Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mojca rupar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2007
Anjina mama zanikam trditve curly me, sodelovanje z Nino Lubarda je bilo zelo intenzivno in je uspešno, tako v Sloveniji kot v tujini. Z njeno pomočjo je kot edina slovenka prišla do najboljše milanske agencije. Osebno želim to temo zaključiti..
Zadnjič spremenil mojca rupar, dne 07. Okt. 2007 23:07, skupaj popravljeno 3 krat.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Ja no, saj se nočem vtikati, ampak ne razumem več prav dobro, kdo so vsi ti ljudje in zakaj morajo reševati probleme ravno na Cosmo forumu ... Hočem reči, da je zanimivo, kako postaja tale forum pomemben oz. popularen ...
Fino, če je Anja (kdorkoli že pač je) zadovoljna, enako velja za njeno mamo ...
Bi bilo pa še bolj zanimivo, če bi se forumu pridružil še npr. kak politik in bi začeli kar na Cosmu reševati kakšne svetovne krize
Fino, če je Anja (kdorkoli že pač je) zadovoljna, enako velja za njeno mamo ...
Bi bilo pa še bolj zanimivo, če bi se forumu pridružil še npr. kak politik in bi začeli kar na Cosmu reševati kakšne svetovne krize
- anja328
- Sramežljivka
klarica napisal/-a:ma še dobro, da anjina mama spremlja cosmo forum in potem vsem pove kakšna je resnica
Js sm jo opozorila kaj tlele pisari curly me! A niti po resnici ne sme napisat? Se pač piše drgač kot njena hčera, Anja.
Tle je pravi link http://www.womenmanagement.it pod Anja.
Kr sem njena prjatlca sm pač povedla njeni mami, a je to narobe?
- anja328
- Sramežljivka
Lai Ming napisal/-a:Da Dejan dela slabe fotke Čeprav ga je očitno nekdo zamenjal in sta - očitno - hodila v isto šolo fotografiranja ... Ene par jih ima grozljivo obupne in amaterske fotke.
Lai ming, kaj mi ti priporočaš?
Bla sm pr Bronzu, pa mi ni blo všeč.
Pr Heringu ne bi rada plačvala za tečaje, MG ma kao same prejšne modele in se Maja Bulc nč ne trudi. No tam so mi nardi nek book sam mi fotke niso ušeč. Take kot od DejanaBronz
NL mi je rekla da nism tip zanje, vulcano je brezveze.
A pol naj grem kr na avdicijo??
Please svetuj!:idea:
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
^^Kako ne, saj ona pa ja vsako vzame .
- banananjam
- Sramežljivka
Ta zadeva z Nino Lamborgini ni tako zelo huda. Če jo vzameš kot izkušnjo v življenju, je bolje, da te zdaj nategne nekdo za 500EUR, kot da kasneje v življenju zaradi naivnosti recimo izgubiš ledvico. Nekatere punce mogoče niso pričakovale, da bodo postale manekenke, so pa imele v mislih hiter zaslužek - 100EUR na uro... no lepo vas prosim... Jaz sem svoji sestri govorila, da je to nateg...
Očitno je bila lekcija uspešna - punce so pogruntale, da se je treba v življenju boriti...
Upam, da vam bo uspelo! In seveda hvala Nini Lamborgini.
Očitno je bila lekcija uspešna - punce so pogruntale, da se je treba v življenju boriti...
Upam, da vam bo uspelo! In seveda hvala Nini Lamborgini.
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
animsajka napisal/-a:mulatto_f napisal/-a::stupid:
ojej... če nič drugega, si pa tale bedna nina lubarda zasluži definitivno neko nagrado, da je forum dobil tok novih uporabnikov in uporabnic seveda, samo zato, da bodo povedale, kako je nina lubarda pa res oh in sploh... tega nism zasledila še pri nobeni drugi temi... res svaka čast nini lubardi sami!
To je javni forum in menim da ima vsak pravico do svojega mnenja; pa naj bo to afirmacijska ali negacijska stran!
ej preber še enkrat moj odgovor bol podrobno, ko vidim da nism razumela poante, nobenga ne krivim da pove svoje mnenje, sma je pa zanimivo, da se vas je 8! vpisalo na novo sam zato, da poveste kok je nina lubard oh in sploh čist fajna!
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
a je možn bit fotomodel, če nimaš glih idealnih zob?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sej te zretuširajo misliš da so modeli v resnici vsi tako poplni, belozobi, ravnozobi, idelani, kot so na slikah?ja malo morgen.Sm mela sošolko ki je bla neki wonabi fotomodel (nevem kje), pa je la v živo obupna, na slikah pa huda ko nevem kaj.vse se da
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
lakeesha napisal/-a:a je možn bit fotomodel, če nimaš glih idealnih zob? :
No ja, lepi zobje so pri modelu gotovo pomembni...
Ne vem, kakšno 'neidealnost' imaš sicer v mislih... Če je oseba npr. škrbasta / z izrazito nesimetričnimi / rumenimi zobmi, najbrž to ni ravno prednost ...
Če gre pa samo za kakšno 'napakico', je pa to lahko simpatično... Kot npr. razmak med zobmi, ki ga ima tudi aktualni Supermodel Slovenije - do nedavnega sem ga imela tudi sama, hehe ... ampak se ne spomnim, da bi mi kdajkoli kdo kaj rekel v zvezi s tem... Če te moti, imaš pač pogosteje zaprta usta...
Drugače se da pa veliko nepravilnosti popraviti - zobni aparat (npr. bel), beljenje zob, menjava srebrnih plomb za bele...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov