Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
nastasia napisal/-a:kokr jaz vem je zaželjena višina vsaj 175cm, če si res poseben ti spregledajo kakšen centimeter, ampak vsaj 170 more pa vseeno bit. ampak samo, če si res uau.
to z očmi,usti,nosom je čisto relativno. tudi ličnice so relativne, čeprav jih ima veliko modelov kar izrazite.
boki - čim manj tem bolje, ponavadi med 85 in 90, stegna mislim da ne nad 50 cm.
za gležnje in meča pa ne vem točno. čim tanjši.
pa še kratek povzetek: bolj ko si čudna, boljše je
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
aymee napisal/-a:a pozna katera turško modno agencijo capri? sm dubla ponudbo za delat pr njih..pa na netu nč ne najdm..
Ja, a si nasploh za Turčijo dobila in te ne vabi nobena določena agencija al kaj? Khm?
No, kle maš tiste ta normalne modne agencije za Turčijo
Zet Model management, Turkey & London
Eternity Models, Istanbul- v tej agenciji sta med drugim Ana Ziherl in Sabina Remar
Gaye Sokmen Model Agency, Istanbul
Fashion Model Agency, Istanbul
Tri-D Agency,Istanbul
New Models Management, Istanbul
Esline Models, Antalya
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
lep pozdrav vsem na forumu...sama ga spremljam že neki časa...mam pa par vprašanj, pa bi bla zelo vesela, če mi mogoče lahko pomagate... kot prvo nekaj časa nazaj sem nardila book pri NL in morm rečt da so fotke res svetovne...vendar se ženska od takrat naprej sploh ni javila.....nekaj časa sem še čakala da bo kaj iz tega, ker pa ni blo(aja pa da ne pozabim ona je kao ''našla'' mene, je nisem sama kontaktirala)sem sama poslala fotke na MG in bronz....in obe agenciji sta me že naslednji dan kontaktirali in smo se dogovorili da pridem na agencijo pri MG pa mi je rekla da mi sploh ne bo problema uredit fotkanj in je bla res zelo navdušena....nisem še naredila nič v tej smeri...ker še vedno čakam na NL da mi poišče nekaj...po drugi strani pa tako nisem vezana na njo tako da tud lahko grem drugam....res ne vem al naj vztrajam pa čakam sam kolikor sem brala na forumu tle verjetno ne bo nič iz tega al grem drugam poskusit srečo.... pa še neki me zanima....če greš kao k drugi agenciji pa maš fotke v mojem primeru od lubarde...a lakho book naprej uporabljaš....v bistu a ga lahko sploh kažeš..saj fotke so v bistvu tvoje sej jih pošteno plačal...sem pa dobla informacijo da lubarda tega ne pusti in te lahko celo toži za to....če ma katera kakšno inf. bi bla zelo vesela ker sem že čist obupana ...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Toži da te, ko vzameš fotke, ki si jih plačal, in jih uporabljaš, da se promoviraš?
Ej ne vem, kako te zadeve grejo pr njej, sam če nis kje podpisala, da te fotke lahko samo pr njej uporabljaš, pol ne verjamem, da te lahko toži...
Vem samo, da so šle tut pr nas kakšne punce h drugim agencijam, pa so vzele book in sem pol clo vidla na teh straneh od agencij, pri katerih so zdej, te iste fotke. Tok da ne vem, če ona lahko tebe toži...
Lahko se ti pa zgodi najbrž, da ti na drugi agenciji rečejo, da te fotke niso cool in rabiš nove. Verjetno v primeru, če si ful namazana in si nisi preveč podobna, al pa kaj.
Če se ne počutiš tam cool in se ti zdi, da ni tako, kot bi moralo bit, pol pa res pejt kam drugam. Sam zadnje čase sem slišala že iz parih agencij jamranja punc o tem, da sploh ni nobenih castingov. Tok da se fino pozanimaj najprej, kako je pa drugje.
Ej ne vem, kako te zadeve grejo pr njej, sam če nis kje podpisala, da te fotke lahko samo pr njej uporabljaš, pol ne verjamem, da te lahko toži...
Vem samo, da so šle tut pr nas kakšne punce h drugim agencijam, pa so vzele book in sem pol clo vidla na teh straneh od agencij, pri katerih so zdej, te iste fotke. Tok da ne vem, če ona lahko tebe toži...
Lahko se ti pa zgodi najbrž, da ti na drugi agenciji rečejo, da te fotke niso cool in rabiš nove. Verjetno v primeru, če si ful namazana in si nisi preveč podobna, al pa kaj.
Če se ne počutiš tam cool in se ti zdi, da ni tako, kot bi moralo bit, pol pa res pejt kam drugam. Sam zadnje čase sem slišala že iz parih agencij jamranja punc o tem, da sploh ni nobenih castingov. Tok da se fino pozanimaj najprej, kako je pa drugje.
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
--ja tako sem zvedla...sej pravim da mi ni najbolj jasno to...spomnim pa se da mi je rekla da se fotke slučajno ne bi pojavle kjer koli na netu, da pol ne bo lepo če slučajno odkrije da so kje.... n vem res ne...a mogoč predlagaš katero agencijo...sej vem da je blazno velik napisanga o vseh tu na forumu..pa vendar me zanima tvoje osebno mnenje...če ti ni odveč seveda
kar se pa tujine tiče...a mislite da je sploh kaka realna opcija da bi se sam pozanimu najdu naslove pa se prijavu na kakšno agencijo....pa upal da bi jim bil dovolj zanimiv da bi te
kar se pa tujine tiče...a mislite da je sploh kaka realna opcija da bi se sam pozanimu najdu naslove pa se prijavu na kakšno agencijo....pa upal da bi jim bil dovolj zanimiv da bi te
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz tujih agencij ne poznam, pa tut naših ne vseh. To ti mogoče kakšne druge lahko povejo. Pa itak sem pristranska, ker sem pri Heringu, tok da ne morem nekaj svetovat.
Lahko ti povem samo situacijo pri nas... Pred kratkim je tut h nam pršla ena punca iz druge agencije, ker tut ni mela nobenih castingov. Ne spomnim se točno, al je prišla iz NL ali MG. Ni rabla nobenih fotk in tečaja hoje še 1x delat. Suha je bla zadost (konfekcijska nekje 36)...
Sam zdej ma pa drug problem. Pri nas sicer castingi so, ampak je nekje 30 punc navadno na castingih, tok da je zelo huda konkurenca za naše razmere. Tok da zdej hod na castinge, dela pa še zmeraj ne...
Ziher se da pa tut tuje agencije direktno kontaktirat.
So pa tukaj tut kakšne punce iz drugih agencij, pa vejo mogoče za ostale povedat.
Za to, če te lahko toži, ti pa predlagam, da se kje pozanimaš.
Lahko ti povem samo situacijo pri nas... Pred kratkim je tut h nam pršla ena punca iz druge agencije, ker tut ni mela nobenih castingov. Ne spomnim se točno, al je prišla iz NL ali MG. Ni rabla nobenih fotk in tečaja hoje še 1x delat. Suha je bla zadost (konfekcijska nekje 36)...
Sam zdej ma pa drug problem. Pri nas sicer castingi so, ampak je nekje 30 punc navadno na castingih, tok da je zelo huda konkurenca za naše razmere. Tok da zdej hod na castinge, dela pa še zmeraj ne...
Ziher se da pa tut tuje agencije direktno kontaktirat.
So pa tukaj tut kakšne punce iz drugih agencij, pa vejo mogoče za ostale povedat.
Za to, če te lahko toži, ti pa predlagam, da se kje pozanimaš.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
neenchy napisal/-a: kar se pa tujine tiče...a mislite da je sploh kaka realna opcija da bi se sam pozanimu najdu naslove pa se prijavu na kakšno agencijo....pa upal da bi jim bil dovolj zanimiv da bi te
Jah, na internetu imajo ponavadi vse večje tuje agencije tudi opcijo, da se prijaviš kot nov model & pošlješ svoje fotografije... Kaj sledi naprej, je pa vprašanje ...
Hehe, a se ni nekoč tudi Domen Kumer neki hvalil, da je pošiljal fotografije po svetu in da so bili vsi zainteresirani, al kako že? No, saj on je bil tudi na začetku pri Nini Lubarda
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
neenchy napisal/-a:lep pozdrav vsem na forumu...sama ga spremljam že neki časa...mam pa par vprašanj, pa bi bla zelo vesela, če mi mogoče lahko pomagate... kot prvo nekaj časa nazaj sem nardila book pri NL in morm rečt da so fotke res svetovne...vendar se ženska od takrat naprej sploh ni javila.....nekaj časa sem še čakala da bo kaj iz tega, ker pa ni blo(aja pa da ne pozabim ona je kao ''našla'' mene, je nisem sama kontaktirala)sem sama poslala fotke na MG in bronz....in obe agenciji sta me že naslednji dan kontaktirali in smo se dogovorili da pridem na agencijo pri MG pa mi je rekla da mi sploh ne bo problema uredit fotkanj in je bla res zelo navdušena....nisem še naredila nič v tej smeri...ker še vedno čakam na NL da mi poišče nekaj...po drugi strani pa tako nisem vezana na njo tako da tud lahko grem drugam....res ne vem al naj vztrajam pa čakam sam kolikor sem brala na forumu tle verjetno ne bo nič iz tega al grem drugam poskusit srečo.... pa še neki me zanima....če greš kao k drugi agenciji pa maš fotke v mojem primeru od lubarde...a lakho book naprej uporabljaš....v bistu a ga lahko sploh kažeš..saj fotke so v bistvu tvoje sej jih pošteno plačal...sem pa dobla informacijo da lubarda tega ne pusti in te lahko celo toži za to....če ma katera kakšno inf. bi bla zelo vesela ker sem že čist obupana ...
sam stran od L, modelka sam nateguje...
fotke pa kr uporablji, btk, sej si jih plačala in so tvoje...
pa še enkrat... čimprej in čimdlje stran od lubadarke... sploh je ne kliči več, če te pa SLUČAJNO ona pokliče, pa jo pošl nekam.
- kitty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2004
neenchy napisal/-a:lep pozdrav vsem na forumu...sama ga spremljam že neki časa...mam pa par vprašanj, pa bi bla zelo vesela, če mi mogoče lahko pomagate... kot prvo nekaj časa nazaj sem nardila book pri NL in morm rečt da so fotke res svetovne...vendar se ženska od takrat naprej sploh ni javila.....nekaj časa sem še čakala da bo kaj iz tega, ker pa ni blo(aja pa da ne pozabim ona je kao ''našla'' mene, je nisem sama kontaktirala)sem sama poslala fotke na MG in bronz....in obe agenciji sta me že naslednji dan kontaktirali in smo se dogovorili da pridem na agencijo pri MG pa mi je rekla da mi sploh ne bo problema uredit fotkanj in je bla res zelo navdušena....nisem še naredila nič v tej smeri...ker še vedno čakam na NL da mi poišče nekaj...po drugi strani pa tako nisem vezana na njo tako da tud lahko grem drugam....res ne vem al naj vztrajam pa čakam sam kolikor sem brala na forumu tle verjetno ne bo nič iz tega al grem drugam poskusit srečo.... pa še neki me zanima....če greš kao k drugi agenciji pa maš fotke v mojem primeru od lubarde...a lakho book naprej uporabljaš....v bistu a ga lahko sploh kažeš..saj fotke so v bistvu tvoje sej jih pošteno plačal...sem pa dobla informacijo da lubarda tega ne pusti in te lahko celo toži za to....če ma katera kakšno inf. bi bla zelo vesela ker sem že čist obupana ...
ista zgodba..
kot bi mi prebrala misli..
ce pa kej zves, dej mi kej sporoci, ki tud jst nevem kaj naj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov