Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
^^ nina? a si to ti ?
drugače pa ... zelo neprofesionalno, nesramno in grdo je zapeljevati mlade punce, samo zato da se jim vzame denar. IN potem kriviti njih, češ da niso lepe, in da zato niso dobile dela.
in p.s. plačati za par slik 600 evrov je več kot precenjeno in čisto navadna kraja.
prav tako punce, ki so podpisale pogodobo in niso polnoletne niso podpisale nič ... saj takšna pogodba je nična.
da niti ne omenjam, kakšna profesionalnost se mora skrivati za osebo, ki ustrahuje in psihično terorizira mlade punce.
drugače pa ... zelo neprofesionalno, nesramno in grdo je zapeljevati mlade punce, samo zato da se jim vzame denar. IN potem kriviti njih, češ da niso lepe, in da zato niso dobile dela.
in p.s. plačati za par slik 600 evrov je več kot precenjeno in čisto navadna kraja.
prav tako punce, ki so podpisale pogodobo in niso polnoletne niso podpisale nič ... saj takšna pogodba je nična.
da niti ne omenjam, kakšna profesionalnost se mora skrivati za osebo, ki ustrahuje in psihično terorizira mlade punce.
Zadnjič spremenil puma, dne 03. Okt. 2007 21:39, skupaj popravljeno 1 krat.
- kukovic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
Ja, sm Nina, sam ne Lubarda, HE, he, he...
Podobno kukovci se pišem.
Dejte, nehite težit in nakladat! Vsi Ninini modeli bomo vložil tožbo proti lažnivkam !!!
Naj pošteno plačajo, kr niso!
Nas je velik prič za te bedne lažnivke s tv-ja.
Še sreča da vemo kere so ni jim nč pomagala anonimnost
SVE SE VRAČA SVE SE PLAČA KADA DODE DAN :fight:
Pa še neki na POP nas je pršlo okol 20, pa nas niso nč uprašali
Dejte, nehite težit in nakladat! Vsi Ninini modeli bomo vložil tožbo proti lažnivkam !!!
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kukovic napisal/-a:Ja, sm Nina, sam ne Lubarda, HE, he, he...
pa npr da nisi ti tista nina ... kaj imaš potem ti od tega, da boš vložila tožbo proti nekomu, ki laže neki tretji osebi??? saj tebe noben ne blati
(kako kratke ima laž noge )
... zelo bedno je tole kar počneš ... in upam, da bodo punce prijavile tud tole kot nadlegovanje ... seveda se pri tem obrnile na administratorje in res je najmanjša malenkost izsledit ip in komu ta pripada
tako da ... vso srečo z praznimi grožnjami in resnično upam, da boš na sodišču morala vsem puncam povrniti VSE stroške + dodaten denar za psihičen pritisk in grožnje, ki jih očitno še na forumu izvajaš.
p.s. 20 vas je bilo na popu? .... hahahahha ... pa ti moraš biti motena oseba, da nekaj takega izjaviš.
punce vsa osebna sporočila, ki vam jih je tale nina pod različnimi imeni (in enakim ip ) poslala ... lepo shranite
...
- _vishnja_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
Puma verjetno boš razočarana, ampak nisem Nina.
V mojem postu sem samo napisala moje izkušnje, ki so pač pozitivne. Se strinjam, da je zelo neprofesionalno in grdo in vse kar si napisala...se strinjam s tabo, če bi bilo to res. Samo, jaz osebno, nisem imela takih problemov. Meni je Nina povedala tako kot je, da ona sama mi ne zagotavlja dela, ampak da se bo potrudila me spromovirat. Povedala mi je tudi primere njenih punc, ki so uspele in delajo v tujini. Zdaj pa je od človeka odvisno kaj hoče slišat. Če sta punci slišali samo o delu o tujini in kok je tistim puncam dobro in jim je uspelo, preslišali pa del o tem, da bo treba počakat in bit vztrajen, je pa to njun problem. Slišiš, kar ti je bolj všeč. Vsak človek ve, da je biti model pri nas težko, sploh pa če ti zraven to še povejo, kar Nina pove.
Pa k smo spet pri 600evrih... pri nobeni agenciji, ki je kokrtok na nivoju ni cenejše. Meni se to ne zdi kraja, ker jih slejkoprej dobiš z delom povrnjene, če si res pripravljen v temu poslu delat. Pri nekaterih agencijah te oberejo še pri članarini, ki ni tako nizka. A to te pa ne moti?
Glede pogodbe -če je kdo mladoleten, mora pogodbo podpisat skrbnik. Poznam pa tudi primere, ko so mladoletne punce nesle pogodbo domov podpisat skrbnikom in so jo v resnici podpisale same. Zdej ne vem kaj si mislila pod temu, da je pogodba nična.
In kdo naj bi psihično teroriziral mlade punce? Če ti nekdo ponudi posel, to je psihični teror?
V mojem postu sem samo napisala moje izkušnje, ki so pač pozitivne. Se strinjam, da je zelo neprofesionalno in grdo in vse kar si napisala...se strinjam s tabo, če bi bilo to res. Samo, jaz osebno, nisem imela takih problemov. Meni je Nina povedala tako kot je, da ona sama mi ne zagotavlja dela, ampak da se bo potrudila me spromovirat. Povedala mi je tudi primere njenih punc, ki so uspele in delajo v tujini. Zdaj pa je od človeka odvisno kaj hoče slišat. Če sta punci slišali samo o delu o tujini in kok je tistim puncam dobro in jim je uspelo, preslišali pa del o tem, da bo treba počakat in bit vztrajen, je pa to njun problem. Slišiš, kar ti je bolj všeč. Vsak človek ve, da je biti model pri nas težko, sploh pa če ti zraven to še povejo, kar Nina pove.
Pa k smo spet pri 600evrih... pri nobeni agenciji, ki je kokrtok na nivoju ni cenejše. Meni se to ne zdi kraja, ker jih slejkoprej dobiš z delom povrnjene, če si res pripravljen v temu poslu delat. Pri nekaterih agencijah te oberejo še pri članarini, ki ni tako nizka. A to te pa ne moti?
Glede pogodbe -če je kdo mladoleten, mora pogodbo podpisat skrbnik. Poznam pa tudi primere, ko so mladoletne punce nesle pogodbo domov podpisat skrbnikom in so jo v resnici podpisale same. Zdej ne vem kaj si mislila pod temu, da je pogodba nična.
In kdo naj bi psihično teroriziral mlade punce? Če ti nekdo ponudi posel, to je psihični teror?
- ¤frick¤
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
Hej, Nina Lubarda, ti si prava večplastna osebnost! Tole bi mogu pa en strokovnjak proučevat! Še najboljše Rugelj!
OMG, lase ima do kolen, a ni to očiten znak, da si jih že doooolgo časa pušča?? In zakaj bi si jih torej za tako plačilo mogla ostričt? Sej bi več zaslužla, če bi lase prodala za lasuljo!
Kok se eni zlahka prodate... Neverjetno...
kukovic napisal/-a:No js točno vem da je tisti punci ki ma lase do kolen in tok jamra Nina ponudla reklamo za 1500 evrov sam je ona NI sprejela.
OMG, lase ima do kolen, a ni to očiten znak, da si jih že doooolgo časa pušča?? In zakaj bi si jih torej za tako plačilo mogla ostričt? Sej bi več zaslužla, če bi lase prodala za lasuljo!
kukovic napisal/-a:Js bi se za tolk dnarja usrigla na plešo, he, he na.
Kok se eni zlahka prodate... Neverjetno...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Lubarda jim je najbrž še plačala da so se punce tle prjavle in pišejo kar pišejo. Jst sploh ne rečem, da do enih ni "fer", pa da enim ni tam všeč. Najbrž jim je glede na to da agencija še vedno obstaja in funkcionira. To so pač nekatere punce, ki delajo tudi v tujini itd. Vse ok in prav.
Ampak - kako lahko sveto zatrjujete da Nina ne nateguje vseh ostalih punc? Pa koliko zgodb je že bilo kako jim ne plačuje, od njih samo dnar cuza in daje non stop neke prazne obljube. Najbrž se to dogaja, če vsi o tem govorijo. Kdo pa bi imel toliko energije in časa, da bi se za prazen nič na njo spravlju? Vsi vemo da tukaj neki smrdi, pa rečte kar hočte.
Glede Heringa - ja nekateri njegovi modeli delajo v tujini, pa to še ne pomeni, da ne zamori vsaki punci naj shujša na 48kg! tko kot je to nardila Eva. Jst vem kako je zgledala in za moje pojme nč manekenki podobno. So punce ki so naravno že res zelo suhe, so pa ene ki se spuščajo na take nivoje samo zaradi nekih praznih obljub in da ne rečem kakega dela ali dva ki ti ga plačajo max 80€. Mislim a je vredno se pregurat tok za tok majhen denar? Ampak fora je tukaj v tem, da so apetiti veliko večji, vse punce mislijo da bojo na novo odkrite zvezde in da bojo slavne služile velike denarje.
Mene moti nekaj. Kakšna punca ima res velik potencial in bi bila sposobna delat v tujini. Dejstvo je, da tujina zahteva več al manj samo suhe punce, kar pomeni dat kako kilo dol. Pa ne rečem, da je grozno narobe če kakšna punca shujša ali naj raje rečem izoblikuje svoje telo tam za 3-4 kile, ČE bi to bilo zdravo. A jim kdo kaj svetuje kako naj to naredijo? A se kdo posveti zdravju? A kdo ponudi pomoč dietetika, ki bi predpisal ustrezen jedilnik, kateri bi še vseeno vseboval vse pomembne sestavine dnevnega jedilnika, pomoč kakšnega športnega trenerja za kako vajo dve kako si na določenem mestu malo bolj izoblikovat postavo itd.? NOBEN! Vsem se jeb* v tri krasne, sam da je punca shirana tam, ker problem je pomojem v tem da te punce nimajo v glavi predstave kako biti zdravo suhe ampak samo shujšat. Kar se ponavadi prevesi v grozljivo hujšanje brez konca, kar preide v anoreksijo, bulimijo ipd bolezni. Predvsem pa so te punce zelo mlade in prekleto naivne. Tukaj je velik problem kar se tiče zdravja in hujšanja. Zato pa sem jst pobrala šila in kopita in šla stran, ker men noben ne bo govoril, da moram pri svojih 176cm in 54kg shujšat!
Ampak - kako lahko sveto zatrjujete da Nina ne nateguje vseh ostalih punc? Pa koliko zgodb je že bilo kako jim ne plačuje, od njih samo dnar cuza in daje non stop neke prazne obljube. Najbrž se to dogaja, če vsi o tem govorijo. Kdo pa bi imel toliko energije in časa, da bi se za prazen nič na njo spravlju? Vsi vemo da tukaj neki smrdi, pa rečte kar hočte.
Glede Heringa - ja nekateri njegovi modeli delajo v tujini, pa to še ne pomeni, da ne zamori vsaki punci naj shujša na 48kg! tko kot je to nardila Eva. Jst vem kako je zgledala in za moje pojme nč manekenki podobno. So punce ki so naravno že res zelo suhe, so pa ene ki se spuščajo na take nivoje samo zaradi nekih praznih obljub in da ne rečem kakega dela ali dva ki ti ga plačajo max 80€. Mislim a je vredno se pregurat tok za tok majhen denar? Ampak fora je tukaj v tem, da so apetiti veliko večji, vse punce mislijo da bojo na novo odkrite zvezde in da bojo slavne služile velike denarje.
Mene moti nekaj. Kakšna punca ima res velik potencial in bi bila sposobna delat v tujini. Dejstvo je, da tujina zahteva več al manj samo suhe punce, kar pomeni dat kako kilo dol. Pa ne rečem, da je grozno narobe če kakšna punca shujša ali naj raje rečem izoblikuje svoje telo tam za 3-4 kile, ČE bi to bilo zdravo. A jim kdo kaj svetuje kako naj to naredijo? A se kdo posveti zdravju? A kdo ponudi pomoč dietetika, ki bi predpisal ustrezen jedilnik, kateri bi še vseeno vseboval vse pomembne sestavine dnevnega jedilnika, pomoč kakšnega športnega trenerja za kako vajo dve kako si na določenem mestu malo bolj izoblikovat postavo itd.? NOBEN! Vsem se jeb* v tri krasne, sam da je punca shirana tam, ker problem je pomojem v tem da te punce nimajo v glavi predstave kako biti zdravo suhe ampak samo shujšat. Kar se ponavadi prevesi v grozljivo hujšanje brez konca, kar preide v anoreksijo, bulimijo ipd bolezni. Predvsem pa so te punce zelo mlade in prekleto naivne. Tukaj je velik problem kar se tiče zdravja in hujšanja. Zato pa sem jst pobrala šila in kopita in šla stran, ker men noben ne bo govoril, da moram pri svojih 176cm in 54kg shujšat!
-
puma - Cosmopolitanka
_vishnja_ napisal/-a:Puma verjetno boš razočarana, ampak nisem Nina.
če praviš da nisi tista nina ... čemu pranje perila, ki ni tvoje?
čemu grožnje?
komu nakladaš, da nisi to kar si
prvo se raje nauči osnov poslovanja in medčloveških odnosov... ker temu kar ti praviš posel, je enostavna manipulacija mladih punc in kasnejše teroriziranje. Ne mislim ti razlagat celo poanto ekonomije... sam priporočam pa ti kak obisk pri kakšnem psihijatru.
to, da zdaj ko punce imajo book in potem kr naenkrat niso lepe je več kot očiten znak manipuliranja in zavajanja ... saj ti si jih na cesti iskala in bila v preži. Na tak način si prepričala punce, da so LEPE in če imajo book bodo se pač promovirale ... in potem so te punce kr naenkrat grde in nezaželjene (ampak imajo pa book .... seveda za 600 evrov).
To bo zelo enostavno dokazano na sodišču ... konec koncev nisi to naredila eni punci.
biti model je povsod zahtevno ... sam potem to puncam povej, še preden jih zapelješ pod svoje kremplje in še preden imajo TVOJ book.
kar se pogodbe tiče ... v primeru mladoletnih oseb se moraš ti zaščititi ... in to da nekaj ne veš, v pravnem smislu, škodiš sebi. Na sodišču jih ne bo zanimalo, zakaj nisi vedela, da je punca podpisala sama ... ampak ti bodo rekli, da vsaka pravna oseba mora poskrbeti za svoj interes kar se pravne varnosti tiče. In če ti tega nisi vedela, je pač to tvoj problem in s tem se ničnost pogodbe ne spremeni.
problem pri tvoji ageniciji je v tem, da si punce zapeljala in jim obljubljala bajne zaslužke, samo zato, da so plačale 600. Tvoja korist je primarno bila le v tem.
Če se je kateri res posrečilo kaj druga, je bila bolj sreča kot pa delo tvoje agencije.
kadar puncam groziš po telefonu, forumih in podobno to ni ponujanje posla ... ampak kaznivo dejanje.
...
-
klarica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
ker vidim, da ene niste vidle oddaje, oz. bi jo rade še enkrat vidle.
KLIK-preverjeno
KLIK-preverjeno
načelo "no judgement" ga zmaga.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
puma napisal/-a:kadar puncam groziš po telefonu, forumih in podobno to ni ponujanje posla ... ampak kaznivo dejanje.
...
in s tem postom (upam) se grožnje ostalim uporabnicam nehajo ... vse zagovornice agencije NL naprošam, naj se zadržijo nepotrebnih komentarjev, naj ne žalijo naših uporabnic, ker je to početje na forumu prepovedano (5. točka Pravilnika foruma Cosmopolitan.si) ... in vsako tako početje se bo kaznovalo z začasno ali trajno odstranitvijo uporabnika s foruma Cosmopolitan.si ... poleg tega pa vsem uporabnicam, ki bodo dobila grožnje na zasebno sporočilo, le-te posredujejo meni ...
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Še sreča da vemo kere so ni jim nč pomagala anonimnost yau
SVE SE VRAČA SVE SE PLAČA KADA DODE DAN fight
Kaj pa jim boste naredile ha cipice, povejte? A jih boste dale pretepsti?
še en dokaz več kaj je modna industija.... :unknown:
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
_vishnja_ napisal/-a:No pa glede teh 500 evrov. Pri nekaterih agencijah moraš pred bookom opravit še testno fotografiranje, ki ga seveda plačaš med 50 in 100 evri. V tej ceni sta zajeti dve fotografiji, ki ponavadi nista uporabni za naprej, ker nimaš niti organiziranega stylinga niti make upa, vse moraš narediti sam. Aja, pa ponavadi te ne slika fotograf iz agencije, ampak nekdo, ki se s tem ljubiteljsko ukvarja, tako da agencija prišpara. In če si izbran ti potem blagovolijo delat book. Poudarjam ČE si izbran, ker velikokrat nisi in ti samo poberejo denar. In pol se ti podre svet.
Test shooti so za punce, ki imajo potencial. Se ne plačajo, pravtako pa ts ne zavzema le dve fotografiji Torej, na testno slikanje gre punca, za katero mislijo, da bi lahko bila njihov model, jo ne odslovijo kar tako.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov