Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ma ja, jaz sem šla s podobnim mnenjem na tečaj. Nisem bla prej še nikol v visokih petah in to. Če ne drugega, se boš naučila ful hudo v petah hodit (no, vsaj jaz sem se), pa ti bo pol prav cool kdaj pa kdaj pete obut in boš vedla, da znaš hodit v njih.
Drugač sem pa jaz s 7 proti 8 glasov pršla not, torej komaj, pa to čist nič ne pomeni, sam da si not, ker se na koncu vse tako lepo obrne, da so na koncu tiste luzerke, ki so ble na tečaju hoje kao prva klasa. Apple beats them all.
Drugač sem pa jaz s 7 proti 8 glasov pršla not, torej komaj, pa to čist nič ne pomeni, sam da si not, ker se na koncu vse tako lepo obrne, da so na koncu tiste luzerke, ki so ble na tečaju hoje kao prva klasa. Apple beats them all.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Poison Girl napisal/-a:kaj pa to, da bo neka nova agencija? Cover Girl? ima katera kej več informacij?
a ni to ena ameriška firma kozmetike?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
jemina napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:kaj pa to, da bo neka nova agencija? Cover Girl? ima katera kej več informacij?
a ni to ena ameriška firma kozmetike?
CoverGirl Cosmetics so imeli pri ANTM, ne bi vedla za nobeno agencijo s tem imenom
How blind can you get and still have eyes?
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Modna agencija v nastajanju. Trenutno opremljajo poslovne prostore in bodo začeli z delovanjem v pomladnih mesecih leta 2007.
Agencija se je lotila modnega posla drugače kot slovenske agencije. Kupila si je lokal na elitni lokaciji, povezala se je s pomembnimi tujimi agencijami, začela sodelovati s profesionalnimi fotografi in drugim osebjem z izkušnjami v modnem svetu.
Zakupuje TV kanal fbar.tv, ki bo predvajal modna dogajanja v živo na vseh kabelskih omrežjih po Sloveniji, s pomočjo satelita in interneta bo razširjal modna dogajanja iz Ljubljane širši okolici.
Skratka agencija, ki se zaveda novih tehnologij in novih pristopov k trženju modelov.
Modna agencija išče modele/modelke za potrebe reklamne fotografije, predvsem kozmetika, parfumi, moda, modele za visoko modo in modne piste, modele za nastop v njenih TV oddajah ...
First Holding d.o.o.
Barjanska cesta 50
1000 Ljubljana
- aymee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2005
hey punce js bi vam svetovala da če kera razmislja da bi poklicala tega aljosa nej ga ne, ker js sm se ful zajebala ko sm sla. najprej mi je obljublju ful dela in to, kako mi bo use zrihtu.. pol pa ko sm ga klicala če ma kej, mi je pa reku, da se sam zase ne ve kam naj se da.. no sej slike niso tok slabe edino ene so res preveč erotične.. samo men je usen zal, da sm sla. ker od tega očitno ne bo nič.. no sam povedat sem vam hotla mojo izkusnjo..
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
ajra napisal/-a:Applebittec, kje si dobila te glasove, po tecaju ali po prvi avdiciji? a je po tecaju hoje poseben datum za se eno avdicijo? se sreca, da sem nasla nekoga, ki nekaj ve o teh postopkih
Jst tud tole poznam ti lahko povem
Najprej imaš tisto čist prvo avdicijo, kjer je ful folka tm in pač sam pogledajo če si sploh primeren za karkol. Če si, ti pošlejo domov pošto, da si kao sprejet naprej da greš na tečaj torej. Plačaš 35 tisoč (tok je blo k sm šla jst) in pač tist tečaj opravš mislm da v dveh dneh. Po tistem maš čez par dni potem neko kao glavno ocenjevanje, k te ocenjuje on pa še nekaj njegovih manekenk, manekenov. Več al manj smo skor vse obrkožl z DA, razn če je kdo tak antitalent da konc. Potem čakaš na odgovor če si sprejet naprej al ne. No ko si, maš merejenje, kjer ugotovijo če si slučajno predebel. Če si te da na hujšanje. Če nisi greš snemat book, pač spet plačaš (okol 50 tisoč če ni že več) in pač to je to. Potem pa v boj z ostalimi na castinge Še kej zanima?
- ajra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2007
ja, neki me se zanima..ti booki na njihovi strani so zlo razlicni-tisti boljsi vem, da so pac od tistih, ki ze velik delajo, tisti drugi pa so eni fotkani v tobacni, eni pred tobacno, eni v prostoru..to se sam odlocis? drugac pa se en velik thank you za Angel girl
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Slika itak Hering sam-da pač pršpara oz bom raj rekla dobr zasluž. Slike so več al manj slabe, sam brez njih ne moreš nič nardit. Slikanje bo kjer no, k sm mela jst smo mel vsaj studijo, zdj očitno še tega ne najema ampak kr tko nekje slika No ja, kot sm rekla. Brez tega ne moreš začet, tko da je treba
- aymee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2005
no pa sva se z gospodom jerovskom sporekla... zdj pa rabm vas nasvet punce ..ker js ne vem lih če je to fer.. sem mu pisala če mi lahko umakne moje slike dol iz interneta pa mi je napisu da jih bo umaknil, moram pa plačati njegovega webmasterja, ko se bo s tem tako zelo pretegnil, ko jih bo dal dol pa pomoje sploh nima webmasterja amapk to use sam dela..js pa tud nimam denarja da bi to plačevala..jao mene.. a sploh lahko to zahteva??
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
To da, da slike dol z neta traja par sekund. Če nimaš nobene pogodbe pa nič ti nič ne more nardit pomoje in mora upoštevat tvojo željo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov