Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mašy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Tut meni se zdi MG ful OK agencija - ze po spletni strani.
Sam vseen...kaj pa avdicija.com? To soboto imajo ravno "veliko avdicijo". Je katera tam včlanjena oz. v čem je fora, razlika med to in ostalimi agencijami? El bou, a lahko pliiiis še men poveš tvoje ime, da pogledam na MG? Pliiis.
Kaj najbolj pomeni, ko prideš na agencijo? Da imaš lep obraz/kožo, kožo po telesu, napeto telo, izklesano telo ali da si visoka pa suhcata?
Si te ogledajo v spodnjem perilu, te stehtajo, izmerijo?
Ti dajo kakšna navodila, kako se oblačit, športat, kako se prehranjevat?
Al pa kako pozirat? Al moraš to vse sam-kakor se znajdeš oz. kakor ti je po naravi dano?
Upam, da mi boste tiste z izkušnjami odgovorile. Me zelo zelo zanima delo in življenje fotomodela.
Kakšen profil jemljejo v MG? Kako izgleda, ko prideš prvič k njim? Je več ljudi, ki te ocenjuje? Moraš znat hodit v petkah?
Aja, kako je pa z denarjem? Moraš kaj sam vložit (pri MG mislim, za heringa mi je jasn )?
Koliko pa dobiš za eno slikanje poavadi (npr. za v EVO/Cosmota/Smrkljo)?
Joj imam veliko vprašanj .
Upam, da me katera od vas razveseli z odgovori
Sam vseen...kaj pa avdicija.com? To soboto imajo ravno "veliko avdicijo". Je katera tam včlanjena oz. v čem je fora, razlika med to in ostalimi agencijami? El bou, a lahko pliiiis še men poveš tvoje ime, da pogledam na MG? Pliiis.
Kaj najbolj pomeni, ko prideš na agencijo? Da imaš lep obraz/kožo, kožo po telesu, napeto telo, izklesano telo ali da si visoka pa suhcata?
Al pa kako pozirat? Al moraš to vse sam-kakor se znajdeš oz. kakor ti je po naravi dano?
Upam, da mi boste tiste z izkušnjami odgovorile. Me zelo zelo zanima delo in življenje fotomodela.
Kakšen profil jemljejo v MG? Kako izgleda, ko prideš prvič k njim? Je več ljudi, ki te ocenjuje? Moraš znat hodit v petkah?
Aja, kako je pa z denarjem? Moraš kaj sam vložit (pri MG mislim, za heringa mi je jasn )?
Be happy!!!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
Mašy napisal/-a:Tut meni se zdi MG ful OK agencija - ze po spletni strani.
ok grem lepo po vrsti...
ko prides na agencijo- ubistvu vse mal... pac kot celota mors zgledat ok, mogoc met neki posebnga... ni pac tipicen ideal lepote vedno tist da bos pa uspel...
jz sm iz bronza sla v MG in ne vem kako cel postopek poteka... pomoje te zmerjo in pogledajo kako hodis itd... jz sm pac sam prsla, povedala mere, dala slike in to je blo to...
glede slikanj in to se nekak znajds... itak ti pa sprot fotograf govori kako in kaj... tko da ni cela znanost
vlozit mors v book... ne vem pa kako je to pr MG tocno... se mi pa zdi da lahko odplacas z delom... nism pa prepricana...
za slikanja v evi in podobno je pa tm 10-15 000 kokr vem...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
poklici jih, zdej so se preselili na gosposvetsko nad slowatch, in jim reci da se zanimas za to, in ti bojo rekli kdaj se lahko prides pokazat... niso noben bav bav...
pa mors bit mal samozavestna(ne sam v tem, nasplosno v zivljenju), sej ne da se mas za najbl lepo, amak da ves da si lepa in posebna...
pa hvala za kompliment
pa mors bit mal samozavestna(ne sam v tem, nasplosno v zivljenju), sej ne da se mas za najbl lepo, amak da ves da si lepa in posebna...
pa hvala za kompliment
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
swinga - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
el bou napisal/-a:jz sm iz bronza prestopila v MG... trenutno namesto Maje, ki je na porodniski vodi agencijo Polona... men se zdi da je ful fajn agencija, pa prijazni so...
najbol da punce poklicete na agencijo in pac recete da se zanimate za to, pol vam bojo rekl da se en dan pridete pokazat. tm vam bojo pa vse naprej razlozil.
ej men je ena svetovala k je v bronzu nej tja dve sliki pošlem. eno od obraza eno pa s celim telesom. je potem bolš da jih pokličem in pridem tja?
-
swinga - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
el bou napisal/-a:ja odvisno... ce jih poklicest ti bojo mogoce rekl da posl slike najprej, al pa da se prides pokazat... nevem, jz bi raj poklicalap a vprasala kako in kaj...
oki ej ful tnks bom poklicala
ej a mi pošleš še na pvt tvoje ime prosim ker sm res firbc.
lepo se mej.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
^^ jaz bi tudiii mela ime...priznam, sem firbec
sem malo gledala modelke pa našla eno bivšo sošolko celo...
aja jaz sploh ne njdem pejđa od MG lahko še ko da ta link?
sem malo gledala modelke pa našla eno bivšo sošolko celo...
aja jaz sploh ne njdem pejđa od MG lahko še ko da ta link?
Houd de wereld tegen
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
izjemno dobra uvrstitev in vse čestitke
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Ok jest bi se mal vrnila na to temo.
Mene zanima ce je tukaj katera,ki je hodila,oziroma se vedno hodi k agenciji Bronz models? Sicer bi pa potrebovala e-mail oziroma kak PP od nekoga,ki se damn veliko spozna na te 'manekenske' stvarce. Ker sm bol se zacetnik, sam od nekje moras zaceti,kaj ne?
No, se priporocam,in upam da cimprej dobim na PP kak odgovor od katere punce. Sej,sicer ni vazno ce si pri Bronz, le kaksno 'modelko' bi potrebovala ki bi mi bila pripravljena pomagati....
Lp!
Mene zanima ce je tukaj katera,ki je hodila,oziroma se vedno hodi k agenciji Bronz models? Sicer bi pa potrebovala e-mail oziroma kak PP od nekoga,ki se damn veliko spozna na te 'manekenske' stvarce. Ker sm bol se zacetnik, sam od nekje moras zaceti,kaj ne?
No, se priporocam,in upam da cimprej dobim na PP kak odgovor od katere punce. Sej,sicer ni vazno ce si pri Bronz, le kaksno 'modelko' bi potrebovala ki bi mi bila pripravljena pomagati....
Lp!
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
jemina napisal/-a:med prvih 10. an?
O hudo. Bravo nogica.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov