Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
el bou napisal/-a:ja a ni sla dol v turcijo eno nadaljevanko snemat al kaj
ja una je pa itak biser
Kolikor sm jst slišala, Sabina ni prišla v ožji izbor in ne bo nč s to njeno limonado.
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
hmm, ma ta hering models je bl tko mene so 2x ustavl pa sm se pol nakonc opogumla pa sm šla.. kt prvo je tist 'taglavn' šefe ful tečn, če ne clo zadirčn pa nobena mu nč ni hotla
najprej morš izpovnt eno prjavnco, pol usako posebi fotkne pol se greš mert (višina in teža).. in pol se začne izločat..če si pod 170cm te 'lepo' odslovijo.. jz sm bla takrat 169,5cm pa so me odslovil vrjetn gre pa pol po teži..nad 58kg ni več primern (sklepam)..
poznam pa eno k je pr njih pršla naprej, modelka ma hudo postavo, suha dost, 58kg..in so jo dal hujšat zdje nevem kaj je blo naprej.. vem pa da hering te ful izmozga z tem kešom ker morš dat 30k da te naučijo hodt pa take bedne..pol nakonc pa izmed 30 izberejo 5..če jih.. nevem no, nesplača se vam
najprej morš izpovnt eno prjavnco, pol usako posebi fotkne pol se greš mert (višina in teža).. in pol se začne izločat..če si pod 170cm te 'lepo' odslovijo.. jz sm bla takrat 169,5cm pa so me odslovil vrjetn gre pa pol po teži..nad 58kg ni več primern (sklepam)..
poznam pa eno k je pr njih pršla naprej, modelka ma hudo postavo, suha dost, 58kg..in so jo dal hujšat zdje nevem kaj je blo naprej.. vem pa da hering te ful izmozga z tem kešom ker morš dat 30k da te naučijo hodt pa take bedne..pol nakonc pa izmed 30 izberejo 5..če jih.. nevem no, nesplača se vam
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
jemina napisal/-a:a je apple v eni reklami a ji je samo ena blazno podobne?
Kateri?
- ajra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2007
No, js pa sploh nisem mela slabe izkusnje pr heringu. Sem bla prav presenecena, povsod sem zasledila vecino kritik na racun sefa, men se je pa zdel cist okej. Se mi zdi, da so ble te avdicije, ki smo jih meli, dobr speljane, nekaj kesa pa po moje itak povsod das. Ce si pa to res ful zelis, pa tolk ze prsparas.
-
Tud jst sm mela kar nekaj časa čist dobre odnose z njim. Sam on je pač ekstremen človek, če mu kej ni všeč te vrže vn za šalo. Oz ti daje pač svoje pogoje, če jih ne izpolnjuješ pač ne delaš nč. Kar se mi po eni strani ne zdi glih sfaljeno, po drugi pa ja. Uglavnem vsak ma svoje možgane da z njimi upravlja.
-
Točno to ajra, moraš se odločt pač sama pr seb da tko bo kot ti rečeš, ne da si neko naivno dete in verjameš in vzameš za sveto vse kar on reče. Sj ne rečem, sj ma kar nekaj dobrih manekenk, ampak vseen pa jih je le nekaj ki jih dejansko ful dela in so tud v tujini. To kar je tukaj za slovenski trg je čist tko pač kot hobi. In dokler to razumeš in se ne sekeraš ti je ql.
- LoobicHa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2007
- Kraj: Mariboor
Ok mene pa nekaj zanima. Pred približno enim tednom sem poslala svoji 2 fotografiji in se prijavila za tisto ko pri Europarku iščejo svoje modele da bodo predstavljali oblačila njihovih trgovin v Europark novicah. Me pa zanima:
1. Ali ima katera izkušnje z tem ?
2. Ali ti sporočijo tudi če nisi izbrana ?
3. Približno kako dolgo traja, da te pokličejo če si izbrana ?
Zelo rada bi poskusila kot model, to so moje sanje praktično že celo življenje Visoka sem 170 cm in težka 47,5 kg. Kaj mi priporočate ? Kje naj začnem, kako naj začnem, kam ~ na katere agencije naj pošljem svoje fotografije ?
Hvala
Zelo rada bi poskusila kot model, to so moje sanje praktično že celo življenje Visoka sem 170 cm in težka 47,5 kg. Kaj mi priporočate ? Kje naj začnem, kako naj začnem, kam ~ na katere agencije naj pošljem svoje fotografije ?
Hvala
-
*~Liesl~* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
LoobicHa napisal/-a:Ok mene pa nekaj zanima. Pred približno enim tednom sem poslala svoji 2 fotografiji in se prijavila za tisto ko pri Europarku iščejo svoje modele da bodo predstavljali oblačila njihovih trgovin v Europark novicah. Me pa zanima:
Hvala
Hm, ja, velka si glih 170cm, kar je ravno spodnja meja za večino agencij, kolikor se jaz pač spoznam na to. Je pa tvoja prednost v tem, da si res suha. Tko da pomoje maš možnosti. Fotografije pošli na Nino Lubarda, Hering Models, za Bronz ne vem čist točn kako gre. Mislm, ne obupat tud če te kje ne izberejo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov