Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
emmm... lej jaz sem pri vulcano modelsu... in sem skupaj z manekensko šolo + book plačala 36.000... pa še diplomirala sem na modni reviji na ptuju, kjer je bilo dosti znanih obrazov manekenk.
jaz sem zadovoljna z vulcano models agencijo... na razna tekmovanja te dajo... sem tekmovala za miss koloseja, pa dosti vsega ti ponujajo. z drugimi agencijami pa nimam še izkušenj... tak da mislim, da bi lahko poskusila pri vulcano.
lej manekenka lahko postaneš... vendar že skoraj vsaka agencija zahteva da imaš nekaj izkušenj, pa book narejen pa tako naprej.
sem jaz tud enkrat povprašala naokorg, če lahko poziram za kake kataloge, pa so me takoj vprašal če sem v kateri agenciji, pa če mam izkušnje...
mere maš odlične, tak da samo poskusi... poskusiti ni greh.
pa veliko sreče
jaz sem zadovoljna z vulcano models agencijo... na razna tekmovanja te dajo... sem tekmovala za miss koloseja, pa dosti vsega ti ponujajo. z drugimi agencijami pa nimam še izkušenj... tak da mislim, da bi lahko poskusila pri vulcano.
Vermilion napisal/-a:tuki, k berem vidm d je full manekenk...pa mam mal vprašanj...
a je kakšna šansa, da postanem manekenka brez, da bi za to mogla plačat nevem kok keša...mislm kaj morm narest, a morm it na modno agencijo al kaj?!?!
...k me mal skrbi, da bi šla recimo na tečaj, pol pa na konc nebi blo nč iz tega... mislm sj men je sam scena, da bi rada probala kok mam kj šans, da mi nav pol žov...
...mislm na une s ceste lah sam čakam, da me bodo najdl
drugač višina ni problem (177cm) pa tud pomoje, da sm dost suha (59kg) al ne?!?
lej manekenka lahko postaneš... vendar že skoraj vsaka agencija zahteva da imaš nekaj izkušenj, pa book narejen pa tako naprej.
sem jaz tud enkrat povprašala naokorg, če lahko poziram za kake kataloge, pa so me takoj vprašal če sem v kateri agenciji, pa če mam izkušnje...
mere maš odlične, tak da samo poskusi... poskusiti ni greh.
pa veliko sreče
- beyonce7
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2005
Tale gospod H. si je zmislil fajn posel. Modeli in hostese oz. kako zaslužit čim več denarja brez vloženega dela. Sej sem pa tja najde tud kakšno tako, ki ji pol res rata v modnem svetu... Sam takih je res malo. Če bi začela delat kot model, sigurno ne bi šla k njemu. Zakaj ne, ker mu je treba nekam lest, da ti kaj zrihta... Razen, če je tvoja sestra tak tip ženske, ki je trenutno najbolj in. Pazit morš, da ti ne investiraš več v to, kot dobiš pol plačano. LP
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Dost mam te teme, spet se bom razjezila.....
Jaz ne dajem odgovorov na nobena reklamna vprašanja.
Pa če se še ni opazilo sem od Heringa, zato se nočem pričkat z vsemi takimi kokicami, ki so prepričane, da vse vejo. Itak mi je vseen, kaj si mislite o gospodu Heringu, mu ne primanjkuje modelov. Pa tut manj konkurence mam pol, hvala.
Jaz ne dajem odgovorov na nobena reklamna vprašanja.
Pa če se še ni opazilo sem od Heringa, zato se nočem pričkat z vsemi takimi kokicami, ki so prepričane, da vse vejo. Itak mi je vseen, kaj si mislite o gospodu Heringu, mu ne primanjkuje modelov. Pa tut manj konkurence mam pol, hvala.
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Bageera napisal/-a:ah sej pomoje koža sploh ni tak problem. Sej obstajajo pudri ane??
ja sej jest upam da to res ni tak problem, sej zdej se mi pa ze ful izbolsuje.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
barbie_girl napisal/-a:Bageera napisal/-a:ah sej pomoje koža sploh ni tak problem. Sej obstajajo pudri ane??
ja sej jest upam da to res ni tak problem, sej zdej se mi pa ze ful izbolsuje.
barbie_girl, a si ti iz črnuč mogoče?
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
v bronzu lahko book odplacas z delom-to pomen da te bojo trzl kokr se le da, ce ne zrd druzga zato da si dnar povrnejo.... in jim ni vseen kaj se s tabo dogaja, v heringu mors vse placat takoj sam in je vprasanje kaj bo... kokr jz vem... nocm nc sinfat, ce ste zadovolne pol super...jz sm z bronzom zadovolna, o heringu sem pa velik sumlivih stvari slisala...
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
aymee napisal/-a:hej ti k si pr bronzu a je res d majo zdj tko da vzamejo sam tiste k so visoke najmanj 173cm?
drgač punce pa lah poskusjo pr amirju Đutoviču oz model agency k nima tok strogih kriteriev pa book je relativno poceni 20000-30000 tisoč.
to je že pol neki čudn, če je tak poceni....
Waiting in the queue oh whoopee doo
- Janiss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
- Kraj: mb-ny
no pa še jaz povem kako je bilo z mano
stara sem 16 let in začela sem kot 3 letna deklica ( tega se seveda ne spomnim ) vem samo da so me slikali za reklamo za novo trgovino z baby stvarmi u mb-ju potem sem dobila povabilo k vulcano models kjer nisem bila preveč zadovolna z njihovim delom vendar mi kaj druga v mb-ju ni preostalo,zdej pred 2letoma pa sem odšla k nini ki me je lepo iztržla drugače sem pa z njenim delom bila še kr zadovolna,... drugače grem zdaj ko opravimo še zadnje zadeve ki jim morem opravit v elite v nyc...
glede teže in kože,na to boste mogle pazit neprestano če hočete uspet v tem,vem pa kako je težko saj sem se sama pri 14 zredila za 8kg in vem kak težko jih je blo spravit dol. Glede kože pa uporabljajte najbolša ličila naj vam nebo škoda dnara saj kožo nosite na sebi celo življenje,pa ne hodit spat z ličili 10-15 min časa da si očistite kožo pa zvečer zagotovo mate. Tut kak obisk pri kozmetičarkah naj vam nebo v breme. Drugače sama mam največ težav z težo in lasmi vendar ljubim to delo in se trudim kolko lahko
vso srečo vsem
stara sem 16 let in začela sem kot 3 letna deklica ( tega se seveda ne spomnim ) vem samo da so me slikali za reklamo za novo trgovino z baby stvarmi u mb-ju potem sem dobila povabilo k vulcano models kjer nisem bila preveč zadovolna z njihovim delom vendar mi kaj druga v mb-ju ni preostalo,zdej pred 2letoma pa sem odšla k nini ki me je lepo iztržla drugače sem pa z njenim delom bila še kr zadovolna,... drugače grem zdaj ko opravimo še zadnje zadeve ki jim morem opravit v elite v nyc...
glede teže in kože,na to boste mogle pazit neprestano če hočete uspet v tem,vem pa kako je težko saj sem se sama pri 14 zredila za 8kg in vem kak težko jih je blo spravit dol. Glede kože pa uporabljajte najbolša ličila naj vam nebo škoda dnara saj kožo nosite na sebi celo življenje,pa ne hodit spat z ličili 10-15 min časa da si očistite kožo pa zvečer zagotovo mate. Tut kak obisk pri kozmetičarkah naj vam nebo v breme. Drugače sama mam največ težav z težo in lasmi vendar ljubim to delo in se trudim kolko lahko
vso srečo vsem
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Bageera napisal/-a:lizza napisal/-a:Jst bi bla pa samo hostesa? A se morem tud na agenciji prijavit??
to pa lahko mensezdi na avdicija.com nardiš, da si samo hostesa! čeprov tm je pomoje brezveze, ker moraš članarino plačevat pa te to verjetno pride dražje kot pa denar, ki ga boš dobila tam. Čeprov nisem čist prepričana, kolk hostese dobijo(če kej dobijo).
Ej folk, če moraš na avdiciji.com plačvat članarino, pol je vseen klinac, če plačaš agenciji za tečaj hoje in book. Ne vem, men se tko zdi.
Maš pa pol naprej vse zastonj.
Kakšna pa je članarina na avdiciji, com?
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ah višina tam nekje okoli 170 še gre, tut kakšen cm manj. Samo pol delaš bolj kot fotomodel kot manekenka. Tako da, če je kakšna mislila, da je premajhna... Don't worry!
Aja... Govorim za delo v Sloveniji, v tujino je pol skoraj nemogoče prit.
Aja... Govorim za delo v Sloveniji, v tujino je pol skoraj nemogoče prit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov