Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2934 prispevkov
• Stran 2 od 196
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 196
Naslednja
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Pri model grupu morš plačat fotografa,da ti nardi book,medtem ko to vse pri bronzu zastonj.
Za privee nevem lih kakšni so,sm pa vidla fotke od oseb k so se dal tja slikat in loh povem samo to,da niso dobre-ne znajo postavljat...
Itak pa uspešni (slo) modeli kar hitro odidejo narest book v tujino k profesionalnim fotografom-oz.jih agencija pošlje,da tam dopolnejo svoj book
Za privee nevem lih kakšni so,sm pa vidla fotke od oseb k so se dal tja slikat in loh povem samo to,da niso dobre-ne znajo postavljat...
Itak pa uspešni (slo) modeli kar hitro odidejo narest book v tujino k profesionalnim fotografom-oz.jih agencija pošlje,da tam dopolnejo svoj book
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Amm...pr model grupu je tko,da najprej prneseš tja svoje obične fotke,pogledajo te kok si fotogenična,kasneje se skup zmente za book-cena je odvisna od tega kdo te slika-majo različne fotografe
Pr bronzu,majo zastonj stilista,vizažista in fotografa,sam da te grejo sploh fotkat morš bit suuhaaaa pa morš bit ambiciozna punca...kasneje maš tut popuste v mangotu,solarijih,na fitnesu...
to je to,loh da se tut kej motm in da delajo s puncami čist različno...Najboljš je da se oglasiš v kateri od agencij in se sama prepričaš
Pr bronzu,majo zastonj stilista,vizažista in fotografa,sam da te grejo sploh fotkat morš bit suuhaaaa pa morš bit ambiciozna punca...kasneje maš tut popuste v mangotu,solarijih,na fitnesu...
to je to,loh da se tut kej motm in da delajo s puncami čist različno...Najboljš je da se oglasiš v kateri od agencij in se sama prepričaš
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Ja za tecaj je placala: 30.000 sit!!Pol pa se za book:65.000 sit!!!! V tem booku je pa 6 slikic, A4 format!!! To se je za tist prijavla,ko je blo v Evi in Smrklji.......NEXT MODEL !!!!!
No ce ti bo kej pomagal.....ce te pa se kej zanima,mi pa kr povej....
LEP POZDRAV
No ce ti bo kej pomagal.....ce te pa se kej zanima,mi pa kr povej....
LEP POZDRAV
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
lea- ja ona si je dala polovicnega nardit....!!! pa se vedno caka,da ji ga posle....rekla ji je da more pocakat kakih 10 dni!!!!!drugac jih je pa vidla, ko se je slikala,ji je nina pokazala!! pa je rekla,da so full hude!!!! drugac pa se nc je ni poklicala....mogoc pol,ko bojo slikce gotove!!!
ka pa ti,kolk dolg si mogla cakat na njih (book)???pa kje si se to slikala?pa kok slikc mas to?pa kje si ze vse bla? to jo zanima...!!!!
ka pa ti,kolk dolg si mogla cakat na njih (book)???pa kje si se to slikala?pa kok slikc mas to?pa kje si ze vse bla? to jo zanima...!!!!
-
mucika - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 10. 2004
Hei ! Za to modno agencijo nch ne wem..baje so pa Model Group kar fajni!! Dans me je ravn eden sliko z njihove agencije..pa me bojo poklicali ce me bodo kaj rabili..Book si pa placas lahko na tak nacin, da ko delas da ti prvi zasluzek vzamejo oni..kar se mi zdi fer. Stalo naj bi pa 50 jurjev..Book! Ne pa pr Heringu k mors vnaprej placat .. ti ga naredijo.. potem pa sploh ne ves al bos kej lahko delal ali ne;) ne vem no! Model Group ima te zadeve po mojem veliko bolj urejene na fer nacin!! Kaj pravite!?!
Cao
Cao
- Agens
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2004
Najprej vsi lepo pozdravljeni,
Prebral sem vaše komentarje na temo plačljivih seminarjev in moram povedati še svoje mnenje.
Delam v agenciji Agens iz Kranja, ki se ukvarja z organizacijo promocij za različne naročnike. Da promotorji in promotorke postanejo del naše ekipe, prav tako opravijo seminar, ki ga mi organiziramo. Namen seminarja je predvsem v tem, da si mi ne moremo privoščiti teha, da bi promotorko/promotorja postavili za pult in upali da bo dobro delal, saj v primeru da dela slabo trpi ugled naše agencije, prav tako pa zelo hitro izgubimo naročnika promocij, če te niso izvršene kvalitetno.
Veliko promotork in promotorjev je upravičeno skeptičnih, ko gre za plačljiv seminar, predvsem zaradi Hering Models.
Zato smo se odločili, da se stroški seminarja krijejo kasneje, OD DENARJA, KI GA PROMOTOR ZASLUŠI NA NAŠIH PROJEKTIH. S tem se promotor ogne vsega tveganja.
Če kogarkoli zanima delo promocij/degustacij in občasnega dela v hostesni službi pa lahko pokliče na 04/2350 250 (Martin).
Veliko sreče in uspehov in ne nasedajte prevarantom.
Martin
Prebral sem vaše komentarje na temo plačljivih seminarjev in moram povedati še svoje mnenje.
Delam v agenciji Agens iz Kranja, ki se ukvarja z organizacijo promocij za različne naročnike. Da promotorji in promotorke postanejo del naše ekipe, prav tako opravijo seminar, ki ga mi organiziramo. Namen seminarja je predvsem v tem, da si mi ne moremo privoščiti teha, da bi promotorko/promotorja postavili za pult in upali da bo dobro delal, saj v primeru da dela slabo trpi ugled naše agencije, prav tako pa zelo hitro izgubimo naročnika promocij, če te niso izvršene kvalitetno.
Veliko promotork in promotorjev je upravičeno skeptičnih, ko gre za plačljiv seminar, predvsem zaradi Hering Models.
Zato smo se odločili, da se stroški seminarja krijejo kasneje, OD DENARJA, KI GA PROMOTOR ZASLUŠI NA NAŠIH PROJEKTIH. S tem se promotor ogne vsega tveganja.
Če kogarkoli zanima delo promocij/degustacij in občasnega dela v hostesni službi pa lahko pokliče na 04/2350 250 (Martin).
Veliko sreče in uspehov in ne nasedajte prevarantom.
Martin
- andreisha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
hej!
glede agencije vulcano models...ne it, ker je podn! sicer sem na tečaju spoznala super kolege in kolegice, ampak plačala sem preveč, book je tok amaterski da bolj ne bi mogu bit (sploh ni book, ampak na en karton prlimane štiri slikce), nobeden od nas, ki smo bili skupaj na tečaju ni dobil nobenega dela od te agencije, vse kar je, so nam pobrali denar. sm se pa pogovarjal s sošolcem, ki ima tud sestrco pr vulcanotu in je reku, da je sicer delala neke revije in še nekaj in da ni dobila plačano NIČ, ker se kao še zmeraj učijo na teh revij, čeprov je prej naredila tečaj. tako da...sam stran!
glede agencije vulcano models...ne it, ker je podn! sicer sem na tečaju spoznala super kolege in kolegice, ampak plačala sem preveč, book je tok amaterski da bolj ne bi mogu bit (sploh ni book, ampak na en karton prlimane štiri slikce), nobeden od nas, ki smo bili skupaj na tečaju ni dobil nobenega dela od te agencije, vse kar je, so nam pobrali denar. sm se pa pogovarjal s sošolcem, ki ima tud sestrco pr vulcanotu in je reku, da je sicer delala neke revije in še nekaj in da ni dobila plačano NIČ, ker se kao še zmeraj učijo na teh revij, čeprov je prej naredila tečaj. tako da...sam stran!
Prvi neprebran prispevek • 2934 prispevkov
• Stran 2 od 196
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 196
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov