Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ah naj te ne bo strah...
V bistvu bo ene pol ure malo nabijal, kako smo uspešne njegove punce in kazal ene slikce. Ja, mal se bo hvalu. Pa zadnjič sem slišala, da moje slikce tut pokaže (če jih še). Če kaže Uršo, sem to verjetno jaz.
Pol vas bodo pa slikal - samo obraz, da si pač zapomnijo potem, kakšna je katera. In potem mogoče najbolj neprijetno... Te stehtajo in zmerijo višino, pol se moraš pa še sprehodit 1x gor in dol, da vidjo, kok dela bo treba, da boš znala lepo hodit.
Nič se bat, ni panike, sam zavedaj se, da če nisi ravno suhica, boš morala potem 100% shujšat nekje na vsaj približno konfekcijsko 36.
V bistvu bo ene pol ure malo nabijal, kako smo uspešne njegove punce in kazal ene slikce. Ja, mal se bo hvalu. Pa zadnjič sem slišala, da moje slikce tut pokaže (če jih še). Če kaže Uršo, sem to verjetno jaz.
Pol vas bodo pa slikal - samo obraz, da si pač zapomnijo potem, kakšna je katera. In potem mogoče najbolj neprijetno... Te stehtajo in zmerijo višino, pol se moraš pa še sprehodit 1x gor in dol, da vidjo, kok dela bo treba, da boš znala lepo hodit.
Nič se bat, ni panike, sam zavedaj se, da če nisi ravno suhica, boš morala potem 100% shujšat nekje na vsaj približno konfekcijsko 36.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Hm, ko sem bla jaz, smo ble sam ženske, sam po moje je čist isto.
On naj se pa zaveda, da če nima ravno lepo oblikovane postave oz. ne hodi v kakšen fitnes, bo verjetno mogu vsaj malo začet.
Še za Mucy... Jaz mislim, da je 160 res premalo. Vsaj pri nas je tako, da moraš bit vsaj tam nekje blizu 170.
On naj se pa zaveda, da če nima ravno lepo oblikovane postave oz. ne hodi v kakšen fitnes, bo verjetno mogu vsaj malo začet.
Še za Mucy... Jaz mislim, da je 160 res premalo. Vsaj pri nas je tako, da moraš bit vsaj tam nekje blizu 170.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mene tut neki zanima - vprasanje za vse modele: kdaj ste dobile prvo delo, po tem, ko ste se prijavle na agencijo in naredile Book?
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Jaz sem mela ful srečo, tok da na drugem castingu in pol kar skor na vsakem, sploh, če je šlo za revije. Na prvega pa sploh ne bi šla, če bi vedla, da rabim 75B modrc. Mam čist tipično fashion postavo in look, pa še in je trenutno moj tip punc. Ko te pa parkrat vzamejo malo bolj znani kreatorji, pol se ti pa kar odpre.
Sem pozabla, zakaj že mene omenja na avdiciji... Nisem ravno uspešna v tujini al pa kaj.
Sem pozabla, zakaj že mene omenja na avdiciji... Nisem ravno uspešna v tujini al pa kaj.
- blondinka s trnovga
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2006
Jst sm bla tud včeri na avdiciji pr Heringu, pa mi tole mal smrdi. Hoče 35 čukov za nek tečaj hoje, k ga nardiš v dveh sobotah po 8 ur. Pol pa še 50 čukov za book. Kva pravte a je za tvegat, al je nateg?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]