Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

e5e
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a e5e » 11. Feb. 2007 13:52

Podpisala sem samo takrat ko sem se slikala da bom plačala za book ona mi ga bo pa izročila na določen datum ki sem ga napisala. Ko pa mi je dala book sem pa podpisala da sem ga prejela in da lahko ona razpolaga z mojimi slikami. a sem že preveč podpisala???? :o
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 11. Feb. 2007 13:55

verjetno je s tem mišljeno, da jih objavi na svoji strani al pa kej.
e5e
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a e5e » 11. Feb. 2007 13:59

no upam,da je res tako. Od začetka sem se prou veselila da se bom slikala in sem s slikami zadovoljna, zdj k sm pa začela na netu mal brskat o njej me je pa resno zaskrbelo. ko mi je ona od začetka razložila kako use to poteka in da bom dobila velike vsote denarja se mi je kr nasmenilo, sedaj pa mi je žal ker se se šla slikat in samo razmišlam kaj bo sedaj iz tega. upam da se bo use dobr izteklo. pa še 500evrou je šlo adijo, ki sem si jih sama zelo težko prislužila.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 11. Feb. 2007 14:12

no, če je book v redu, pa če si zadovoljna to ne bi smel bit problem. book rabiš nujno, brez tega ne gre. imaš pač eno izkušnjo več :) pa še book ;D
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 11. Feb. 2007 16:15

kok si pa stara ese?
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 11. Feb. 2007 16:44

e5e napisal/-a:Jaz sem se slikala pri nini lubarda in sem ji za book dala 500evrov, sedaj je pa rekla da me bo poklicala ko bo dobila ponudbo zame, da kdo želi da se bom šla slikat. Kakšna je nina lubarda, kakšne izkušnje imate z njo, je poštena???

Jst sm tud pr Nini Lubardi. Mela sem že več ponudb, lahko bi šla že v Pariz, samo me šola omejuje. Drugače pa ravno zdej mam s5 eno ampak bi blo s šolo kriza, tko d jo bom preskočila. Sicert pa sm mela snemanje za revijo ampak ker me Nina ni mogla nikakor priklicat, sm ga zamudila. :?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
puncaa1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a puncaa1 » 13. Feb. 2007 1:07

Čaw! A mogoče katera ve kje se lahko prijaviš za Miss Universe 2007 ?? Katera revija? Še najrajš bi vidla, če bi se dalo na kakšni spletni strani? Hvala.
e5e
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a e5e » 13. Feb. 2007 13:38

res ne vem kje se prijaviš za univers 2007, najbol da greš na net pa to vtipkaš pol ti bo pa sigurn kej vn vrgl, pa zihr se tut preko interneta prijaviš.
francija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 10. 2005
Kraj: Obala

Neprebrana objavaNapisal/-a francija » 13. Feb. 2007 14:01

puncaa1 napisal/-a:Čaw! A mogoče katera ve kje se lahko prijaviš za Miss Universe 2007 ?? Katera revija? Še najrajš bi vidla, če bi se dalo na kakšni spletni strani? Hvala.

prijavnice najdeš v revijah: lepa&zdrava, lady, eva, mogoče tudi obrazi. se mi zdi da se na netu ne da.
puncaa1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a puncaa1 » 14. Feb. 2007 0:12

O ful hvala za odgovor obema :razz:
e5e
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a e5e » 16. Feb. 2007 21:39

dead_kid

a si mogoče kej zaslužila pri Nini Lubarda, ker jih veliko pravi da ni poštena, pa me zanima kakšne izkušnje si imela ti z njo?

hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *Srček » 17. Feb. 2007 8:22

Se bom jes mčken vmešala v pogovor, če lahko... v odgovor glede Nine ponujam samo to - nobena prava, resna, poštena in delavna agencija ne išče svojih modelov preko e-študentskega servisa za občasno delo in plačilo pavšalno 50 evrov...zdej pa sama presod..
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 21. Feb. 2007 23:22

chiqqa napisal/-a:vem pa da hering te ful izmozga z tem kešom ker morš dat 30k da te naučijo hodt pa take bedne..pol nakonc pa izmed 30 izberejo 5..če jih.. nevem no, nesplača se vam :?

Glih obratno- ce jih pride 30 na tecaj, jih 5 izpade..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 22. Feb. 2007 9:54

SSarchy napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:vem pa da hering te ful izmozga z tem kešom ker morš dat 30k da te naučijo hodt pa take bedne..pol nakonc pa izmed 30 izberejo 5..če jih.. nevem no, nesplača se vam :?

Glih obratno- ce jih pride 30 na tecaj, jih 5 izpade..

Tako je kot je rekla SSarchy, skoraj vse pridejo naprej. Če je katera reeees leva in res ni talent pol ne, drugače pa več al manj vse.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 22. Feb. 2007 18:27

No ja, odvisno od skupine...
Včasih jih tut pol izpade, sem že ocenjevala take primere. Odvisno od kvalitete skupine. :wink:
Da ne bo kakšna rekla, da smo jo na forumu okol prnesli :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov