Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
barbie_girl
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 7. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl » 13. Jul. 2005 19:48

ja v sloveniji morš bit velik 170, in delaš lahko tut sam za fotomodel
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 16. Avg. 2005 14:41

Mene so že dvakrat na ulci ustavl in povabil na avdicijo in enkrat sm bla pr heringu ampak njemu se je šlo bolj za pobiranje dnarja od tečaja in ker ta tečaj že mam me pol ni povabu ...
Dons so me pa povabil v modno agencijo Michela ... a ma kdo tm izkušnje ...

Pa priznam da ko sm bla mlajša me je ful mikal da bi šla v te vode samo zdej me je pa že minil, pa ravn zdej ko me povsod vabjo ...
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 16. Avg. 2005 21:58

t-e-a napisal/-a:Mene so že dvakrat na ulci ustavl in povabil na avdicijo in enkrat sm bla pr heringu ampak njemu se je šlo bolj za pobiranje dnarja od tečaja in ker ta tečaj že mam me pol ni povabu ...

Pa priznam da ko sm bla mlajša me je ful mikal da bi šla v te vode samo zdej me je pa že minil, pa ravn zdej ko me povsod vabjo ...

...če te povsod vabjo, zakaj pa pol ne probaš?!?

sicer, je pa od povabila pa do kakšnih resnih zadev še velik :roll:
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 17. Avg. 2005 6:15

Vermilion napisal/-a:
t-e-a napisal/-a:Mene so že dvakrat na ulci ustavl in povabil na avdicijo in enkrat sm bla pr heringu ampak njemu se je šlo bolj za pobiranje dnarja od tečaja in ker ta tečaj že mam me pol ni povabu ...

...če te povsod vabjo, zakaj pa pol ne probaš?!?

sicer, je pa od povabila pa do kakšnih resnih zadev še velik :roll:

Gre za to da mi trenutn niti ni do tega ker mam druge stvari (matura, fax) in se mi ne da ubadat še z eno zadevo več ... sprašujem informativno ker me samo zanima če jih zanima moj denar ki naj bi ga vložila v tečaj itd. ker to vsi počnejo :roll:
Babuska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Babuska » 22. Avg. 2005 20:18

No, s tem Heringom je tud tko: ko so castingi, ne pošlje sms-a vsem manekenkam. Manekenka, nad katero Hering ni najbolj navdušen, dobi na leto cc. 10 sms-ov z obvestilom, da bo casting. Posledično - to zame ni profesionalna agencija, ki bi na ustrezen in pravičen način angažirala modele. Poznam pa tudi nekaj posameznic, ki so zamenjale to agencijo (odjadrale so seveda v Model group). :cool:
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 22. Avg. 2005 20:37

Babuska napisal/-a: Manekenka, nad katero Hering ni najbolj navdušen, dobi na leto cc. 10 sms-ov z obvestilom, da bo casting.

Ne pa ne.
Hering ne pošilja msg-e za castinge puncamk jih on sam ne mara, ampak puncam k so v njegovi agenciji in niso dovolj suhe, ker je itak jasno, da takih naročniki ne izbirajo.
V njegovi agenciji je punca k jo že dve leti pošilja na vsak casting pa nikamor ni prišla, ker je grozna v faco ... ampak vabila za castinge dobiva non-stop ... tko da ni na tem katero ma rad in katero ne ...

Sicer se mi zdi zadnje case najboljsa agencija bronz, zdej majo tut castinge, grem pogledat kako bo na castingu za nov Omarjev spot (ja,ja sej vem da sm otrok:D )
V Bronzu so tut začel z dobro fotografijo ... včasih se mi zdi, kokr da gledam fotografije kašnih milanskih agencij --> napredujejo :zustimm:

**Glede Lubarde brišem* Je na forumu pa nočem da bi pršlo do kakšnih konfliktov ...***
Ok to je to ... aja še vprašanje za Aplebiteccc ... a si ti pr Heringu?
Zadnjič spremenil nogica, dne 02. Nov. 2005 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 22. Avg. 2005 20:39

ja tole z Lubardo sm vidla ja.
Hm, no ce po pravici povem se ne ukvrajam s tem sploh, sam men je ta zenska tolk antipaticna da je videt ne morm.

Nogica, ti k se bl spoznas na te zadeve ;) a ti misls da je poac to kar o njej govorijo res al verjames njej? :)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 22. Avg. 2005 20:44

Je že mimo***
Zadnjič spremenil nogica, dne 02. Nov. 2005 22:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 22. Avg. 2005 20:49

Ja sej se men tud tko zdi. Nevem zakaj bi se kr vsi nanjo spravl, k da bi bla ena faking zarota vse skup. :D

Men se ubistvu modeli smiljo, ker ce si jst predstavljam sebe da bi v eno stvar (ki ni manekenstvo) vlozila pac ful volje in energije pa da te en tolk grdo zajebe in se pol v javnosti se dela angelcka. Jst bi ji celo bajto ovila z WC papirejm, resno. :D

Sicer pa je tega itak ful, v tujini se vec kot pr ns.

In to morjo modeli, k vstopajo v ta svet, vedt, da niso vsi prjazni in jim hocjo pomagat, ampak nekateri se sam okoristit z njimi (oz. jih izkoristit).
Sicer je pa tko pr vseh stvarejh v zivljenju...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 22. Avg. 2005 20:51

smotkA napisal/-a: Jst bi ji celo bajto ovila z WC papirejm, resno. :D

A sam to?? :D:D

**Hec* :)
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 23. Avg. 2005 11:52

Mene pa nekaj zanima... Sj boste sigurno vedle. A je v Slo. možno uspeti s svojim obrazom? A je možno bit sploh samo obrazni model&če obstajajo kakšne agencije pri nas, ki bi iskali tudi take punce?
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 23. Avg. 2005 12:22

Hvala za odgovor! Ta info. me zanima, ker osebno poznam ogromno lepih&postavnih punc, ki bi bile lahko mnogo lepše in simpatične od nekaterih manekenk oz. fotomodelov. Pri nas pa očitno iščejo ogromne punce, ki morajo biti minimanlno visoke 170 cm?! Manjše itak nimajo možnosti, da bi uspele.
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 23. Avg. 2005 12:25

Jaz sem kar veliko razmišljala (nekoč), da bi se kdaj poizkusila v tem.
Ampak sem se kasneje kar spustila na realna tla in sem ugotovila da mi marsikaj manjka
(predvsem centimetri... 166cm je premalo :nixweiss:, pa verjetno bi mi rekli naj si grem nos popravit)
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 23. Avg. 2005 21:52

steLLcy napisal/-a:moja sodelavka je bla pri nini lubarda, pa je FULLL zadovoljna.....naj tam poskusi....

ja pridi k nam!

nebo ti zal
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 23. Avg. 2005 23:04

***PINKYCA*** napisal/-a:
steLLcy napisal/-a:moja sodelavka je bla pri nini lubarda, pa je FULLL zadovoljna.....naj tam poskusi....

ja pridi k nam!

nebo ti zal

joj veš kdaj je bilo pa tole napisano... 100 let nazaj... od takrat je mela moja sodelavka že take bljak izkušnje z nino l., da bi jo lahk tud ona po novi vlačla... :roll: to je pa tak pljunk od poslovne ženske, da za bruhat!

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov