Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tami » 12. Okt. 2007 19:09

Mogoče kdo kej več ve o tej modni reviji, ki bo zdej enkrat v kratkem v Intersparu Vič-Lj?
Uporabniški avatar
]{47|4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ]{47|4 » 13. Okt. 2007 17:16

js sm bla pr heringu na tecaju hoje..dost pateticno da s sabo privlece njegovo fuuul uspesno manekenko da nas uci hodit.placala sm 35 000 sit ko nam pove da moramo pridt na avdicijo k bojo ns tm glede na hojo zbirale njegove manekenke???in ce si usec njegovim modelom lahko podpises pogodbo. to se mi je zdelo cist bedasto. in po tem ti zaracunajo se za book. takrat sm rekla ne hvala lepa ker sem se ze tako prevec nategnila. pol sta pa na dom prsle se ene 2 3 kuverte kao da mam opravlen tecaj in da nej pridm na avdicijo zakaj nism prisla ze prej...nateguje na veliko. pa tolk za informacijo..tara zupancic (finalistka TW) je model pri heringu...
tudi črna ovca daje toplo volno! :D
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 13. Okt. 2007 19:02

jz isto. sicr že neki cajta nazaj.. ampak ko je pršl do booka... sei kul..
asru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a asru » 19. Okt. 2007 8:07

a mogoce katera ve kako je s tistimi castingi na katerih zbirajo punce in fante za predstavitev novih trendov frizur.zdj bo recimo en od loreal professional.je vseen kako prideš oblečen,kolk namazan..?je mogoče že katera bila na takem castingu?kako sploh poteka?hvala
Uporabniški avatar
smiley_ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a smiley_ka » 19. Okt. 2007 16:36

a je bla kira pri vulcano models =P me full zanimajo kak je, vaše izkušnje pa to =) lp
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 19. Okt. 2007 17:58

Tale ulcano models je baje en sam šit
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mulatto_f » 20. Okt. 2007 14:23

jz sem pri njih vaditeljica, kašne 3 leta nazaj sem se učila pri njih...
in ti bom čist tk po resnici povedala... vulcano models so v prvi vrsti manekenska šola, kjer te naučijo predvsem hoje, lepe drže, obnašanja v javnosti... sami prirejajo svoj modne revije, na katerih se nabere kar nekaj smetane (bernarda marovt, nina gazibara, bernarda jeklin, polona baš...), tudi učitelje imajo v nekaterih krajih zares kakovostne in priznane... je pa res, da to nikakor ni modna agencija, zelo malo posreduje svoje manekene, nekaj njihovih manekenk je sicer kakorkoli na katerem področju uspelo, ampak, ker so se same potisnale naprej, v razna tekmovanja za miss, supermodele itd. je pa tudi res, da če se bo direktorici zdelo, da si ti dobra, te zna hitro potisnit v kak izbor bernarde marovt ali supermodela slovenije ali ka podobnega, čeprav mogoče ne ustrezaš že v prvi vrsti vseh pogojem... mislim, temu, da ima zelo dobre veze, ne gre nikakor oporekat...
Uporabniški avatar
smiley_ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a smiley_ka » 20. Okt. 2007 20:53

aha... ka pa začetniki,kulk vse stane,pa book pa to... =) al to sam poberejo denar pol pa nč od tega :roll: =P
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 20. Okt. 2007 22:22

Dušan napisal/-a:Za spremembo eno moško mnenje, na kratko...In ja, ime je avtentično, nimam kaj skrivat.

Ne morem verjet, da zaradi "nevšečnosti", ki jih imate delate tako dramo. A ne znate razmišljat s svojo glavo? Če vam volja poide že ob samem začetku, potem se ne spuščat v to. Jaz že 10 let delam za Nino. Vedno dobim plačano, promoviran sem v tujini...Imel pa sem podobne "težave" kot omenjene punce v oddaji. Mislite, da fantom ne rečejo nič? "pobrij se, mal mišic rabiš"...jaz sem pač suh in tak sem kot sem. in se ne bom spreminjal zaradi reklam. Tako sem pač dobival take reklame, ki so meni pisane na kožo. Veliko jih pa nisem, ker ne maram v gatah laufat po pisti, ne maram se spreminjat zaradi denarja...in oprostite izrazu, ne jebem, če mi bo kdo rekel nekaj negativnega. Kar si ne želiš odkloniš, in se boriš naprej! Nisem, ko mi je rekel nekdo, da sem presuh, letel v trgovino z praški in se nabildal. Če se kdo odloči za nekaj kar mu nekdo reče je to NJEGOVA ODLOČITEV! Sam se odločiš, sam veš kaj hočeš. In stvari te bojo poskušale spravit s tira. Če ne živite na realnih tleh, in ste ogorčeni, da date 600e za book, potem pa ni nič iz tega naslednji dan...potem je to usluga za vas, da se je tako hitro končalo. To prav resno mislim.

Tudi jaz sem plačal na začetku... in to ne le 600e, da sem imel spodoben book. V bistvu sem prva leta 75% denarja investiral v nove fotke. Tudi Nini sem dal par fotk narest, in morda rečete, da njene fotke niso dobre. V mojem primeru pa sem zaradi njenih v Honkkongu dobil največ reklam. Njim so bile nadvšeč. Sam jaz pač nisem iskal slabosti in negativnih stvari, ampak sem vsakič probal pozitivno gledat stvari. In tudi pozitivno so se obračale. Hecn ne?

Prosim ne se odzivat na moj post. Ne ga tudi poskušat refleksirat, ker je to le moj pogled! Moje mnenje.

Upam, da se bodo stvari pomirile, vsak bo pa odnesel izkušnjo več, ki je pomebna za življenje. Tožarit se po sodiščih, vlačit stvari po medijih je lahko navsezadnje le isto pošetje, kot to, ki ga nekatere očitate agenciji. Iz tega ne bo za nikogar nič dobrega.

lp

??potem hočš povedat, da ni use tko rožnato :)
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 25. Okt. 2007 22:42

anja328 napisal/-a: Anja pa fulll dobr dela z Nino in tut starši majo z njo same full supr izkušnje.

Če te zanima je ravn danes pršla iz Milana snemat za Gloss in gre v nedeljo nazaj.

In tut dobivajo se skoz na kavi !!!!!!!!!

V glavnem... Tale Anja Korošec je že pri MG (in ne več pri krasni Nini L.), če prav vidim :wink:... Heh.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 06. Nov. 2007 23:41

Zdaj je pa že Malnarjeva Maja pri Bronzu...

Čisto drugačna se mi zdi, sploh je ne bi spoznala tam na njihovi strani :gruebel: ...
Zadnjič spremenil cukr8, dne 07. Dec. 2007 19:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 06. Nov. 2007 23:50

Ma dj tale Maja je dejansko grda.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnydayka » 09. Nov. 2007 18:29

jemina napisal/-a:Ma dj tale Maja je dejansko grda.
agree
takih punc je u lj na tone nwem zakaj je lih ona neki posebnga
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 09. Nov. 2007 19:41

Ker rada da.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objavaNapisal/-a _*Jagoda*_ » 10. Nov. 2007 22:54

mi lahko kdo prosim razloži kaj je sploh to book? Zakaj se uporablja? Je nujen?...?

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov