Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Na žalost sm se rodila pregrda za te stvari čeprav si full želim
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Tigi napisal/-a:Na žalost sm se rodila pregrda za te stvari čeprav si full želim
nisi grda, ce nisi taka kot use ostale 180/45 si lahko samo srecna ker to pomen da si unikatna in posebna in bos zmeri izstopala z necim kar drugi nimajo!
Zivljenje je piskotek!
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Še neki citiram z e-naslova supermodelov
Ali je pomembna višina?
Višina ni pomembna, kot pri manekenkah. Ključna je skladna postava in negovano telo.
Yeah right Če bi js mela še tko skladno pa božansko postavo, ne bi uzel lih 1, 58m "velke" punce Kašno nabijanje
Ali je pomembna višina?
Višina ni pomembna, kot pri manekenkah. Ključna je skladna postava in negovano telo.
Yeah right Če bi js mela še tko skladno pa božansko postavo, ne bi uzel lih 1, 58m "velke" punce Kašno nabijanje
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
A se meni smao zdi a ima Nina Lubarda že zelo staro spletno stran. Kakor jz vem so ji že vse manekenke, ki jih ima na strani pobegnile
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- hallwag
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2007
Naj napišem še moje mnenje... Ko sem se odločala za agencijo, sem prebrala tudi tale forum... skoraj ne bi poskusila.. Dokončno pa sem se odločila na osnovi intervjuja, ki sem ga brala v zadnji številki revije ELLE, intervju z modelom model Mojco Gert iz agencije NINA LUBARDA.
To me je prepričalo, na srečo! Naredila sem book pri Nini Lubardi in slike so res fenomenalne. Nič mi ni obljubljala, rekla je da je veliko odvisno od naročnikov. Sem ji pa zaupala in sem ZELO SREČNA!!! Minilo je komaj 12 dni in posnela sem zelo dobro reklamo, bila v dveh revijah. Zelo se je potrudila zame in mi pomagala spremeniti image ( frizuro, stil oblačenja..). Z mano je šla k frizerju, v tgovine.Sedaj izgledam res kot top model. In book mi je še dopolnila, brez doplačila.
Tako, da jaz imam srečo, da nisem nasedla lažem....Nina je zame odlična agentka! Če vam bo to kaj pomagalo pri odločitvi!!!
To me je prepričalo, na srečo! Naredila sem book pri Nini Lubardi in slike so res fenomenalne. Nič mi ni obljubljala, rekla je da je veliko odvisno od naročnikov. Sem ji pa zaupala in sem ZELO SREČNA!!! Minilo je komaj 12 dni in posnela sem zelo dobro reklamo, bila v dveh revijah. Zelo se je potrudila zame in mi pomagala spremeniti image ( frizuro, stil oblačenja..). Z mano je šla k frizerju, v tgovine.Sedaj izgledam res kot top model. In book mi je še dopolnila, brez doplačila.
Tako, da jaz imam srečo, da nisem nasedla lažem....Nina je zame odlična agentka! Če vam bo to kaj pomagalo pri odločitvi!!!
- francija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
- Kraj: Obala
hallwag napisal/-a::v zadnji številki revije ELLE, intervju z modelom model Mojco Gert iz agencije NINA LUBARDA.
Minilo je komaj 12 dni in posnela sem zelo dobro reklamo, bila v dveh revijah.
dveh revijah? misliš magazines da si bla not al na reviji kot na modni pisti?
ker se trenutno nč ne dogaja pri nas, lahko mogoče poveš za kero reklamo in revije gre KONKRETNO??!
- hallwag
- Sramežljivka
Nina Lubarda je poslla fotografije iz booka direktno, delala sem brez castingov.
Bila sem v reklami za ANNYER, snemano za hrvaški, ruski, grški trg, bivšo Yugo.
To so barve za lase. Ni se mi bilo treba barvat.
Na reviji - modni za Diesel v Mestre, pri Veneziji in Ego v Madridu.
To je za mlade kreatorje iz Španije.
Bila sem v reklami za ANNYER, snemano za hrvaški, ruski, grški trg, bivšo Yugo.
To so barve za lase. Ni se mi bilo treba barvat.
Na reviji - modni za Diesel v Mestre, pri Veneziji in Ego v Madridu.
To je za mlade kreatorje iz Španije.
- hallwag
- Sramežljivka
HVALA TAMI!
No, da ne bo izgledalo vse tako lahko.
Sedaj pazim, da jem zdravo hrano, škoda, ker imam full rada čokolado...
Prej sem pila coca colo, sedaj tu in tam le cola cola light, pa telovadim skoraj vsak dan v fitnesu. Nina Lubarda naju je dve punci skupaj prijavila k res dobremu trenerju, sam ne moreš nič počivat. Ker se resno dela.
Se pa izplača, sem velik bolj zadovoljna s sabo in fajn se je videt v reklami!
Pri kateri agenciji pa si ti Tami?
No, da ne bo izgledalo vse tako lahko.
Sedaj pazim, da jem zdravo hrano, škoda, ker imam full rada čokolado...
Prej sem pila coca colo, sedaj tu in tam le cola cola light, pa telovadim skoraj vsak dan v fitnesu. Nina Lubarda naju je dve punci skupaj prijavila k res dobremu trenerju, sam ne moreš nič počivat. Ker se resno dela.
Se pa izplača, sem velik bolj zadovoljna s sabo in fajn se je videt v reklami!
Pri kateri agenciji pa si ti Tami?
-
Tami - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2006
Še pri nobeni. Razmišljam, da to leto, ko bom prišla študirat v lj, se prijavim nekam in začnem razmišljat v tej smeri...
Še prej bi pa mogla mjčkn popravt postavo.. A zahtevajo/iščejo kake hudo suhe? S tem mislm na tiste anoreksične modele?
Še prej bi pa mogla mjčkn popravt postavo.. A zahtevajo/iščejo kake hudo suhe? S tem mislm na tiste anoreksične modele?
- hallwag
- Sramežljivka
Ko sem js prišla k Nini Lubarda, nisem bila ravno suha.
Zato se je odločila, da bova naredili book čez 3 tedne. Vmes mi je dala program diete in trenerja za fitnes.
To je res pomagalo! Ne, nobena ni zelo suha, ne smeš pa biti okrogla...
Pri Nini Lubarda imajo tudi manjše modele, okoli 168 cm, sem jih srečala in delajo veliko za kozmetiko, tudi v Parizu.
In ni nujno, da so takšne kot manekenke za showe.
Imajo pa skladno postavo in lepo kožo. Nobena se mi pa ne zdi presuha.
Zato se je odločila, da bova naredili book čez 3 tedne. Vmes mi je dala program diete in trenerja za fitnes.
To je res pomagalo! Ne, nobena ni zelo suha, ne smeš pa biti okrogla...
Pri Nini Lubarda imajo tudi manjše modele, okoli 168 cm, sem jih srečala in delajo veliko za kozmetiko, tudi v Parizu.
In ni nujno, da so takšne kot manekenke za showe.
Imajo pa skladno postavo in lepo kožo. Nobena se mi pa ne zdi presuha.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov