Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- hallwag
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2007
el bou napisal/-a:kaj je res sposobna tok super slike narest?
kok si pa dala za njih
500 € za vse.
Make up, retušo za vse fotke, več različnih stylingov + 10 fotk 20X30 res zlo kvaliteno narjenih! niso kaki printi. Ampak prave fotografije.
Js ne hodim po castingih sej sm direktno delala do zdej.
Sej pr Nini sploh ni castingov. Ona sam fotke pošilja in me pol pokliče kr za snemanje. Razn za reklame, tja se grem pa pokazat.
Ni dolgo kar sem začela.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
satoru napisal/-a:one_two_three napisal/-a:hey
jaz imam pa samo eno vprašanje.. torej.. sebi sem zelo všeč, tudi drugi mi pravijo da sem lusna. ampak problem nastane na slikah. , ali je le problem v moji fotogeničnosti?
hvala vsem
Ne verjamemem. Če si lepa si lahko lepa tudi na fotkah.
Zanč fotograf al pa slab fotoaparat pa ziher spremeni in popači.
Za zares odlične slikce je nujn profesionalni fotograf, fotoaparat in osvetlitev. Ne moreš obupat, če na slikah ne zgledaš ok . Js pravim: lepa punca ne more bit nefotogenična.
:apfel: Ker sem našla link sem dala na net še svoje fotke. Večino mi jih je nardila moja agentka Nina Lubarda. Neki objav imam iz Tokya.
Dodala sem še neki fotk od moje frendice S.. tiste temnolase.Tut njo je fotkala Nina L. sam za image kataloge za Carlo Degen, to je neka kolekcije od Mure. http://satoru.shrani.si/?Nerazporejeno
Mojca Gert?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
one_two_three napisal/-a:hey
jaz imam pa samo eno vprašanje.. torej.. sebi sem zelo všeč, tudi drugi mi pravijo da sem lusna. ampak problem nastane na slikah. a je mogoče da na slikah izpadeš grozno, in ne lepo, v resničnosti si pa lep? jaz resnično ne vem kaj naj si mislim.. velikokrat se tudi pogledam v ogledalo, pa sem si zelo všeč in grem takoj po fotoaparat, ko se pa slikam pa slike izpadejo vse manj kot lepe... kje je torej vzrok? se jaz napačno vidim in predstavljam, ali je le problem v moji fotogeničnosti?
hvala vsem
No sej maš tud v drugo smer, lahko si zares neatraktiven, pa na slikah ful dobr izpadeš.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Samo nekaj strani nazaj preberi in boš veliko izvedela o Lubardi. Po dolgem in počez nateguje svoje modele in teh zgodb je zares veliko. Za Bronz kej tazga nisem slišala. Ena kolegica dela pri njih in je zadovoljna, tko da če zbiraš med tem dvema potem definitivno Bronz.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
hmmm..nevem če bo tole pametno..aveš, lohka da bo ona bitchy in ti bo nardila bedne fotke? kej zašuštra 'ponesreč' pa bo? al ti ap reče brez makeupa in kaj boš pol? sam keš ji boš dala ona te bo pa na izi vzela oz. sit e sposodla pa zanč fotke nardila.. drugač pa ne vem nč o tem tko da to je sam moje mnenje...bla sm edin na heringu pa sm prec letala ker sm mela en cm premau al pou... ker so tko razvrščat začel..
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jst zihr ne bi šla k Lubardi na noben način. Dobre fotke lahko dobiš tudi drugje. Ona je do tebe zato tok prijazna, ker te hoče na vsak način k seb spravt, da bo zaslužla na tvoj račun z bookom, potem pa če bi kej delala ti po možnosti ne bi plačevala, kot je delala ostalim.
Naredi po svoje, mi ti samo povemo kar vemo.
Naredi po svoje, mi ti samo povemo kar vemo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]