Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
ja na net tvju so prenašal kr pop ni odkupu kr je meu preveč dela iz sp v nogometu
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
take čefurjade pr nas v sloveniji ne prodajajo
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
**SiMoN@** napisal/-a:take čefurjade pr nas v sloveniji ne prodajajo
Najprej sm se spomnila na trgovino Lacoste, tko da tam jih imajo sigurno. Sam so verjetno mal dražje.
Pa slikca je po moje prevelika (jo boš mogu zmanjšat). Pa ne več te teme smetit..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
js sm tut dobila za četrtfinale SS 06...baje morš bit v kopalkah, pa hodit tam, pa pol te še poslikajo....
ma katera kakšne izkušnje iz tega tekmovanja?
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
alexia napisal/-a:premlada pa definitivno ni..skrajni čas kvečjemu...
premlada je za tekmovanja... povsod so zahteve za starost mal visje... no na vecini teh tekmovanj kokr vem...
za modeling pa manekenstvo pa nit ni premlada, sam ona je vprasala za tekmovanja...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
ja no sj me ne zanimajo sam tekmovanja.....ampak tud modeling
-
*Srček - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Poison Girl napisal/-a:js sm tut dobila za četrtfinale SS 06...baje morš bit v kopalkah, pa hodit tam, pa pol te še poslikajo....
Jes sm bla lani...nič strašnega...punce so ful prijazne, mau počvekate, zmerjo te, mau odhodiš pred njimi,te poslikajo v obraz in se poslovite pol pa čakaš... to je reeees najboljše tekmovanje v Sloveniji
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
- Kali_88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2006
- Kraj: Mozirje
*Srček napisal/-a:Jes sm bla lani...nič strašnega...punce so ful prijazne, mau počvekate, zmerjo te, mau odhodiš pred njimi,te poslikajo v obraz in se poslovite pol pa čakaš... to je reeees najboljše tekmovanje v Sloveniji
A v petah hodiš? Naprej si pršla? Če ja, ka pol delaš v polfinalu?
Zadnjič spremenil Kali_88, dne 29. Sep. 2008 14:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov