Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
manekenke so tiste pupe, ki se sprehajajo po modnih pistah in se fotkajo... pojavljajo se v visoki modi
fotomodel ti pa že ime pove... punce, ki se samo fotkajo za reklame (reklame, katalogi...)
pa popravte me, če sm kej mim udarla
fotomodel ti pa že ime pove... punce, ki se samo fotkajo za reklame (reklame, katalogi...)
pa popravte me, če sm kej mim udarla
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Najbolše da si pod sliko v profil napišeš kolko si visok da ti nebo treba skoz in skoz ponavljatbigboi napisal/-a:Anxious napisal/-a:Pomoje okol 185- 190 +/-
E previsok Damn... Sam maneken ni isto kot fotomodel, ne? V čem je sploh razlika?
I laugh at gilded butterflies.
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
choco.cat napisal/-a:Najbolše da si pod sliko v profil napišeš kolko si visok da ti nebo treba skoz in skoz ponavljatbigboi napisal/-a:Anxious napisal/-a:Pomoje okol 185- 190 +/-
E previsok Damn... Sam maneken ni isto kot fotomodel, ne? V čem je sploh razlika?
E dobra ideja Sam kokr js vem sm samo 1x omenu kok sm majhen Pišuka no, pa js hočm kako fotomodel deklco spoznat, kaj me zdaj še tu opravljate, joj pre joj, pol me pa nebodo tele poznat. Pštttt!!! Pridni bit, pa kako predstavit mi, da dam mir
Zadnjič spremenil bigboi, dne 03. Maj. 2007 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
choco.cat napisal/-a:Najbolše da si pod sliko v profil napišeš kolko si visok da ti nebo treba skoz in skoz ponavljatbigboi napisal/-a:Anxious napisal/-a:Pomoje okol 185- 190 +/-
sj ma že nick tak, da se ve, da je velk
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
densy napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Najbolše da si pod sliko v profil napišeš kolko si visok da ti nebo treba skoz in skoz ponavljatbigboi napisal/-a:Anxious napisal/-a:Pomoje okol 185- 190 +/-
sj ma že nick tak, da se ve, da je velk
haha! f in kok si pol visok?
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
bigboi napisal/-a:preveč za manekena
ah za manekena nisi nikdar previsok!
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
Anxious napisal/-a:^ ^ To pa pomoje ni res. Za fotomodel res ni tok pomembno, samo je pa vseen mal hech če so usi na pisti 185 pol pa vmes en 20cm višji. Sam moje mnenje, drugač se ne spoznam na to ravn.
Uganla si v vsem Še višino
Ne ni isto če je en tok višji to mal primerjaj kako bi blo če bi bla kaka manekenka visoka npr. 195 cm hodla po pisti s puncami 175 cm... Mislim da ni nobene take... To bi bla s petkami skor tok visoka kot js al še višja, sj nevem kok so petke visoke sploh
- shoting star
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2007
aha
Zadnjič spremenil shoting star, dne 13. Maj. 2007 21:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Kok si dala, pa zakaj nisi zadovoljna?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov