Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Poison Girl napisal/-a:^^ja, lani so te tut meril, predlani so te pa še tehtal
letos pa ne vem, no...bomo vidl
Predlani mene niso nič tehtali (pa drugih tud ne, vsaj v moji skupini), samo merili... Pa hoditi je bilo treba... Ampak to je bilo potem na polfinalu... Ne vem, a to, kar imate zdaj, so zdaj šele prvi izbori pred polfinalom al je to že to ?? A ni polfinale (s kopalkami itd.) ponavadi šele jeseni?
Pr men je bla Tea Hegeduš pa še ena, k me je sam zmerla(Tea je sprašvala pa to) pa vbistvu je punce tut not pošilala.
Jp, takrat je bilo tudi tako...
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
no, men je ena rekla, da so jih predlani še tehtal...
pr men je bla pa sam ena blond ženska z mal dalšimi lasmi...
pr men je bla pa sam ena blond ženska z mal dalšimi lasmi...
- Okrogla:)
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2006
Kali_88 napisal/-a:A kej vete, če je letos tut več kastingov?
K nekteri pravjo, da ne, sam men pa ni logičn, kk lahk prije med 50 punc (od okol 600) npr. ena, k ma najmanj 80 kg...
80 kg?! jooooj pol bi se še js lohk prijavla!
vrjetn je nesramno huda
- Okrogla:)
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2006
Kali_88 napisal/-a:Ok, js se ne spoznam glih na kg, tk da mogoč ni mela 80, vem pa da je mela občutn več k 70(vem za eno k ma 70)in da je bla tut več k "mal močna"
Pa ok, nočem bit nesramna, sam men ni bla simpatična al pa lušna(k je dost punc k majo lušn obraz pa so pač mal bol močne ).
pa si zih da je mela tok? mogoč si pa ti sam tok suha pa se ti pol zdi mal več kokr je ... k recimo men se zdijo ene ful suhe pa dejansko niso tok al ma pa pač čudn razporejene kilce ....vse je možno
men ni jasn zakaj ne more enkrat se nekje kaka normalna pojavit...mislim pač ne najbolj idealna
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Jaz sem bla z njo v skupuni in je mela približno tok(75-80kg), meni tud ni bla nekam simaptična. Pa rekla je da sploh ne ve kaj tle dela, hotla je kar it ker jo je blo tok sram..
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
no, glede na njihovo "profesionalnost" je biu izid pričakovan, tko da js nism pršla naprej .
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
aymee napisal/-a:mene pa neki zanima... punce k se tle ukvarjate z manekenstvom a mate use popolno kozo..mate kej strij, brazgotin, kake tezave z dlakami-mislim velka poraščenost, mozolji...
Popolno ravno ne, vedeti pa moraš, da znajo biti precej pikolovski glede kože na obrazu in telesu... Kar se tiče mozoljev - ogrci ipd. niso problem, večji mozoljčki, tudi rdeči in akne, pa niso zaželjeni (kljub vizažistu+retuširanju ipd.). Je kar velik poudarek na lepi koži, v tujih agencijah je to eden izmed pogojev.
Glede poraščenosti - to se da urediti
Strije - hm, ja, odvisno, za kaj bi se slikala. Če imaš v mislih ta prav modeling job (z priznanimi agencijami), so bolj "no no", odvisno od stanja. Če je pa to bolj amatersko, in še če se fotkaš oblečena, potem bi znali zamižati skozi eno oko
-
tulipanka - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: LJUBLJANA
t-ya napisal/-a:js sm čula za neko tekmovanje v sklopu trgovine telly weijl. prjavjo se lhka tut petnajstletnce. nagrade so ful dobre
več na strani: http://www.tally-weijl.si/
pa velik sreče
Eeeej a to je ze blo? A je kera sla???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov