Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Little Miss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja sej polfinale so v torek... pa držim pesti jest tut za vse na forumu k se pridete pokazat:)
- angelček alex
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Mislim da bojo letos 3 polfinali..prvi so bli 22.8 pa nas je blo okol 20 punc tam..mal manj mogoce sigurn vec ko 16! pr njej doma smo bli tm kjer ma tut urednistvo od revij gloss pa lepota
- angelček alex
- Sramežljivka
Ce se bo ksna punca k je bla u pondelk 22.8 na supermodelu prkazala tuki nej mi prosm pise..al pa tut ksna k bo sla na supermodel:)
-
lorraine - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2005
jezt bi rada samo pripomnla, da anoreksične manekenke niso več v modi. tud sama sm model in sm se mogla za par kg zredit pred kakšnimi tremi mesci (klr je blo zlo težko po vsem hujšanju). zadne čase štejejo veliko več višina in obraz. seveda ne smeš bit debela men se zdi to recimo brezveze, ampak sm notr tko da ne bom nehala še zdej. prvo ti rečejo, da ne zahtevajo suhih deklet, čez par mesecev je že ne še morš shujšat. nakonc sm pristala na 177/56, pa sem bila predebela, kljub temu da sm aktivna športnica. to je bilo med počitnicami, tko da sem se do sezone že zredila. absurd če mene uprašate
- angelček alex
- Sramežljivka
to kaj je trenutno trend pr usakemu drugace slisis..usaj meni se zdi tko..jst sm u eni reviji prebrala da so rusinje se vedno ful popularne, pol nekje sm prebrala da so punce s cokoladno poltjo pol sm se pa z eno menla k je bolj u manekenskih vodah pa je potrdila to pa se dodala da so moderne letos rdecelase punce s pegicami...
- angelček alex
- Sramežljivka
A bi mi lahko kdo povedu kje se nahaja agecija Bronz u ljubljani..mislim katera ulica pa stevilka?
- angelček alex
- Sramežljivka
Ubistvu na njihovi strani ne pise na kateri ulici se nahajajo..to je problem
-
x_nika_x - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 5. 2005
- Kraj: Domžale
angelček alex napisal/-a:to kaj je trenutno trend pr usakemu drugace slisis..usaj meni se zdi tko..jst sm u eni reviji prebrala da so rusinje se vedno ful popularne, pol nekje sm prebrala da so punce s cokoladno poltjo pol sm se pa z eno menla k je bolj u manekenskih vodah pa je potrdila to pa se dodala da so moderne letos rdecelase punce s pegicami...
hehe pol bi bla pa letos jst moderna no sj bi sla mogoce probat sam k sn premejhna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov