Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
važn, da bo kmalu imel svojo agencijo Gačanovič (skupi s Suzi in Dejanom iz Bronza). kokr sm slišala, no.
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Odsotna, pri nas in tudi na Hr. pa verjetno še kje, je pač tako, da moraš sam nekaj vložit v to. Le pri znanih (in dobrih) tujih agencijah te opozorijo, da nikar ne plačuj za book, ampak jim pošlji samo polaroide oz. obične fotke in ti bodo v primeru zainteresiranosti sami financirali book (ki bo seveda dober).
Pri nas je pa pač tako, da moraš plačat tistih nekaj fotk (ki so v večini primerov slabe, ker pri nas se vsak lolek s fotičem okliče za modnega fotografa in tudi vsak drug ima neko kvazi modno agnecijo), če hočeš imet nek predstavitven portfolio in tudi mesto na spletni strani agencije. Žal.
ps. Suzi & Dejan nista več v Bronzu?
Pri nas je pa pač tako, da moraš plačat tistih nekaj fotk (ki so v večini primerov slabe, ker pri nas se vsak lolek s fotičem okliče za modnega fotografa in tudi vsak drug ima neko kvazi modno agnecijo), če hočeš imet nek predstavitven portfolio in tudi mesto na spletni strani agencije. Žal.
ps. Suzi & Dejan nista več v Bronzu?
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Suzi že dolg ne, za Dejana pa ne vem.
-
Vylynk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
No no ... Gačanovič je pa zakon, pa ni nobena opica .... pa brez zamere, samo ta komentar sm pa mogla napisat!!!!!!!!!!!
huda spletna igra http://www.travian.si/?uc=si1_25925
- 5kica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: okolica Ljubljane
Mene tut zanima delo pri Bronzu, sam nevem, če bi bila sprejeta, ker nimam nobenega manekenskega tečaja in to. Drgač pa mislim, da je moj videz še kar primeren (174cm-še rastem , modre oči, rjavi lasje...).
A majo pri Bronzu kakšno omejitev pri letih? jst sm stara skor 15.
A majo pri Bronzu kakšno omejitev pri letih? jst sm stara skor 15.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Shannon napisal/-a:Hm, ene 15 kil boš mogla shujšat. Ne glede na to, koliko tehtaš.
Ja seveda no. Eni imate pa res pripombe, ki niso za nikamor
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov