Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kali_88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2006
Kraj: Mozirje

Neprebrana objavaNapisal/-a Kali_88 » 31. Avg. 2006 14:04

A ste prebrale to v Niki??
"Konec avgusta je strokovna žirija izbrala 15 polfinalistk, ki se bodo v mesecu oktobru potegovala za vstop v veliki finale. Letos bo namerč SS potekal nekoliko drugače. Od 2.10. naprej si boste lahko vsak večer, z izjemo vikenda, na TV Papriki ogledali predstavitev ene izmed 15 deklet. Kandidatke boste spremljali na njihovi poti od "običajnega" dekleta do supermodela, v studio pa bodo povabljeni tudi zanimivi gosti iz modnega sveta. 23.10. bo na sporedu polfinale, v katerem bodo imeli glavno besedo televizijski gledalci. Prav oni bodo namreč izbrali 10 finalistk, ki se bodo dan pozneje, 24.10., v dvorani grosupeljskega Konga pred mednarodno žirijo modnih strokovnjakov potegovale za laskavi naslov SS 2006. "Tudi letos smo opazili naraščanje števila prijavljenih deklet, prejeli smo prek 850 prijavnic, med katerimi je kar 812 deklet izpolnjevalo razpisane pogoje," pravi Tea Hegeduš, Glossova urednica in direktorica SS. Vas zanima, katerim izmed 15 deklet je uspel korak dlje? Njihove fotografije si boste lahko v začetku oktobra ogledali v Niki, Glossu in na spletni strani www.gloss.si."

Ful pa so že izbral ja :razz:
Bedn se mi zdi, da bojo gledalci zbral finalistke-ker bojo zbrane miss ne pa supermodeli. Preveč je skomercializiran :?
Faak, 812 nas je blo v 1/4finalu?? Sam kdaj so bli pol kastingi...js vem sam za 17.8. pa 4.9....pa takrat nas def. ni blo okol 400!
Pa če nas je šlo naprej 1/3...pol je to še pribl. 270 punc(v ponovnem 1/4 finalu)...šit ej...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 01. Sep. 2006 12:57

Kali_88 napisal/-a:A ste prebrale to v Niki??
"Konec avgusta je strokovna žirija izbrala 15 polfinalistk, ki se bodo v mesecu oktobru potegovala za vstop v veliki finale. Letos bo namerč SS potekal nekoliko drugače. Od 2.10. naprej si boste lahko vsak večer, z izjemo vikenda, na TV Papriki ogledali predstavitev ene izmed 15 deklet. Kandidatke boste spremljali na njihovi poti od "običajnega" dekleta do supermodela, v studio pa bodo povabljeni tudi zanimivi gosti iz modnega sveta. 23.10. bo na sporedu polfinale, v katerem bodo imeli glavno besedo televizijski gledalci. Prav oni bodo namreč izbrali 10 finalistk, ki se bodo dan pozneje, 24.10., v dvorani grosupeljskega Konga pred mednarodno žirijo modnih strokovnjakov potegovale za laskavi naslov SS 2006. .

O moj bog, kdo se je pa tega domislil :tot: ...

Faak, 812 nas je blo v 1/4finalu?? Sam kdaj so bli pol kastingi...js vem sam za 17.8. pa 4.9....pa takrat nas def. ni blo okol 400! ...[/

Hm, saj ne pokličejo vseh naenkrat...
Predlani (čeprav je bilo takrat očitno itak še vse drugače) so nas naročali po urah, razporejeno preko celega dneva, v več skupinah... Pa mogoče tudi razporejeno na več dni :nixweiss: ... Pa mogoče so kakšno že na podlagi slike ven vrgli :twisted: ...
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 03. Sep. 2006 4:29

Lai Ming napisal/-a:
aymee napisal/-a:mene pa neki zanima... punce k se tle ukvarjate z manekenstvom a mate use popolno kozo..mate kej strij, brazgotin, kake tezave z dlakami-mislim velka poraščenost, mozolji...

Popolno ravno ne, vedeti pa moraš, da znajo biti precej pikolovski glede kože na obrazu in telesu... Kar se tiče mozoljev - ogrci ipd. niso problem, večji mozoljčki, tudi rdeči in akne, pa niso zaželjeni (kljub vizažistu+retuširanju ipd.). Je kar velik poudarek na lepi koži, v tujih agencijah je to eden izmed pogojev.

Glede poraščenosti - to se da urediti ;)
Strije - hm, ja, odvisno, za kaj bi se slikala. Če imaš v mislih ta prav modeling job (z priznanimi agencijami), so bolj "no no", odvisno od stanja. Če je pa to bolj amatersko, in še če se fotkaš oblečena, potem bi znali zamižati skozi eno oko ;)

Joj joj, kok zavajate tipe :lol: Js sm pa mislu da so une slikce natural brez dodatkov in retuširanja :lol: Hehe, matr nimam kaj za delat pa berem vse živo tu gor :P Js mam najlepše noge, če bi si jih depiliral, hehe mam kaj šans za manekenko :lol: Ne jemat resno, sam mal nagajam :twisted: Da vidim če se kaka manekenka javi, se priporočam za kako debato :P Da pol lahk sline cedim :oops:
Kali_88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2006
Kraj: Mozirje

Neprebrana objavaNapisal/-a Kali_88 » 03. Sep. 2006 13:32

cukr8 napisal/-a:
Kali_88 napisal/-a:A ste prebrale to v Niki??
"Konec avgusta je strokovna žirija izbrala 15 polfinalistk, ki se bodo v mesecu oktobru potegovala za vstop v veliki finale. Letos bo namerč SS potekal nekoliko drugače. Od 2.10. naprej si boste lahko vsak večer, z izjemo vikenda, na TV Papriki ogledali predstavitev ene izmed 15 deklet. Kandidatke boste spremljali na njihovi poti od "običajnega" dekleta do supermodela, v studio pa bodo povabljeni tudi zanimivi gosti iz modnega sveta. 23.10. bo na sporedu polfinale, v katerem bodo imeli glavno besedo televizijski gledalci. Prav oni bodo namreč izbrali 10 finalistk, ki se bodo dan pozneje, 24.10., v dvorani grosupeljskega Konga pred mednarodno žirijo modnih strokovnjakov potegovale za laskavi naslov SS 2006. .

O moj bog, kdo se je pa tega domislil :tot: ...

Faak, 812 nas je blo v 1/4finalu?? Sam kdaj so bli pol kastingi...js vem sam za 17.8. pa 4.9....pa takrat nas def. ni blo okol 400! ...[/

Hm, saj ne pokličejo vseh naenkrat...
Predlani (čeprav je bilo takrat očitno itak še vse drugače) so nas naročali po urah, razporejeno preko celega dneva, v več skupinah... Pa mogoče tudi razporejeno na več dni :nixweiss: ... Pa mogoče so kakšno že na podlagi slike ven vrgli :twisted: ...

Vse k jih poznam(tut prek forumov)so ble 17.8. ob 10h...edin za eno vem, k ma 4.9. ob 14h(da ma prvič četrtfinale). Zato se mi čudn zdi...k če bi blo tulk terminov, bi bla zihr tut kaka na kirem forumu, k bi bla v kerem drugem terminu ;)
Zadnjič spremenil Kali_88, dne 29. Sep. 2008 14:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 03. Sep. 2006 18:38

bigboi napisal/-a:
Lai Ming napisal/-a:
aymee napisal/-a:mene pa neki zanima... punce k se tle ukvarjate z manekenstvom a mate use popolno kozo..mate kej strij, brazgotin, kake tezave z dlakami-mislim velka poraščenost, mozolji...

Popolno ravno ne, vedeti pa moraš, da znajo biti precej pikolovski glede kože na obrazu in telesu... Kar se tiče mozoljev - ogrci ipd. niso problem, večji mozoljčki, tudi rdeči in akne, pa niso zaželjeni (kljub vizažistu+retuširanju ipd.). Je kar velik poudarek na lepi koži, v tujih agencijah je to eden izmed pogojev.

Glede poraščenosti - to se da urediti ;)
Strije - hm, ja, odvisno, za kaj bi se slikala. Če imaš v mislih ta prav modeling job (z priznanimi agencijami), so bolj "no no", odvisno od stanja. Če je pa to bolj amatersko, in še če se fotkaš oblečena, potem bi znali zamižati skozi eno oko ;)

Joj joj, kok zavajate tipe :lol: Js sm pa mislu da so une slikce natural brez dodatkov in retuširanja :lol: Hehe, matr nimam kaj za delat pa berem vse živo tu gor :P Js mam najlepše noge, če bi si jih depiliral, hehe mam kaj šans za manekenko :lol: Ne jemat resno, sam mal nagajam :twisted: Da vidim če se kaka manekenka javi, se priporočam za kako debato :P Da pol lahk sline cedim :oops:

Veliki fant, slike so resda vse retuširane, a pogoj (oz. eden izmed pogojev), da te agencija sploh podpiše, je lepa koža.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 05. Sep. 2006 22:49

E ja :) Grem za skavta, hehe bom iskal deklice ki majo gladko baby-skin kožo :) Se kera javi za photo shoot :oops:
Uporabniški avatar
C_r_N_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a C_r_N_a » 05. Sep. 2006 23:54

LP!

Če imaš konfekcijsko 38 a je to že preveč za manekenko?Mene je hering povabo sam nism glih suha...173 pa 59kg.Zdj pa ne vem ali naj grem na avdicijo al ne? :oops:
francija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 10. 2005
Kraj: Obala

Neprebrana objavaNapisal/-a francija » 06. Sep. 2006 7:32

Kali_88 napisal/-a:Vse k jih poznam(tut prek forumov)s(m)o ble 17.8. ob 10h...edin za eno vem, k ma 4.9. ob 14h(da ma prvič četrtfinale). Zato se mi čudn zdi...k če bi blo tulk terminov, bi bla zihr tut kaka na kirem forumu, k bi bla v kerem drugem terminu ;)

In Kali, kako ti je šlo, si bla tam?
francija
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 10. 2005
Kraj: Obala

Neprebrana objavaNapisal/-a francija » 06. Sep. 2006 7:32

*dvojni post, izbris?!
Uporabniški avatar
firegirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a firegirl » 06. Sep. 2006 8:05

C_r_N_a napisal/-a:LP!

Če imaš konfekcijsko 38 a je to že preveč za manekenko?Mene je hering povabo sam nism glih suha...173 pa 59kg.Zdj pa ne vem ali naj grem na avdicijo al ne? :oops:

mene so od heringa tut že ful velikrat ustavl, pa mi težil naj pridem na avdicijo. (tut js mam konfekcisjo 36-38)
no, čist ta prvič sem šla, in so me zbral kao v ožji krog, potem pa naj bi plačala tečaj manekenske hoje + book. sam se mi je zdel vse skupi ful drago, pa še slišala sem od parih kolegic da pol ful mau delaš. tko da, sm se odločla da grem k eni drugi agenciji, kjer ful več delam ..

pejt na avdicijo, pa boš vidla kako ti bo vse skupi všeč, in če te izberejo, se odloči al se ti splača vlagat FUL v to, al ne ...
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 06. Sep. 2006 8:54

C_r_N_a napisal/-a:LP!

Mogoče se bo zdjle slišalo mal kruto ... ampak po Heringovih merilih si ti s tole svojo visšino in težo obupno debela. :? Za moje pojme nisi in za pojme normalnih ljudi tut ne, ampak on pač ni normalen ...

Mogoče ti lahko kej več o tem pove kkšna punca, k ma še 10 kil man na tole višino pa ji pravi, da je debela ... :evil: :roll:

Jst bi na tvojem mstu rajš poskusla kje drugje ... ker če te on ustavi potem potencial že maš, ampak pr njemu moreš bit abnormalno suh. da ti kej rata ... Žal. :?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 06. Sep. 2006 9:07

tiasha napisal/-a:Mogoče se bo zdjle slišalo mal kruto ... ampak po Heringovih merilih si ti s tole svojo visšino in težo obupno debela. :? Za moje pojme nisi in za pojme normalnih ljudi tut ne, ampak on pač ni normalen ...

Mogoče ti lahko kej več o tem pove kkšna punca, k ma še 10 kil man na tole višino pa ji pravi, da je debela ...

Js pa pravim, da Hering JE normalen. On ma modno agencijo, ve kakšni modeli so zdej na vrhu high fashion zadeve in gre tut v tej naši zaostali Sloveniji po svetovnih merilih.
Eni pravjo, da on pripravi punce do anoreksije in ne vem še česa. To so punce same krive, če nimajo v glavi razčiščenih pojmov. On samo pove kakšne mere je potrebno imeti, če hočeš bit model.

In ja, js sm 10cm višja kot ti C_r_N_a, mam pa manj kg in nisem dovolj suha zanga. Priporočam ti da greš na avdicijo, tm itak nimaš kaj zgubit, pol se boš pa že sama odločila a se boš odzvala na tečaj hoje al ne.
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 06. Sep. 2006 9:20

No, pa itak kile prou nič ne povejo,če imaš močne kosti, imaš tudi več kil. Prijateljica je imela anoreksijo, bila obupno suha in je imela pri 171cm 53kg, pa sama kost in koža. Jaz recimo sem pri podobni višini in istih kilah normalno suha.Pa mišice recimo ti tudi dodajo kile, čeprav si v končni fazi bolj suh, kot preden si se ukvarjal s športom.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 06. Sep. 2006 9:21

No ja sej ... Za pojme nekoga je normalen, za moje ni ... Je pa seveda od vsake posamezne punce odvisno kako reagira na njegove "žalitve" ...

Sej pravim, naj se C_r_N_a odloči sama, jst sm samo povedala svoje mnenje ... :wink:
Zadnjič spremenil tiasha, dne 06. Sep. 2006 11:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
C_r_N_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a C_r_N_a » 06. Sep. 2006 12:08

Mam normalno postavo, zato se mi je zdelo čudno ker vem kakšne suhice so tam :roll: Verjetno ne bom šla, ker se ne zdim primerna..Hvala in LP

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov