Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
a kdo ve kk sploh začet s tem da greš na eno agencijo kr jst mam postavo za to sam nism pa lih najbl fotogenična
-
Ciara=) - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: MB
Jaz sem včeraj ravno klicala Nino LUbadar , pa je rekla, da ji samo pošljem fotografiji (eno obraz + eno full body)pa me re itd.; samo glede na njen slab sloves mislim, da bom šla raje k Bronzu...
Don't cry for me, Argentina...
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
sunnydayka napisal/-a:a kdo ve kk sploh začet s tem da greš na eno agencijo kr jst mam postavo za to sam nism pa lih najbl fotogenična
U bistvu je cela tema o tem tako da kar pridno brat
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
- glaray
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2006
- Kraj: zda :)
hej punce...vse k vas zanima moda...sm že cel forum prečekirala..ah tu bi se dalo dost kej napisat..ja vidim da jih ma večina probleme z agencijami pa tko...zdj bom pa mal napisala svoje mnenje,,amm glede nine lubarde-stran od nje..izkorišča mlade naivne punce..in ženska je pravi psihopat..so pa vredu agencije kot so hering,bronz-najbolša nato model-group...vse ostale pa samo nategujejo...vbistvu pa v sloveniji ni zaslužka...če se že hočete ukvarjat z manekenstvom pripročam tujino,čeprav niso vse za to...bi se dalo o tem razpravlat..dovolj je že če imate višino...ni nujno da ste lepotice..kot je že ena punca napisala da bolj si čudn bolj si zanimiv..kar je na nek način res..velik samozavesti..čeprav niste popolne...nobody s not perfect!!! lepo se mejte
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
se strinjam s tabo glaray..sam vedno bolj kot berem pa slišim stvari o teh naših agencijah (sej mogoč je katera ok tako da me prosim ne napadat....sam svoje mnenje glede na trenutne izkušnje govorim) me blazno mineva do vsega skupi.....na bruhanje mi gre....ne vem ko bi lahko na agencijah bili tolk fer da bi ti pač povedali če nisi zato ne pa da (nam) dajejo lažno upanje...vlečejo denar od book-v ki roko na srce sploh niso poceni...ne pa tako...ja tujina je opcija...samo kako pa boš prišel do tujine prek naših agencij( spet poudarjam da verjento tk veste o kateri agenciji govorim ) kaj pa možnost da bi se sam povezal prek interneta pa se prijavu na kak model search od katere tujih agencij ....a mislite da lahk uspe...pa na katerih tujih agencijah bi se dalo poskusit...imena agencij prosim če veste od katere...bi blas ful vesela...
drugač pa ne vem več kaj naj komentiram....
drugač pa ne vem več kaj naj komentiram....
- glaray
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2006
- Kraj: zda :)
hoj...am ja so agencije...mal pobrskite po netu..pa tud majo prijavnice za new faces..pa lah pošles slikco pa upaš na najbolš...vbistvu če si jim všeč te bojo takoj konaktirali..js sm nazadne pisala eni agenciji na dunaju in so bli navdušeni zdj pa sam čakam kdaj bom lahka šla tja ker mam fulll v šoli trenutno in ne morem..tko da lahka probate..se mi pa smilijo punce k jih izkoriščajo ..res mi je žal..pa tko k gledam nekatere agencije-kk so lahka nekatere sploh manekenke...bogim puncam pobirajo dnar..sj pol sploh ne delajo-sj ne dosegajo kriterija..ampak tk bo vedno-agencije bojo izkoriščale -mlade naivne punce se bojo pa prijavljale z nekim upanjem da bojo nekoč postale MANEKENKE-smešno,a vendar resnično...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Če je IUV, pol ja...
No, moram kupit.
No, moram kupit.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Čez celo stran, huh? Fino, fino...
Sem mislila, da nimajo keša, da bi delal take reklame, k maš npr-. zdaj od Laboda na panojih.
No, pol bo pa mogoče še kje, k sem bla zdaj model za poletno kolekcijo.
Sem mislila, da nimajo keša, da bi delal take reklame, k maš npr-. zdaj od Laboda na panojih.
No, pol bo pa mogoče še kje, k sem bla zdaj model za poletno kolekcijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov