Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Babuska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2005
Sam ta stran je pa res grozna. Se spomnim jst tega tipa, k je hotu ene 4 leta nazaj že organizirat eno tekmovanje Miss Freetime, pa je pol vse propadlo. Sam de se je spustu na tak nivo, mi pa še zej ni jasn. Nč pupe, ne hodte sm, k vam bo zagotovo kdaj žal. Aja, Vermilion, kako je blo v MG?
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
Babuska napisal/-a:Sam ta stran je pa res grozna. Se spomnim jst tega tipa, k je hotu ene 4 leta nazaj že organizirat eno tekmovanje Miss Freetime, pa je pol vse propadlo. Sam de se je spustu na tak nivo, mi pa še zej ni jasn. Nč pupe, ne hodte sm, k vam bo zagotovo kdaj žal. Aja, Vermilion, kako je blo v MG?
ql je blo, so me pofotkal, pa vse, uglavnem tko da zdj sm not, pa u četrtek bi že mogla na revijo al neki tacga...sam sm na žalost na maturancu
sicer bom pa vidla kako bo naprej... maja mi je rekla, da visoka sm dost, suha tud, pa da se baje zdj iščejo punce na tako sceno k sm js pegice, rdečkasit lasje itd...
bom vidla, ne upam preveč, ker tuki ni nobene garancije, kao da bom neki full hud mudel, sam useen rada bi probala
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
Vermilion napisal/-a:Babuska napisal/-a:Sam ta stran je pa res grozna. Se spomnim jst tega tipa, k je hotu ene 4 leta nazaj že organizirat eno tekmovanje Miss Freetime, pa je pol vse propadlo. Sam de se je spustu na tak nivo, mi pa še zej ni jasn. Nč pupe, ne hodte sm, k vam bo zagotovo kdaj žal. Aja, Vermilion, kako je blo v MG?
ql je blo, so me pofotkal, pa vse, uglavnem tko da zdj sm not, pa u četrtek bi že mogla na revijo al neki tacga...sam sm na žalost na maturancu
sicer bom pa vidla kako bo naprej... maja mi je rekla, da visoka sm dost, suha tud, pa da se baje zdj iščejo punce na tako sceno k sm js pegice, rdečkasit lasje itd...
bom vidla, ne upam preveč, ker tuki ni nobene garancije, kao da bom neki full hud mudel, sam useen rada bi probala
oj
a to si sla ti samo tja... al so te oni kje "najdli".. ??
nisem vsega brala...
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Vermilion napisal/-a:Babuska napisal/-a:Sam ta stran je pa res grozna. Se spomnim jst tega tipa, k je hotu ene 4 leta nazaj že organizirat eno tekmovanje Miss Freetime, pa je pol vse propadlo. Sam de se je spustu na tak nivo, mi pa še zej ni jasn. Nč pupe, ne hodte sm, k vam bo zagotovo kdaj žal. Aja, Vermilion, kako je blo v MG?
Želim ti najbolše!
- Little Miss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Že kr neki časa nism pisala pa sm se odločla da se mau prdružim čveku... en komentar najprej-o Nini Lubardi je vse res, mene je tut nategnla... dolga zgodba ampak mi še zdj lasje stojijo pokonc
Morm pa rečt da me kr mau strašite tle na forumu... kok mora bit puca ogrooomn velka pa zlooo suha...jest mam pa u tork polfinale supermodela pa mi je kr mau strahu u kosti nagnal, k sm visoka 175 pa ogrooomn kil mam (63)... tko da če se kašna najde k je dobre vole pa da me potolaž bom vesela Lepo se mejte
Morm pa rečt da me kr mau strašite tle na forumu... kok mora bit puca ogrooomn velka pa zlooo suha...jest mam pa u tork polfinale supermodela pa mi je kr mau strahu u kosti nagnal, k sm visoka 175 pa ogrooomn kil mam (63)... tko da če se kašna najde k je dobre vole pa da me potolaž bom vesela Lepo se mejte
- Little Miss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
men samozavest v pravem trenutku škripne sej mere so v redu (89-63-90) sam kilaža me v zadnjih dnevih muč... in pol se bom tm obnašala kt bebo in odletela... hvala punce za tolažbo
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
sofia83 napisal/-a:Little Miss napisal/-a::) men samozavest v pravem trenutku škripne sej mere so v redu (89-63-90) sam kilaža me v zadnjih dnevih muč... in pol se bom tm obnašala kt bebo in odletela... hvala punce za tolažbo
Ah, mere maš d best! Glavo gor pa sam samozavestno nastopej! Good luck
jaaa, mere maš super!! bomo držale pesti zate
- angelček alex
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Elou:) jst sm pa ze mela polfinale na supermodelu in morm povedat da nc se bat!! predvsem to!! mere mas ql visino se tolk boljso..tko da res ful so prjazne pa nc ne grizejo:) tko da uso sreco..mogoce pa ce nama bo sreca naklonjena se bova vidle u finalu!
Drzim pesti zate..pa dej se ti zame;)
Drzim pesti zate..pa dej se ti zame;)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov