Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ja lih debelo ne sme bit, itak .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- punciak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2005
hey! ja js sm bla tud na avdiciji pr heringu u pondelk.....pa sm dans dubla sms pa pošto, da sm kao zbrana....sam me zdej zanima če je tko zdej za use te k smo zbrani, da smo "not" al je to odvisn pol od tečaja hoje? (tole je bl za apple pa še za kkšno k je pr heringu vpr)
k men se zdi 35k tud mal velik....
k men se zdi 35k tud mal velik....
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
sm se prou samo zato šla registrirat, da vam povem še moje mnenje..
Hering models.. Mislm da je o Heringu dost povedan na 1. in 2. strani tegale foruma o modnih agencijah... Pejte si prebrat pa boste vidle.
Tud jz sm bla v tej agenciji.. Bullshit vse skupej... Plačala za tečaj manekenske hoje... Poli bla izbrana (da dobr hodm in vse)-tm k je bla tista komisija so vsi glasovali za... Ksreč nisem šla delat booka ker vidm da v teli agenciji se ne da nikamor pridt...
Pejte probat, če vas zanima (sej je zanimivo - jz sm si rekla ena nova izkušnja v življenju več), sam poli za book pa za vse ostalo se pa fejst pozanimajte kok je sploh možnosti da vas poli izberejo , pa da te poli sploh dajo na kasting itd...
No, pa veliko sreče
Hering models.. Mislm da je o Heringu dost povedan na 1. in 2. strani tegale foruma o modnih agencijah... Pejte si prebrat pa boste vidle.
Tud jz sm bla v tej agenciji.. Bullshit vse skupej... Plačala za tečaj manekenske hoje... Poli bla izbrana (da dobr hodm in vse)-tm k je bla tista komisija so vsi glasovali za... Ksreč nisem šla delat booka ker vidm da v teli agenciji se ne da nikamor pridt...
Pejte probat, če vas zanima (sej je zanimivo - jz sm si rekla ena nova izkušnja v življenju več), sam poli za book pa za vse ostalo se pa fejst pozanimajte kok je sploh možnosti da vas poli izberejo , pa da te poli sploh dajo na kasting itd...
No, pa veliko sreče
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Bageera napisal/-a:Applebitecc a si ti na tistem plakatu Cheek Lisca al neki tazga?
Lisca? Sploh ne vem, katerega misliš, tok da niti ne vem, če mi je sploh kaj podobna ženska...
Sam glede na to, da gre za Lisco... Drugič sploh ne pomisli name, nimam kaj v modrček dat.
Pa prosim, ne z nekorektnimi informacijami... Sej ok, pač mate slabe izkušnje z agencijami, sam to, da punce ne kličejo na castinge, 100% ne velja za Heringa, ampak velja za nekatere druge naše agencije, tok da najprej malo preverte informacije, preden kaj razglašate.
-
če je to name letelo....
mogoče imaš ti drugačne izkušnje, jaz sem samo svoje povedala...
lp
mogoče imaš ti drugačne izkušnje, jaz sem samo svoje povedala...
lp
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ja jaz poznam punce, ki so prišle h nam ravno iz tega razloga, ker so mele 2 castinga na leto pri nekaterih drugih agencijah.
Drugač pa sem ti hotla že prej rečt... Da če si že nardila tečaj hoje, se mi zdi brezveze, da niti ne probaš. Pa pošlji svojo slikco parim agencijam, pa boš vidla, če maš kako šanso, sej pa ni treba nujno pri Heringu, če ne zaupaš.
Fotke si pa lahko itak daš sama nardit pri kakem fotografu, če ti npr. cena nekje ni všeč ali primeri fotk, pa jih pol neseš pokazat v agencije.
Drugač pa sem ti hotla že prej rečt... Da če si že nardila tečaj hoje, se mi zdi brezveze, da niti ne probaš. Pa pošlji svojo slikco parim agencijam, pa boš vidla, če maš kako šanso, sej pa ni treba nujno pri Heringu, če ne zaupaš.
Fotke si pa lahko itak daš sama nardit pri kakem fotografu, če ti npr. cena nekje ni všeč ali primeri fotk, pa jih pol neseš pokazat v agencije.
-
če je to s5 name letel...
hm.. maš prou.. samo sem ugotovila da moji zobki niso ravno manekenski tako da... raje ne probam
lp
hm.. maš prou.. samo sem ugotovila da moji zobki niso ravno manekenski tako da... raje ne probam
lp
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ja nate, no...
Ma ne vem kakšne zobke maš, sam upam, da nisi preveč kritična. Sej nimajo vse manekenke popolnega nasmeha, itd.
Se spomnim, k sem 1x na netu gledala prijavnico za eno tujo agencijo... Pa so ful spraševal če maš kakšne temne plombe, itd. Ja, če bi blo pa tako hudo, pol pa tut jaz ne pridem nikamor not.
Ma ne vem kakšne zobke maš, sam upam, da nisi preveč kritična. Sej nimajo vse manekenke popolnega nasmeha, itd.
Se spomnim, k sem 1x na netu gledala prijavnico za eno tujo agencijo... Pa so ful spraševal če maš kakšne temne plombe, itd. Ja, če bi blo pa tako hudo, pol pa tut jaz ne pridem nikamor not.
-
ne ne, nisem kritična.. sem samo realna... Beljenje bi bilo mogoče rešitev, sam to poškoduje zobke, pa še par popravkov bi morala naredit.. Mene pa je grozzzzaaaa zobozdravnika, tako da ..
če bi me videla bi vedela o čem govorim
če bi me videla bi vedela o čem govorim
- Amyika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: wanna forget
a mi lahk kera svetuje...al naj grem na tečaj al ne? ker mene so tut izbral pr heringu na tej avdiciji, pa nimam pojma al se mi splača...
men se zbi mal blesav dat 35k če pol ne bom not pršla, sploh ker sem čist na nuli pr kešu??
a se da not prit brez tečaja pa sam z bookom?
men se zbi mal blesav dat 35k če pol ne bom not pršla, sploh ker sem čist na nuli pr kešu??
a se da not prit brez tečaja pa sam z bookom?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]