Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
mal preber tale topic.. boš kej zanimivega našla in se boš potem lažje odločila...
še to.. sej drugač ni nujno (vsaj men se zdi tako), da greš ravno zdj na ta tečaj manekenske hoje, sej greš lahko drugič ko bojo s5 organizirali, če si zdj broke..
no, odločitev je vsekakor tvoja.
pa veliko sreče
lp
še to.. sej drugač ni nujno (vsaj men se zdi tako), da greš ravno zdj na ta tečaj manekenske hoje, sej greš lahko drugič ko bojo s5 organizirali, če si zdj broke..
no, odločitev je vsekakor tvoja.
pa veliko sreče
lp
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Ja punce, če vidte potencial v sebi pejte dalje ane ...
Amm, mal brskam po netu in naletim na tole: klik. Kaj pa čudovita punca, Ljupka Gojič počne v agenciji kot je avdicija.com?
Pa sej nimam nč proti, sam čudn mi je zato, k je ona med drugim delala že recimo za kreatorje kot so: Christian Dior, Cacharel, Kenzo, Alexander McQueen, Yohji Yamamoto ... In kampanje za: Anna Molinari, Chanel, Esprit, Georges Rech, IKKS, Armani, Mango, Naf Naf
Amm, mal brskam po netu in naletim na tole: klik. Kaj pa čudovita punca, Ljupka Gojič počne v agenciji kot je avdicija.com?
Pa sej nimam nč proti, sam čudn mi je zato, k je ona med drugim delala že recimo za kreatorje kot so: Christian Dior, Cacharel, Kenzo, Alexander McQueen, Yohji Yamamoto ... In kampanje za: Anna Molinari, Chanel, Esprit, Georges Rech, IKKS, Armani, Mango, Naf Naf
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Mogoče se je pa zredila ali kaj podobnega, to se enim zgodi, pa pol pridejo nazaj v slo. Čist ugibam, da ne bo katera huda.
Sam je še vseen čudno, da ne bi bla pri nobeni naši agenciji...
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
sofia83 napisal/-a:Ja Ljupka je že dost stara za manekenski svet, tam okol 23, 24 let, če se ne motim ... Sam vseen - avdicija.com???!?
Men je ona prekrasna , neverjetno lepe oči ma in seksi ustnce
Jst sm dobila občutek, da tale avdicija.com daje-po novem seveda- na svojo stran malo bolj znane modele... Ampak ti seveda ne plačajo članarine in podobnih zadev...Pred kratkim, ko je bil na E+ prispevek, da je Tanja Bohinc nastopila v videospotu Pink, so jo takoj dali med njihove fotomodele in pisali njihova članica, itd...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
_Le`Ona_ napisal/-a: Pred kratkim, ko je bil na E+ prispevek, da je Tanja Bohinc nastopila v videospotu Pink, so jo takoj dali med njihove fotomodele in pisali njihova članica, itd...
Uf, saj ona je bila pa že 100 let nazaj pri njih ... Zgleda, da se je vrnila ...
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
cukr8 napisal/-a:_Le`Ona_ napisal/-a: Pred kratkim, ko je bil na E+ prispevek, da je Tanja Bohinc nastopila v videospotu Pink, so jo takoj dali med njihove fotomodele in pisali njihova članica, itd...
Uf, saj ona je bila pa že 100 let nazaj pri njih ... Zgleda, da se je vrnila ...
To vem, da je bla že nekoč pri njih, ampak nekako dvomim, da bi se ona zdej vrnila k njim...Bolj imam občutek, da so jo zdej, po tem videospotu, dali kr tko gor...
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Applebitecc napisal/-a:Mogoče se je pa zredila ali kaj podobnega, to se enim zgodi, pa pol pridejo nazaj v slo. Čist ugibam, da ne bo katera huda.
Ljupka je iz Hrvaške
How blind can you get and still have eyes?
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
sanaya napisal/-a:a lahko ena od ttanje slikco nalima ker me res zanima ktera je?
http://www.avdicija.com/index.php?id=11 ... page_break
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Latte napisal/-a:[ Ljupka je iz Hrvaške
Res da se s tem ukvarjam, ampak glede manekenk, ki niso z naše agencije, mate pa vi ziher ful več pojma. Jaz ne spremljam tok teh zadev, mene samo moj job zanima.
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
mene pa zanima:
-koliko mora biti model velik
-al so bol zaželene velike/majhne oči
-velik/manjši nos
-velika/majhna usta
-polne/tanjše ustnice
-ali morajo biti ličnice izrazite
-kake so primerne mere oz. širina bokov glede na velikost
-kakšen obseg naj bi imela stegna glede na širino bokov
-kaj pa obseg meč in gležnov
-koliko mora biti model velik
-al so bol zaželene velike/majhne oči
-velik/manjši nos
-velika/majhna usta
-polne/tanjše ustnice
-ali morajo biti ličnice izrazite
-kake so primerne mere oz. širina bokov glede na velikost
-kakšen obseg naj bi imela stegna glede na širino bokov
-kaj pa obseg meč in gležnov
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
kokr jaz vem je zaželjena višina vsaj 175cm, če si res poseben ti spregledajo kakšen centimeter, ampak vsaj 170 more pa vseeno bit. ampak samo, če si res uau.
to z očmi,usti,nosom je čisto relativno. tudi ličnice so relativne, čeprav jih ima veliko modelov kar izrazite.
boki - čim manj tem bolje, ponavadi med 85 in 90, stegna mislim da ne nad 50 cm.
za gležnje in meča pa ne vem točno. čim tanjši.
to z očmi,usti,nosom je čisto relativno. tudi ličnice so relativne, čeprav jih ima veliko modelov kar izrazite.
boki - čim manj tem bolje, ponavadi med 85 in 90, stegna mislim da ne nad 50 cm.
za gležnje in meča pa ne vem točno. čim tanjši.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]