Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

IceBaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IceBaby » 26. Okt. 2006 22:04

Za Lai Ming!

A ti mogoče veš kako je pr MG - če nardijo book zastonj ipd.?
Ja no sej men je una na ulici rekla (tekla je za mano!!!), da mam kao ful dobro faco ... Manekenka zihr ne bi bla, model pa še mogoče ...

Hvala! :)
Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 26. Okt. 2006 22:56

Kako je zdaj, ne vem, vem pa, da je nekaj časa nazaj ena punca rekla, da je book dobila na začetku in zastonj, a ga je poplačala z delom.
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 27. Okt. 2006 10:35

fun napisal/-a:mislm da so kar dobro izbrali zmagovalko (na slikcah iz mediaspeed se mi zdi lea ful fotogenična). Že prej so mi bile Maja, Nina in Lea najbolj simpatične, tko da je prov da je ena izmed njih zmagala. Sam čudno mi je da ni Maja Drab vsaj 1. oz 2. spremljevalka..

Ne vem, jaz sploh težko presojam po slikah, ne pokažejo čist realno kakšne so punce, na tv pa nisem gledala. So se že prav odločili verjetno.Mi je pa vseeno zanimivo, vsako leto sem zadela zmagovalko, letos pa niti približno, za Leo sem mislila da bo kakšna 3., Maja Drab pa absolutno zmagovalka.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Okt. 2006 19:56

je pri delu fotomodela pomembna višina ali bolj iščejo posebne obraze?? kakšne mere so potrebne? in katera modna agencija v slo ponuja tudi mladoletnim priložnost?
hvala za odgovore :D
Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 01. Nov. 2006 0:56

Jah, če si manj kot 168cm (pa tudi to je malo, ampak ok, se doda kake dva cm), moraš biti res ekstra ekstra posebna, da prideš kam ;) Tudi če si fotomodel, je višina pomembna; sicer pa odvisno, za kaj te zanima, kaj imaš v mislih pod biti fotomodel. Če imaš v mislih bolj komercialno delo (takšno kot npr. ponujajo pri avdicija.com), potem ni panike, če si nižja; je pa vprašanje, koliko uspeha bo ;)

Mladoletne sprejemajo povsod; mislim, da moraš imeti podpis oz. soglasje staršev; bo katera mladoletna znala več povedati.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 01. Nov. 2006 9:23

aa hvala za info :D :wink:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 01. Nov. 2006 18:26

Jz še vedno nevem, kera ja bla Kali? (kako ji je ime :oops: )
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 02. Nov. 2006 8:28

Nogica čestitke. Sem čisto mimogrede zvedla za naziv, k sem jo zagredala na e+
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 05. Nov. 2006 21:15

a ste slisale da je sabina remar ustanovila svojo agencijo- perla models?

kaj mogoče katera ve kje se lahko prijavis al pa kej..ker na internetu ni nič samo en mali članek..
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 06. Nov. 2006 13:22

aymee napisal/-a:a ste slisale da je sabina remar ustanovila svojo agencijo- perla models?

kaj mogoče katera ve kje se lahko prijavis al pa kej..ker na internetu ni nič samo en mali članek..

O pa ne Sabina Remar :roll: Sj ona zj itak nima časa, ko je pa v Turčiji, kjer igra v eni žajfenci.. joj jz nje tolk ne maram :P
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a AphexTwin » 24. Nov. 2006 1:07

Mene pa zanima, če je kira agencija, ki se ukvarja izključno z modeli za spodnje perilo? Al pa vsaj približno ukvarja :)
Al morš skoz isti proces it kot za vse drugo - pač ena agencija, čeprav pojma nimaš katera je najboljša k itak vsi vse kurcajo.

Lp
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a AphexTwin » 24. Nov. 2006 1:08

tiasha napisal/-a:Tut jst sm že takoj ko sm začela brat tvoj post vedla za katreo agencijo gre!! Moj nasvet : samo čim dalj stran od tega Heringa!!! Sm neki časa delala zanga in res... za vsako stvar smo mogl samo keš tja nost!!!! Nej raj poskusi pr kkšni drugi agenciji..., sej jih je v Lj. še ceu kup!!
Če pa ma takšno postavo kt si napisala pa tut ne bo problem... :wink:

A pa si zdej kr kateri drugi? A morš kako pogodbo podpisat, da boš pr njih tolk pa tolk časa al kej podobnega?
-piKica-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj:

Neprebrana objavaNapisal/-a -piKica- » 25. Nov. 2006 12:14

ojla punce..jas sem malo brala ta forum..pol pa sem se odločla da se prijavim ker mam kr nekaj vprašanj...pa nevem koga naj to vprašam. ok..rada bi bla manekenka al pa fotomodel..nimam kaj veliko izkušenj..bla sem edino na enem manekenskem tečaju..pa smo se naučili hojo pa obrate...no..nevem v katero agencijo bi šla..razmišljam o Model Group in o Bronzu. nevem kako naj tja pridem..al naj pošlem fotografije al kak?...visoka sem 169 cm mam pa 48kg...je to vredu?
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 25. Nov. 2006 12:20

^^mau si mejhna :?

js bi poskusla Bronz, če si bolj komercialen tip, pa glede na to da si bolj mejhna. samo oni majo nek svoj "profil modela" in če temu ne ustrezaš pol :nein: (no, da ne bo pomote, mislm, da majo skor vse agencije to)

najbolš, da poklilčeš tja, poveš kaj bi rada in se dogovoriš za obisk. potem ti pa povejo (al pa tut ne :roll: )
-piKica-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj:

Neprebrana objavaNapisal/-a -piKica- » 25. Nov. 2006 12:23

premajhna? :eek: sam stara sem šele 13 let...januarja bom 14...tak da bom zrastla še :)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov