Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 28. Jan. 2007 11:43

^^ja in kje je tle kdo 185? :D še Hana ni tok :P

konc OT

pošlji slike (oz. mogoče bi bilo bolje, da se dogovoriš kar za obisk :wink: ) in potem poročaj. srečno Kekec ;D
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 28. Jan. 2007 12:27

LoobicHa napisal/-a:Gisele Budchen : 180 cm
Heidi Klum : 177 cm
Gemma Ward : 178 cm

vse so okoli 180 :?

Vsaj priimek bi lahko prav napisala. :P

Niti približno niso vse okoli 180.
Te, ki si jih ti napisala, so od 175-180 na primer.
Modeli, ki so pod 168:
Devon, Audrey Marnay, Lydia Hearst, Kate, Josie Maran
Modeli, ki so pod 170:
Mona, Ruslana, Irina, Sasha, Luca, Tasha Tilberg, Bianca
Modeli, ki so pod 172:
Anouck, Isabeli, Valentina, Jeisa, Marina Perez, Cindy Crawford, Alyssa Miller, Shannan Click
Modeli, si so pod 174:
Sophie Vlaming, Naomi, Carolyn Murphy, Natalia, Karen Elson, Polina, Cameron Russel, Diana Dondoe, Julia Dunstall, Lisa Cant, Amber, Heidi itd. itd.

In tvoja draga Heidi Klum na tej fotki stoji poleg Gwen Stefani, ki je pod 170.
Slika
First to Know

Tres tres chic.
LoobicHa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2007
Kraj: Mariboor

Neprebrana objavaNapisal/-a LoobicHa » 28. Jan. 2007 13:29

vem da bi lahko priimek prav napisala samo se mi ni dalo onih pikic iskat :) Se opravičujem pol :? a modeli so lahko tut tisti pod 168 ? :?
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 28. Jan. 2007 13:52

ne, za na pisto ne. oz. mogooooče če si ne vem kako posebna.
bolj komercialen model če že.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 28. Jan. 2007 15:29

tjaska napisal/-a:In tvoja draga Heidi Klum na tej fotki stoji poleg Gwen Stefani, ki je pod 170.

Hehe, pa še na prstih je. :)

Pa loobicha, ne napadam te s tem, sam n si spustila, ni mislila pikic. Bündchen ;)

Drgač so pa zlo pod 180 kukr so ti že napisale (in dokazale), ne pa nad, ja. To je prej omejitev kot pa plus stvar.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 28. Jan. 2007 15:30

jemina napisal/-a:
Angel girl napisal/-a:A tist k ena ženska skače ristanc na eni ulici?

Ja

:lach: to je Barbara Podlogar stiliska npr Bizovičarja na TLP :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 30. Jan. 2007 16:52

Angel girl napisal/-a:
jemina napisal/-a:
Angel girl napisal/-a:A tist k ena ženska skače ristanc na eni ulici?

Ja

:lach: to je Barbara Podlogar stiliska npr Bizovičarja na TLP :D
:lach: Men je bla pa čiz ista
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 31. Jan. 2007 14:53

No ok, tole mene čist OT zanima. KAj bi nardile, če bi pr 15ih, 1. letnik gim. duble ponudbo, da greste v Milano za 2-3 tedne? To bi seveda pomenilo, da bi full v šoli manjkale in da bi malo težje vse nadoknadile ali pa sploh ne.!?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
swinga
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a swinga » 31. Jan. 2007 15:13

Dead_kid napisal/-a:No ok, tole mene čist OT zanima. KAj bi nardile, če bi pr 15ih, 1. letnik gim. duble ponudbo, da greste v Milano za 2-3 tedne? To bi seveda pomenilo, da bi full v šoli manjkale in da bi malo težje vse nadoknadile ali pa sploh ne.!?

sm isto stara in isto obiskujem prvi letnik. probala bi si tak termin v milanu vzet k bo med počitncami. v šol bi povedala da grem in se s proferji zmenla za rok spraševanja in rok pisanja. al pa tud bolš bi blo da se prej vse naučiš, javš in dobiš vse potrebne ocene (al pa skor vse), pol pa pač greš. ;)
da bi dubla ponudbo da grem za tok časa v milano :eek: js bi prec šla k me ful zanima vse kar je povezan z modo :D
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 31. Jan. 2007 16:04

takoj spakiram :D prej pa se malo dogovoriš v šoli glede ocen tako kot je rekla swinga, verjetno bi pustili :wink:
Uporabniški avatar
*jagodka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *jagodka* » 31. Jan. 2007 16:25

No, jaz ne bi šla, ker nisem tak tip človeka, ki bi nekaj naredil en dva tri, kasneje pa obžaloval. Šola se mi zdi pomembnejša in zanesljivejša pot v življenju, tam v Milanu pa je toliko že uveljavljenih punc, da moreš biti res nekaj posebnega, da te opazijo in se imaš sploh možnost uveljaviti (kje so še vsi ostali dejavniki, ki vplivajo na zaslužek itd.). Itak vsaka v prvi vrsti vidi samo rožnato plat tega poklica, ampak v tem poklicu si lahko le dokler si mlad in izžarevaš nekaj svežega... Potem pa pridejo na vrsto nova dekleta, ki se jim obeta lepa prihodnost v tem poslu. Moraš biti močan karakter in razsoden, da veš v kaj se spuščaš in te tam v Italiji ali kje drugje ne prinašajo okrog kot tepca, potem pa ciao bella in vija domov. Vsak si sam kroji usodo, ampak ne glede na to kakšne možnosti bi imela v tem cvetečem poslu, se ne bi šla teh zadev, ker je dosti drugih poklicev, ki me zelo zanimajo in so zanesljivi.
V ljubezni in vojni je dovoljeno vse.
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *~Liesl~* » 01. Feb. 2007 14:43

Jaz ne bi šla. Zdaj sem v 2. letniku pa tudi zdaj ne bi šla. Ne vem, itak da kr ena Slovenka nima ne vem kako veliko možnosti za karkoli. Sploh pa bi prej rajš nrdila šolo. Če greš tja, pa da ti slučajn uspe te to lahko zasvoji in nočeš nazaj v šolo.
Vseen ti morm pa čestitat če te je kdo tja povabu. Pol si res nekaj posebnega, saj to ne usepe ravno vsakemu. Tko da velik sreče!
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 01. Feb. 2007 14:59

v 1. 2. 3. letniku bi šla...če bi mela možnost...to pa zto ker za 3 tedne le ni tok dolg da se ne bi dal nadoknadt...sm mankala en mesc 1x u šoli zarad bolezni in to ravno pred konferenco pa se je dal use lepo zment...tut profesorji bi vrjetn razumel [večina] č bi se ponudla taka priložnosti in bi skupi poskušal uskladit... zdj u 4. letniku proti koncu pa ne bi šla..ker je matura že preveč bliz da bi se lahko tkole izmišljevala...oktobra,novembra pa..mogoče...

vem tut zase da bi mi blo kasnej žou če ne bi izkoristla priložnosti...sej pol po končani šoli,faksu je pa že dost pozn da bi nekdo začel delat na svoji maneknski karieri...
I Just Like Being Imperfect!!
Braunkopf
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Braunkopf » 02. Feb. 2007 14:48

Se strinjam z Lizzyko. 2 - 3 tedne ni skoro nič, to boš zlahka nadomestila, pač boš morala malo bolj poprijet ko se vrneš, Milano pa ti bo v spominu, če ne drugega, ostal kot ful lepa dogodivščina.
Bi bilo pa fajn zrihtat termin odhoda nekje v času, ko še ni takega pritiska v šoli, npr. po koncu konference. Tudi športniki manjkajo dost pri pouku, pa jih večina naredi šolo.
Uporabniški avatar
Mašy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Mašy » 06. Feb. 2007 13:18

Poznate agencijo Naba (Nataša Hribar)?
Me zelo zanimajo vaše izkušnje.
Be happy!!!

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov