopsiho
barby* napisal/-a:*purple* napisal/-a:In če bi sodila bi sodila po tebi
Samo zato ker mamo slabše fotografe in na splošno slabe pogoje za modno industrijo še ne pomeni, da so slovenske punce ne posebne (vem da je pač tvoje mnenje drugačno, moje je pač tako). Prav vsaka država ma en svoj tip lepote, prav tako Slovenija.
Tak da po slikah jih ne morš sodt, ko jih boš pa vidla veliko v živo, pa boš dejansko lahko rekla da pač niso nič posebnega ali pa da so zanimive.
p.s. po jemini pa niti slučajno ne bi mogla sodt, je prava zanimiva lepotička
lej, jst sm pač povedala.Moje mnenje je tako in konc.Poznam ene par punc, ki so nekoč hotle bit fotomodel in kljub temu da so ble čist povprečne in čist nč zanimive so jih vzeli medse.sicer so potem kar hitro nehale, ko so videle da je treba nekej denarja vložit v to.
Nisem rekla, da so vse punce slabe, sploh ne, v sloveniji imamo ful velik lepih punc, ampak te niso fotomodeli.Med fotomodele pa čist vsako ki vsaj približno po postavi ustreza sprejmejo.
In isto mislim in skos hočem že to povedat kar je zdej napisala Lai Ming.sam Jemina išče dlako v jajcu, pa ti povem da je ne boš našla, če bi jo, bi bilo več slovenskih fotomodelov priznanih v svetu
barby*, glede tvojega zadnjega stavka..Sva že rekli, da ima vsak svoj okus?
jemina, ne, moja predstava zanimivega modela ni adriana Lima, nevem kje si to pobrala.ženska sicer ni slaba, ni pa nekej posebnega.In tudi te znane mi niso nekej posebnega.Se pa opazi posebnosti na supermodels pejđu, kjer je veliko veliko deklet ki imajo res nek čar Mogoče bi od znanih lahko izpostavila natalio Vodianovo, ker je res nekej posebnega-za moj okus in pa Anne Marie van Dijk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov