Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 2. 2007
Kraj: LubLana*

Neprebrana objavaNapisal/-a *ž@bic@* » 04. Mar. 2007 16:05

a mogoče kera ve za kkšno dobro agencijo za mal majše ker moja sestra k je 13,5 pa bi ful rada bla manekenka pa ne ve kam naj gre??
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 04. Mar. 2007 18:35

a ni tole malo premlada. Drugače pa pomoje vse agencije sprejemajo tolk mlada dekleta. Jz bi drugače še kkšno leto, dve počakala.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ž@bic@* » 04. Mar. 2007 19:34

jemina napisal/-a:a ni tole malo premlada. Drugače pa pomoje vse agencije sprejemajo tolk mlada dekleta. Jz bi drugače še kkšno leto, dve počakala.

hvala ji bom rekla :)
maxell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a maxell » 08. Mar. 2007 21:18

*ž@bic@* napisal/-a:a mogoče kera ve za kkšno dobro agencijo za mal majše ker moja sestra k je 13,5 pa bi ful rada bla manekenka pa ne ve kam naj gre??

:kleeblatt: Js sem bla stara 13, ko sm začela.
Zdej sem 14, pa mi ni žal. Začela sm pri agenciji Nina Lubarda.
Najprej pri 13-tih sem imela dva snemanja za revijo Smrklja, pol kasnej TV reklame.

Vse je odvisn od tega , če je tvoja sestra resna in odgovorna. In če si to želi!?
In starši jo bojo moral vozit na snemanja, če ni iz LJ.
Js in mami sva se odločle za agencijo NL. Je edina resna agencija, ki zastopa otroke. Drugač mi starši ne bi pustili. :razz:
Uporabniški avatar
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vylynk@ » 10. Mar. 2007 10:39

Mene pa zanima če je tukaj ktera iz Bronza ali pa iz Model Group... razmišlam da bi nesla tja fotke od NL ... Ampak bi šla samo za fotomodel, to je pa mal bol za Bronz ane? No če kera kaj ve o tem ... bi bla zlo hvaležna :D
Uporabniški avatar
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ž@bic@* » 10. Mar. 2007 15:59

maxell napisal/-a:
*ž@bic@* napisal/-a:a mogoče kera ve za kkšno dobro agencijo za mal majše ker moja sestra k je 13,5 pa bi ful rada bla manekenka pa ne ve kam naj gre??

:kleeblatt: Js sem bla stara 13, ko sm začela.
Zdej sem 14, pa mi ni žal. Začela sm pri agenciji Nina Lubarda.
Najprej pri 13-tih sem imela dva snemanja za revijo Smrklja, pol kasnej TV reklame.

Vse je odvisn od tega , če je tvoja sestra resna in odgovorna. In če si to želi!?
In starši jo bojo moral vozit na snemanja, če ni iz LJ.
Js in mami sva se odločle za agencijo NL. Je edina resna agencija, ki zastopa otroke. Drugač mi starši ne bi pustili. :razz:

moja sestrica je dost resna in si res želi, drugač smo pa tut iz Lj. tko da ni blema...am sam še to a pr NL sprejemajo tut pod 170cm??? Sicer moja sestrica je velka 169cm sam usen k nekje so ful natančni??? Tnx za odgovor
Uporabniški avatar
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ž@bic@* » 10. Mar. 2007 16:11

aja pa še neki maxell a si se prjavla na njeni spletni strani al si šla na avdicijo...pa še če lahko od NL spletno stran
Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 10. Mar. 2007 17:21

Vylynk@ napisal/-a:Mene pa zanima če je tukaj ktera iz Bronza ali pa iz Model Group... razmišlam da bi nesla tja fotke od NL ... Ampak bi šla samo za fotomodel, to je pa mal bol za Bronz ane? No če kera kaj ve o tem ... bi bla zlo hvaležna :D

Za MG: pošlji fotke preko neta - v mejlu torej, napiši višino ter mere ali pa jih pokliči in se dogovori za sestanek.
sunkiss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sunkiss » 11. Mar. 2007 18:17

Zadnjič spremenil sunkiss, dne 14. Mar. 2007 9:14, skupaj popravljeno 1 krat.
maxell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a maxell » 12. Mar. 2007 20:41

Pri NL sprejemajo tut manjše punce, še posebej če je mlajša od 16 let! Pa tut če ni. Nina Lubarda mislm da edina sprejme tut punce, ki so okol 168 cm. In clo super delajo. Js poznam eno Aido, pa je visoka 168 cm al manj pa je pr Nini delala za Subrino, Mobitel in velik za Smrkljo.

Pa ena Mojca, ki je zlo velik snema tut v tujini. :wink:
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lolita » 13. Mar. 2007 9:28

Sunkiss, ista izkušnja z nino Lubarda :roll: Zgleda, da vsaki deklici isto naklada, pol pa od tega nč, razen da ona mastno zasluži.

Res je, slike so super! Do zdaj mi še noben ni boljših naredu. Sam obljubljala je pa marsikaj, pa zgleda na vse pozabila, ko je dobila denar v roke :? Jst sem bla pa naivna, tko kot najbrž še sto drugih punc. res žalostno, da vleče ljudi za nos na tak način.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 14. Mar. 2007 13:05

a mi lahko prosim ena, ki zna hodit oz. ima narejen tečaj hoje pove kako vse skupi izgleda-kakšni so obrati, kok časa si v eni pozi itd.?

hvala :)
Uporabniški avatar
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ž@bic@* » 14. Mar. 2007 15:56

js sm neki časa hodila k sm bla mlajša pa so nas takrt naučila cel obrat pa pol obrat pa na koncu piste si v eni pozi 3 sek.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 14. Mar. 2007 16:03

sej en obrat je 2x pol obrat a ne? :D
*jasnica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *jasnica* » 14. Mar. 2007 18:43

Meni se zdi Nina Lubarda zelo korektna in odkrita, saj točno pove kakšne so po njenem mnenju tvoje možnosti. Zaenkart še živimo v demokratični državi, kjer se lahko za vsako stvar sam odločiš in te nihče ne more prisilit, da se npr. slikaš.

Z mano je bila zelo odkrita in mi med drugimi stvarmi povedala tudi, da imajo zadnjo besedo vedno naročniki. Zdi se mi, da se res potrudi in te promovira kar se da: pošilja tvoje slike naročnikom, te prijavlja na castinge... Ne moreš pa pričakovat, da boš že v enem tednu imela slikanja in castinge - je potrebno malo počakat, pa se vse obrestuje.

Moram rečt, da je odlična fotografinja (slike so res hude!!) in super agentka! :) :)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov