Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 17. Maj. 2005 14:34

Ljublana :D
This too shall pass.
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 17. Maj. 2005 18:24

SIEENA napisal/-a:Ljublana :D

ne, ne poznam je...mogoče sem jo pa videla u petek, pa se je sam na videz spomnim.
Uporabniški avatar
shiva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 5. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva » 17. Maj. 2005 19:56

madona punce!

saj ste same manekenke tukaj!

saj sm veela, da so slovenke najlepse, hehe.... :D

turisti se bojo po moje manicno priseljeval.... :wink:
arigato!
Uporabniški avatar
Zalika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Zalika » 18. Maj. 2005 11:56

zivjo

jst mam izkusne z privee models, pa se mi zdi kr kul,mors si dat delat book kar stane 100 sitnih pol pa se ti ful posveti petra(ta k ma to agencijo) pac ne vem jst sm slisala o drugih agencija ful pritozb tko d ne
vem..vsak si izbere svojo

pa men je tle kul k mi je z na zacetku povedla realne moznosti, ti ne ovinkari, pa rece ti da te vzamejo ce se mislis res potrudit ker je vecina odvisna od same sebe...ni tko da bi se jim sam za kes slo...
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 18. Maj. 2005 16:27

Zalika napisal/-a:zivjo

jst mam izkusne z privee models, pa se mi zdi kr kul,mors si dat delat book kar stane 100 sitnih pol pa se ti ful posveti petra(ta k ma to agencijo) pac ne vem jst sm slisala o drugih agencija ful pritozb tko d ne
vem..vsak si izbere svojo

pa men je tle kul k mi je z na zacetku povedla realne moznosti, ti ne ovinkari, pa rece ti da te vzamejo ce se mislis res potrudit ker je vecina odvisna od same sebe...ni tko da bi se jim sam za kes slo...

a pri privee models si moraš nujno naredit njihov book, al pa ni potrebno. Ker jaz ga namreč že imam narejenega pri vulcano models.
Uporabniški avatar
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a _Le`Ona_ » 18. Maj. 2005 19:24

Playlejdi:pisi na njen email al pa jo poklici....jst mam Petrino stevilko,ce seveda rabis :D
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 20. Maj. 2005 14:57

hej js sm nardila pri privee models book dala 80 jurjrv zdj se pa ne oglas in nč od nje. pa na en tečaj me je poslala pa sm ji rekla da nimam prevoza in je rekla da bo ona pelala sj tm je res ona pelala za nazaj pa OD DRUGIH zvem da je mela še en drug tečaj...kok se vam to zdi kej fer? men ne glih..zdj pa ne a ni be od nje.
Uporabniški avatar
x_nika_x
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 5. 2005
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a x_nika_x » 01. Jul. 2005 10:26

ja to pa tut mene zanima.....sam kako je pa loh kr svoje manekenke tozla??ni mi cist jasn tole.... :oops:
ej jst bi pa to takoj sla....sam k itaq nimam nobenih sans k sn too small & too fat :?
Uporabniški avatar
x_nika_x
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 5. 2005
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a x_nika_x » 01. Jul. 2005 10:38

:lol: ja no sam sej je res d iz debelimi manekenkami nima kej pocet
Uporabniški avatar
barbie_girl
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 7. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl » 01. Jul. 2005 10:53

jest sm pa pred dvema letoma sla na ta tecaj od nine lubarde in sm placala 30.000 sit, pa sm se vse naucila pa to, pa takrat je ona se izbirala ene za obraz Jhonson & Jhonson pa sm bla jest zbrana in s tem s prisla v polfinalni izbor, finalni izbor je pa potekal v Avstriji. ker pa sem bila izbrana za ta obraz sem imela 50% popusta za izdelavo booka, in sm ga sla delat. placala sm 250 evrov, polna cena pa je 500 evrov. to se pravi placala sm priblizno 60.000, s slikami sm bila zelo zadovoljna saj nina dela zares odlicne slike. sam je pa takrat nastal problem stara sem bila 13 let, nina pa mi je rekla da sem jest bolj primerna za tujino da sem bolj milanski in new yorski stil. ker pa v tujini lahko delas samo ce si star 15 sem mogla pac pocakat. med tem casom se mi je koza zelo poslabsala tako da je to ena velika ovira. zdej bi jest mogla nino kej poklicat samo me skrbi kaj bi mi rekla glede koze. ker izgubljeno ni se nic. sprva sem milila da me je morda nina ogoljufala vendar se mi ne zdi tko slab clovek in zdi se mi da se res trudi s tistimi manekenkami ki jih ima. jest zddej samo se upam da se mi bo koza cimprej izboljsala, da potem lahko cimprej nino poklicem in se kej zmenim. enkrat so me pa tudi na cesti ze ustavil in mi ponujal neki od hering models in sem jih ze takrat zavrnila saj se mi je zdelo zelo sumljivo da ti delo ponuja na cesti halooo!!! pa se sreca da sm jih saj sem zdaj zvedela kaksni so.

jest sm vm hotla sam povedat mojo zgodo, ne zelim pa nikakrsne reklame delat za karkol.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 01. Jul. 2005 11:03

Men se pa zdi zelo dober način iskanja manekenk na ulici. Zakaj? Veliko najbolj znanih naših manekenk se sploh ne bi začelo ukvarjat s tem, če jih ne bi ustavli. Ne pomen nujno, da so tiste, ki že same mislijo, da so primerne, res najbolj primerne. Ponavad se zgodi nasprotno - ženska, za katero ne bi skor noben rekel, da je kakšna lepotica, je najbolj uspešna. :wink:
Poleg tega se mi zdi to veliko bolj fer kot kasnejše prepričevanje manekenk iz konkurenčnih agencij, naj prestopijo v njihovo (kar se na veliko dogaja).
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 01. Jul. 2005 11:07

Koža je kar velik problem, punce pridejo iz tujine za tok časa, dokler se jim koža ne uredi. :?
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 01. Jul. 2005 11:24

Ne, sej pr nas te vzamejo, če nisi res ful mozoljasta. :wink:
Poznam pa punco, ki je prišla nazaj v Slovenijo, da se ji koža zrihta. Od makeupov se ji je ful poslabšala. Ker je pol noben ne vzame v tujini, tam je malo hujša konkurenca. :)
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 01. Jul. 2005 16:11

tuki, k berem vidm d je full manekenk...pa mam mal vprašanj...

a je kakšna šansa, da postanem manekenka brez, da bi za to mogla plačat nevem kok keša...mislm kaj morm narest, a morm it na modno agencijo al kaj?!?!

...k me mal skrbi, da bi šla recimo na tečaj, pol pa na konc nebi blo nč iz tega... mislm sj men je sam scena, da bi rada probala kok mam kj šans, da mi nav pol žov...

...mislm na une s ceste lah sam čakam, da me bodo najdl :roll:

drugač višina ni problem (177cm) pa tud pomoje, da sm dost suha (59kg) al ne?!?
candy girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2005
Kraj: candy shop

Neprebrana objavaNapisal/-a candy girl » 01. Jul. 2005 18:48

Hm to bi blo verjetno fajn ;)

Mene pa zanima za best frendico ki ima v kratkem rojstni dan.. kje izdelujejo najcenejše booke? Vem da to kar dost stane [ne bom sama plačala, nas je več, brez skrbi :P ] pa res si ful želi probat v eni agenciji, sam še ni nikjer bla, razen nekaj malga pri avdicija.com. Skrbi me edino to, a so za to da si ti daš nrdit book kakšni pogoji? Ker njo ful skrbi glede višine pa teže -> 175 cm/62 kg, je to preveč? Mislim, a ima sploh možnosti za bit fotomodel oz. uspet v modi? Drugač v faco je pa zelo luštna, ni pa ravno anoreksično suha, debela pa tud nikakor ne! Če bi vedu kdo naj prosim pove, drugač ambiciozna je dost, samo zanima jo če bo treba kaj hujšat, drugač naj nebi sam sej veste kake nej bi ble manekenke.. :roll:
I hope life isn't a joke, because I don't get it!

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov