Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vylynk@ » 07. Okt. 2007 19:25

No sem brala mal poste teh zadnjih par strani, res se tudi meni zdi čudno, da se kar naenkrat prijavi t6olk novih ˝fotomodelov˝ ki naj bi imeli pri NL ne vem koliko dela in jo neizmerno hvalijo... no ja kakor hočejo - samo da bi se samo zaradi tega nekdo prijavil na forum - bolano - sploh me pa zanima, kako so kar naenkrat zvedli da se to na tem forumu piše - to je meni sumljivo, pa me lahko vsi napadete zaradi tega če hočete... :roll:

... pa še nekaj glede slik NL... verjamem da zna dobre fotke posnet - ampak te slike, ki jih je posnela pač vsem tem puncam ki jih je nat****** ... so pa res vse iste, in za moje pojme zelo neprofesionalne... mogoče naredi dobre samo tistim dekletom, za katere tudi sama verjame, da bi lahko uspele....

Aha pa še nekaj ... ker je Nina baje nekaterim dekletom zaradi njihovih izjav grozila po ZSju... :D lahko poskusiš tudi pri meni, ni panike :wink: ampak mislim, da me ne boš prestrašila s takim nezrelim vedenjem... :roll:
anela1O5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anela1O5 » 07. Okt. 2007 21:04

LP!

Evo da se js pokomentiram mal o temle.. Ze neki casa sem pr NL, bla sem ze tut v tujini, tja sem seveda prsla z bookom ki mi ga je nardila Nina. Torej ce fotke nebi ble kul, tko nekateri praute, tut js nebi prsla tja! ..je pa res da pac na zacetku je treba tut kej investirat ane.. Pol je pa odvisn kok se ti bo kej obrestovalo pa kok ne.. Nina se trudi pa posila okol tvoje fotke narocnikom in ce te bojo rabl tako ko si te bojo drgac pa za to ni Nina kriva.. od tebe je tut odvisn kok bos skrbeu za svoje telo itd. Sama sm zacela pr 14ih k sm bla se rauna z useh strani..zdei sm pa ze mal starejsa in se seveda tut dost pozna na telesu, tk da glih taka ko sm bla pr 14ih nisem, se pa trudim da mam uredu postavo in mere za ta posel.. Pa use tiste punce, k mislite da mate potencial za modela, pa bi to rade ble, vam prporocam NL, kr se mi zdi da je ena izmed agencij v slo. ki najvec modele posilja v tujino. Tam je pa tut zasluzek!

Tuki na linku lahka tut pogledate neki mojih fotk k sm jih nardila nazadnje v Madridu ( http://www.andreamilian.com ),.. drgac sm pa prsla tut med 1o finalist za tally-weijl dekle leta(http://www.tally-weijl.si)..tu me lahka tut vidite, da nebote rekli da je tole spet nina pisala.

LP!

anela*
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 07. Okt. 2007 21:20

Ja, Anele sem se pa ravno danes zjutraj spomnila :D , ko sem razmišljala, zakaj NL nič ne dopolnjuje internetne strani (že kakšna 3 leta ima samo par modelov predstavljenih)... Se je spomnim enkrat iz Smrklje :)
anaes
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anaes » 07. Okt. 2007 21:25

Mene pa ful zanima, zakaj je post od une mame kr zginu. Res me ful ful zanima :lach: :razz:
Zna kdo razložit ?
Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 07. Okt. 2007 23:59

anela1O5 napisal/-a:LP!
Evo da se js pokomentiram mal o temle.. Ze neki casa sem pr NL, bla sem ze tut v tujini, tja sem seveda prsla z bookom ki mi ga je nardila Nina. Torej ce fotke nebi ble kul, tko nekateri praute, tut js nebi prsla tja! ..j

Očitno eni (ene ;) ) ali površno berete ali pa ne razumete postov - že velikokrat je bilo napisano, da zna narediti dobre fotke, vendar se potrudi le za nekatere, ostale pa nategne na veliko.

Seveda ni odvisno od nje, če bo model uspešen (pri tem igra vlogo ogromno stvari), vendar tu govorimo o dekletih, ki nimajo nikakršnega (ali pa imajo zelo malo) potenciala za uspešno kariero in jih po domače povedano prinese okrog za nekaj sto evrov, dobijo pa take slike, kakršne ima že lepo število deklet in so neuporabne (ista oblačila, poze, da ne govorimo o tem, da so nekatere bile poslikane v izredno kratkem času, dobile pa 10 zelo zelo podobnih fotk). Torej? Kje tu tiči problem? Mislim, da ne v dekletih.
anaes
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anaes » 08. Okt. 2007 14:30

Lai Ming napisal/-a:
Očitno eni (ene ;) ) ali površno berete ali pa ne razumete postov - že velikokrat je bilo napisano, da zna narediti dobre fotke, vendar se potrudi le za nekatere, ostale pa nategne na veliko.

Ne berejo površno, rade/a bi pozornost preusmerile/a drugam :)
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 08. Okt. 2007 18:32

se bo še kakšna nova od nine javila? a ni standard ene 3 na novo prijavljene na dan? :lol:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 09. Okt. 2007 9:18

banananjam napisal/-a:Ta zadeva z Nino Lamborgini ni tako zelo huda. Če jo vzameš kot izkušnjo v življenju, je bolje, da te zdaj nategne nekdo za 500EUR, kot da kasneje v življenju zaradi naivnosti recimo izgubiš ledvico. Nekatere punce mogoče niso pričakovale, da bodo postale manekenke, so pa imele v mislih hiter zaslužek - 100EUR na uro... no lepo vas prosim... Jaz sem svoji sestri govorila, da je to nateg...

Očitno je bila lekcija uspešna - punce so pogruntale, da se je treba v življenju boriti...

Upam, da vam bo uspelo! In seveda hvala Nini Lamborgini.

:lach:
a to je sedaj kaka nova ali ima Nina Lumbarda nov naziv?
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 09. Okt. 2007 10:50

^^Haha, jaz sem slišala samo za Nino Lubadar :rofl: .
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 09. Okt. 2007 13:26

barby* napisal/-a:se bo še kakšna nova od nine javila? a ni standard ene 3 na novo prijavljene na dan? :lol:

:rofl: mogoče ji primankuje idej za nove nicke :D
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 09. Okt. 2007 14:58

bejbika napisal/-a: a to je sedaj kaka nova ali ima Nina Lumbarda nov naziv :lach: ?

OK, pri ostalih navedenih izpeljankah ni dvoma, da gre za šalo, tukaj pa nisem čist prepričana, a je bilo mišljeno resno :D ... Za vsak slučaj :D : Lubarda se piše v resnici...

Sem pa pred precej leti resnično v neki modni reviji pod fotografijami videla napis Agencija Nina Lumbarda MM...
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *pocahontas* » 11. Okt. 2007 18:06

za vse ki vas zanima moda:
danes ob 20.00 je modna revija na Gornjem trgu v Ljubljani, kolekcijo pa predstavlja Miro design!
Lp
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 11. Okt. 2007 18:33

Ja, pa vabilo rabiš :wink: .
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Okt. 2007 22:49

*pocahontas* napisal/-a:za vse ki vas zanima moda:
danes ob 20.00 je modna revija na Gornjem trgu v Ljubljani, kolekcijo pa predstavlja Miro design!
Lp

jst pa poznam tega Mirota.glede na to, kolk je star je res ornk naredu iz sebe.Sicer moj bratranc je bil na modni reviji, kot pravi nepoznavalec mode, ampak pravi da niti ni tako slabo.Mirotu rečem lahko, pa samo kapo dol :gut:
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 12. Okt. 2007 12:56

kriza, nikol ne bom razumela te "lepotne" industrije :roll: meni je bolj vazna obleka kot taka, ne pa kdo pr hudicu jo nosi...jao
I love SISLEY& RW

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov