Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

glaray
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2006
Kraj: zda :)

Neprebrana objavaNapisal/-a glaray » 03. Maj. 2006 15:31

hejjj diksy...am ja poklič jo čimprej da ti da book-slike...amm kr vrjem ona skoz izkorišča punce in sama ne ve kolk jih ma...ammm zato kr poklič...am glede castingov-ja v tej agenciji k boš te bojo sproti obveščali kdaj bojo castingi ki so primerni zate..drgač se mi pa zdi da si kr dost visoka..amm no in boš začela hodit na castinge se predstavljat klientom in upam da boš mela srečo..to je to...paps
diksy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a diksy » 03. Maj. 2006 15:37

Hvala ti glaray!Če veš al pa zveš še kej novga o NL, al sploh o tem piš!

CIAO
engy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 04. Maj. 2006 9:15

Glih sm vidla kaj piše diksy, pa se mi zdi pameten, da ti razložim kako in kej...
Js sm sošolka od Tajde, k ji je pred 2 tednoma nardila book Nina Lubarda.
In zdej je pr Nini snemala že kr za Smrkljp, je glih u majski števili in tut za EVo maj.
Vem, da ji je Nina razložla naj se potrudi in mal natrenirara postavo in ona je to nardila. No in se ji je zlo splačal!
Men je rekla, da ji je Nina zrihtala tut že Milano, the best agencijo Women. Pa od kar je pr njej, ji je NL nardila tut teh BEST image in punca zgleda, kt da je top model. :lol: :!:
Sam ene punce se pa sam bunijo če koj ne dobijo dela.
Hočem rečt sam, da se vit, da NL zlo dobr forsira punce.
Za ene ki tle pišete pa dobr vem, da ste šle že koj tut u drugo agencijo še predn ste doble book in takih ona pol sploh noče zastopat. Pa sej ma prov, a ne? :?:
diksy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a diksy » 04. Maj. 2006 13:45

Čao ENGY!

Hvala ka si mi povedala nekaj stvari o tem, vidim da misliš da je NL dobra oseba in da pri njej osebe uspejo, ja sej jest tud upam da bom, ka mam res velko željo, sej zdej čakam na book, pol bom pa vidla kaj naprej, ka pojma nimam kva bo pol, a pa Nina pol ta book pokaže drugim naročnikom al kaj? Dej še o tem mal napiš, pa upraš Tajdo, kaj pol ko dobiš book, da približn vem. ka je fotke pohvalila ka me je slikala, pa mene tud, postava tud ustreza je rekla, tko da nevem. Pa dej jo upraš kolk prbližn dolg je Tajda čakala da jo pokliče kšn naročnik, pa to, prosm! Hvala ti!

*CAW*
Uporabniški avatar
C_r_N_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a C_r_N_a » 04. Maj. 2006 22:19

Applebitecc mene pa zanima kako si sploh začela z tem, te je kdo našel ali si se sama prijavila?...Jaz si zelo želim delati v svetu mode, čeprav včasih podvomim v to, da sem primerna in da bi res lahko uspela, čeprav mi veliko kolegic pravi da bi!Neka ženska iz heringa me je že povabila na avdicijo, vendar sem slišala da Hering tako ali tako vabi skoraj vsako!hvala in LP
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 05. Maj. 2006 11:08

No ja, mene je isto ustavla ena ženska od Heringa. :wink:
Pa sej se moraš sama malo zavedat, če si dost suha, velika, itd. :)

Koga vse ustavjo itd. pa ne vem, men so ble na avdiciji in tečaju hoje punce kar primerne, sam velik jih je blo kar precej pretežkih, če bi shujšale, bi ble pa super. Sam ne vem, zgleda, da ene živijo v oblakih. :D :wink:
Druga scena je, ko se folk sam prijavi, k dobi letake... Tukaj je velik več folka čist neprimernega.

Če maš manekenske mere in težo, pol sploh ni panike, če nis antitalent za hojo. Sam kok ti bo šlo pa pol v agencijah, ko boš not, to ti pa noben ne more garantirat. Ene ful obetajo na tečajih, pa ni pol nič iz njih... in obratno. :wink:
Uporabniški avatar
C_r_N_a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a C_r_N_a » 05. Maj. 2006 12:55

Ja vlka sm 173cm in mam 58kg!Mal bi še mogla shujšat a ne?Drugač pa tnx!LP :D
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 05. Maj. 2006 13:05

Ja za Heringa sigurno. :wink:
kitty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty » 05. Maj. 2006 16:50

uglawnem..
jst bi neki vprasala vas, ki ste pri NL.. ko ste nardile book in to, vas je se kej kontaktirala al kaj (poleg tistih ki dobro delate pri njej) , pa glede teh castingov in to.. ki prej je ena rekla da o tem skozi javljajo, jst pa ze vec kot pol leta nisem v stiku z njo.. hocem rect.. ce kera kaj ve, naj sporoci..
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 05. Maj. 2006 16:55

diksy kok si stara?
diksy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a diksy » 05. Maj. 2006 17:48

stara sm 20 let.Zakaj?
engy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 05. Maj. 2006 23:47

:freude: :kaffe: No ena je tut glih sprašvala ktere punce so pr Nini Lubarda, js jih bom napisala sam neki, kr vseh zihr ne poznam.
Tamara Svilar- zmagala je na izboru Next model search, no zdej je full dobr delala u Milanu, Mojca Gert - velik dela u Parizu tut za nemški Cosmopolitan je snemala. Zdej je pršla iz Koreje, pa je zaslužla full keša.
Tam ni važna višina! Tamara Petrič, je glih zdej u Japonski, u Osaki. Ines Dragišič, jo lahk vidte u Evi - maj na več straneh, pol pa Sandra Marinovič, je zdej na katalogih od Mure, Ana Šerona, že full dolg, :P Tajda- ta nova, ena Anela, ta nova je mela full zegn, je že koj bla kr u treh revijah... No, sam nas ni glih full velik in men je to res coll, kr tko full več delam!!! Pa še res fletn mi je kr pr Nini Lubarda ni treba hotd na castinge, kr nardi hude fotke in pol smo kr potrjene iz fotk!
Tko da, k ste uprašale, castingov res ni treba čakat, kr jih skor ni, so sam za TV spote. P r nej kr po fotkah zberejo punce. :wink:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 06. Maj. 2006 8:21

Men se pa zdijo castingi zelo pozitivna zadeva, no. Pa še samozavest si tam nabiraš in neke vrste izkušnje. :)
Mi je mal čudno, da jih nimate. Sej valda jih mate vsaj za revijo Modne Jane vsake pol leta ?? Oz. za modne revije, kjer je catwalk, bi jih vsaj za slovensko tržišče skor moral met. Ker če jih nimate, pol bi pa rekla, da je to diskriminacija za tiste, ki jih še niso odkril. Fotke so fotke, jaz mam še zdej grozne na netu, če bi me sam prek neta zbiral, ne bi nič delala. :D :D
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 06. Maj. 2006 16:53

punce a kera pozna leo menart k naj bi bla manekenka? a ve kera kej o njej...prosim če mi lah kera kej pove na netu nč ne najdm..tenks...

aja diksy sam uprasam..sm misla da si ene 13 14...
Amyika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: wanna forget

Neprebrana objavaNapisal/-a Amyika » 06. Maj. 2006 18:35

Mene zanima če morš met za manekenko rjavo kožo (poleti)? Js sm namreč k jogurt tut polet pa mi je tut kr ušeč tk, sam ko je res velik manekenk lepo zagorelih.
Not v tej temi se tega nism zasledila (al pa sm mal površna) tk da če kera kej ve? :?: :nixweiss:

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov