Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
jz ne vem za nobene skautinje pri nas... mogoce so na novo... al pa sam nikol nisem vedla pac
zato mi je malo cudno, pa se nobene anje al alje ne poznam...
vem da so vcas fantje po mestu hodil v njihovih majckah pa kt ene prospekte delil... to je vse kar se spomnem...
zato mi je malo cudno, pa se nobene anje al alje ne poznam...
vem da so vcas fantje po mestu hodil v njihovih majckah pa kt ene prospekte delil... to je vse kar se spomnem...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- Braunkopf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2006
Kolikor se jaz spomnim je neka agencija pred parimi meseci delala na isto, ali pa vsaj zelo podobno finto: namreč delili so se neki letaki, na katerih so bila povabila za poskusna slikanja, oz. nekaj takega, mogoče poskusni kasting? Sicer naj bi šlo bolj za neko ogledovanje "svežega mesa", če si jim bil všeč so te kontaktirali naprej. Mogoče je to to, kar se je omenjalo nekje zgoraj.
p.s.: Vem še, da so imeli kar hecne "zahteve" - nekaj v stilu, da naj se dekleta s polnimi lički raje ne prijavljajo .
p.s.: Vem še, da so imeli kar hecne "zahteve" - nekaj v stilu, da naj se dekleta s polnimi lički raje ne prijavljajo .
- el bou
- Cosmopolitanka
ne, pri nas so se kokr se jz spomnim, ampak ze dooolgo nazaj delile neke mapce v akterih so ble slike modelov notri-obrazi...
ma nc tazga da bi te ful neki vabl pa okol prnasal, kokr jz vem se je slo bol za predstavitev agencije pa to...
ma nc tazga da bi te ful neki vabl pa okol prnasal, kokr jz vem se je slo bol za predstavitev agencije pa to...
-
BellaMia - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2005
- Kraj: nekje na Zemlji
el bou napisal/-a:tale k je zmagala je men polom... zal...
ble so v turciji v istem hotelu kot jaz-titanic, par dni pred mano... turki so rekl da so vse grozne, in kasne modele mi to zberamo... hmm
men res nobena ni bla prevec simpaticna, niti tko da bi bla nekej posebnega za model... se moneta ki mi je najprej zgledala ful ok, je na teh slikah iz turcije izpadla tko, nic posebnega...
pa tale agencija first models? kera kaj ve o njej? mi smo mela zdej na bronzu casting za njih... so prsl te italjani nas pogledat nasledn dan po izboru za bernie models...
pa ne mislis, da niso o tebi isto govorili komu drugemu, ko si odsla? zelo dobro poznam ta hotel in usluzbence tam (...sem ze veckrat bila tam) ter vem na kaksne karte igrajo pri puncah...tako da, js ne bi verjela vsem besedam, ki bi jih slisala...
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Jah, čakaj malo, zdaj pa če oni pravijo, da so grozne, potem niso, ker jim ni za verjet saj "igrajo na določene karte pri puncah"? Če so njim bile grozne... jah, pač so jim bile grozne, ni se treba na trepalnice postavit no... Pa ni treba tako vneto branit te punce, vse tukaj pač komentiramo, zdaj pa, če tega ne znaš sprejeti na odrasel način, potem ne brati te teme...
- el bou
- Cosmopolitanka
tud jz dobro poznam te usluzbence... in sem celo vsak dan z parimi od njih v kontaktu... drugace pa vem kako gre to pri teh usluzbencih v hotelih, in nasploh pri animatorjih...
pa sej nima veze sploh, povedala sem samo kaj se je govorilo o njih tam kjer so bile... nism hotla hudobna in nesramna bit... ce sem pa bila se pa opravicujem vsem...
pa sej nima veze sploh, povedala sem samo kaj se je govorilo o njih tam kjer so bile... nism hotla hudobna in nesramna bit... ce sem pa bila se pa opravicujem vsem...
-
BellaMia - Sramežljivka
js nisem rekla, da si bila kej nesramna ali kaj...sam pac hotla sem ti povedat, da vem kako tam potekajo zadeve in da marsikaj ni res. dost o tem brezveze kr neki, ker imate itak neka svoja mnenja...js sm vsako spoznala posebej, men so simpaticne in ok...vam pa kokr kol pase...dol mi ze visi. in to je to!
- el bou
- Cosmopolitanka
ja vem kako je tam, in pac men je vseeno kaj govorijo o meni, pomoje nic slabega, par jih pride pa pozimi tud v Slovenijo na obisk... tko da, niso vsi taki da ko so bejbe tam govorijo lepo, potem pa nevem kaj... men lepo govorenje ne vzge, ker mam fanta, pa smo kljub temu v dobrih odnosih in se skos slismo....
no pa da nebomo off topic... vredu, lepo zate da si jih spoznala, mam obcutek kot da si bla tud ti ena izmed teh tekmovalk ampak ok, nima veze... se vedno trdim da mere zmagovalke, za tujino niso primerne... da slike ki so bile tam slikane niso glih kvalitetne in da mogoce zato punce ne zgledajo vredu....
no pa da nebomo off topic... vredu, lepo zate da si jih spoznala, mam obcutek kot da si bla tud ti ena izmed teh tekmovalk ampak ok, nima veze... se vedno trdim da mere zmagovalke, za tujino niso primerne... da slike ki so bile tam slikane niso glih kvalitetne in da mogoce zato punce ne zgledajo vredu....
-
BellaMia - Sramežljivka
nikakor nisem bila ena izmed njih, ker se malce prestara za to tekmovanje, ker mislim, da so neke starostne meje do 22 let ce se ne motim, se pa drugace tudi ukvarjam z manekenstvom. kar se tice mer, sem pa ze napisala ,da ta deklica vsekakor nima bokov 99 ampak 94 (za kar vem da tudi ni perfektno ampak vse to se da popravit) in je zgleda prislo do napake. mogoce sem res malce prevec energicno odreagirala, ampak kar je je.
-
BellaMia - Sramežljivka
Freaked napisal/-a:Ej a mi lahko prosm nekdo pove kiri italjani so pršli na bernie models...Mislm,. a je biu en na G, k me res FULL zanima kdo je bila ta italjanska komisija, tko da z besedo na dan . Neki iščem, da ne bo pomote
Prisla sta Luco Marcuccio in Francom Bataglia.
- Braunkopf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2006
el bou napisal/-a:ne, pri nas so se kokr se jz spomnim, ampak ze dooolgo nazaj delile neke mapce v akterih so ble slike modelov notri-obrazi...
Ja, tudi to sem že videla. Ampak moj prvi post se ni nanašal na to.
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
O ker vidim da ste iz Bronza tud tuki, pa še enkrat uprašam, ker verjamem da niste šle nazaj postov brat. No, international fashion show na Sardiniji...Se mi zdi da je organizator dober kolega od vašega Bronz direktorja in da je tuki glih zarad njegovih modelov naredu casting...No, a se kera tega spomn Pa iz Pop tv so tud snemal...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov