Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

baby-M.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a baby-M. » 19. Mar. 2007 19:53

Jane, jaz nisem visoka niti 170 cm...malo mi manjka :oops:

Pomemben je obraz, da se ji boš zdela zanimiva. Konktaktiraj jo, pa boš vidla kaj in kako naprej. Ti pa zagotavljam, da boš res zadovoljna.

Drugače lahko mene kregaš :roll:
Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 19. Mar. 2007 20:23

jane napisal/-a:A pa ti ona poze pokaže iz revije al kako?
Pa zgledajo dost fashion?

Dragica, če ti mora fotograf kazati poze, potem pa res ne vem, kako bo naprej... Če znaš, znaš, doma sama povadi. Kupi Vogue, Marie Claire, poglej booke deklet v tujih agencijah. Fotograf te lahko usmerja, da te bo pa konstantno štimal in postavljal v poze... Tudi, če imaš nevemkako ekstra obraz, s takim modelom ni za delati. Potrudi se, poišči kake fotke, ki so ti všeč in vadi poze.

Mi je pa zanimivo, da so ti pri MG rekli, da takoj narediš book, ker (ponavadi?) počakajo na kak pozitiven odziv.

Za dekleta, ki ste do pred kratkim delale book pri NL - se fotke da videt? Ker me res zanima kakšne so, saj sem videla booke kar nekaj deklet, ki imajo identične fotke, poze&oblačila. Kakega pretiranega truda jaz nisem videla. Če je pa spet začela delati fotke kot pred leti, potem pa ja, so kvalitetne.
baby-M.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a baby-M. » 19. Mar. 2007 20:41

Jaz nimam slik v digitalni obliki, tako da jih ne morem pokazati. Mogoče ima kakšno drugo dekle... :cool:
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 19. Mar. 2007 23:17

ma kasna nina lubarda to je goljufivka na kvadrat, kera resna agencija pa išče modele na studentskem servisu.. :roll: al pa k sm js bla pr njej na tecaju si res loh vidu punce nikakve ona jim je pa pravla kok so lustne pa kok majo sanse.. pa ena bla visoka 150, ena ful grda...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 21. Mar. 2007 10:11

Eh, jaz bom počasi nehala to temo prebirat :motz: ... Se mi zdi, kot da večinoma samo še ena oseba sem piše in komunicira sama s sabo... Delanju reklame se pa pridružuje še blatenje konkurence :help: ... Se ne bom vtikala v to...

Jah, drugače je pa na tem področju po mojem še vedno najlaže, če imaš kakšne zveze (fotografi, uredniki...) & tako morda celo ne potrebuješ agencije kot posrednika za delo :grinsevil:
Uporabniški avatar
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vylynk@ » 21. Mar. 2007 20:13

js bi tud rada vidla kšne slikce :D
tamejckena_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tamejckena_ » 22. Mar. 2007 16:38

Zivjo.
Jaz sem delala oz se slikala pri Nini L. in nimam pripomb. Slike so odlične, uglavnm meni so všeč :) ...Všeč mi je bilo, ker je upoštevala moje mnenje(lahko sem izbrala med različnimi stili,kakšno frizuro bom imela itd.) in ker je tudi sama povedala kakšno mnenje ima ona-bila je direktna.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Mar. 2007 17:03

men s ezdi k da tale nina l. sama sm prhaja, se učlani in napiše en in edini post v tole temo :roll:
Uporabniški avatar
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 2. 2007
Kraj: LubLana*

Neprebrana objavaNapisal/-a *ž@bic@* » 22. Mar. 2007 17:25

chiqqa napisal/-a:men s ezdi k da tale nina l. sama sm prhaja, se učlani in napiše en in edini post v tole temo :roll:

hhhh :lol: sam res :D :D
Uporabniški avatar
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vylynk@ » 22. Mar. 2007 18:04

chiqqa napisal/-a:men s ezdi k da tale nina l. sama sm prhaja, se učlani in napiše en in edini post v tole temo :roll:

se podpišem pod tole ...
tamejckena_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tamejckena_ » 22. Mar. 2007 19:09

Hm..mislm da Nina ne hod na forume pisat??..je pa res d smo pri tej temi punce iz različnih agencij in vsaka ima svoje mnenje..nekaterim je nekje bolj všeč nekaterim manj..usaka agencija ima nekak svojo predstavo kako nej bi njihovi modeli izgledali,zato so lahko osebe pri eni agenciji ful razočarane pr drugi pa ful navdušene..Ne vem no..to je moj mnenje..
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 22. Mar. 2007 19:39

hahaha kok vas je! cel klan :lach: patetično do kraja, če mene vprašaš :roll:
Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 22. Mar. 2007 20:07

tamejckena_ napisal/-a:Hm..mislm da Nina ne hod na forume pisat??..

Glede na to, da se je večkrat preverjalo IP na nekaterih forumih in pri tem odkrilo, da se je skrivala pod raznimi nicki (in je to splošno znano), seveda ne moremo mimo, da ne bi spet pomislili na to. Ampak pustimo človeku veselje :cool:
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 22. Mar. 2007 20:43

V zadnjem tednu je tko ene 7 novih članic s po 2 posti k so v agenciji od NL... :roll: Pa vse samo hvaljo slikce, nobena jih pa nima v digitalni obliki. Lol. Na kaksen nivo se eni spuščajo. :roll:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Mar. 2007 21:36

jah nima nina l. dost dnara pol pa mau bučke okol prodaja pa spet kšno naivno okol prnese :)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov