Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 10. Mar. 2006 16:16

Smejkica napisal/-a:Mhm Elvi je cukr ja, smo se ene parkrat čist na izi zgovarjal, je hodu na našo šolo ... :)

eno slikco hudga elvija?? :D :wink:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 10. Mar. 2006 17:35

Zvoncica napisal/-a:eno slikco hudga elvija?? :D :wink:

Klik
;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 10. Mar. 2006 17:41

Angel girl napisal/-a:
classy napisal/-a:Moja bivša sošolka je v oš res ogromn delala, je bla v šoli max. 3 dni na teden, ponavad je delala ene 3 dni. Pa je mela same petke, sam to je itak oš. Une k delajo v tujini pa so še v sredni pa poznam sam eno, k je drgač pr nextu in kr dost u šoli manka, zdej enkrat se je lih vrnla iz (mislm da) New Yorka, tm je bla 3 tedne se mi zdi, pa tud normalno dela šolo, sam teži je itak. Drgač pa js šole nebi kr tko pustila.

a ji je ime aleksandra?

A maš A. Rakič v mislih? :D
This too shall pass.
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 10. Mar. 2006 19:44

Ni Aleksandra :) Tamara Svilar =)
engy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 10. Mar. 2006 23:42

Ja, Tamara Svilar je, je pa pr agenciji Nina Lubarda in jo je ona že poslala tut u New York. Za par dni kr na direkt job. Zdej kokr vem je glih pršla iz Milana, pa tutu v Parizu je bla en mesec. Js mam tut u šoli status, sej Nina pošle u šolo prošnjo in ga dobijo skor vse njene punce. Zdej je tut Mojca Gert u Koreji in the best dela, no js grem pa kmal in bom dobla pogodbo za 20.000 $, kar je super!!! Za ta dnar se mi res splača mankat u šoli, sej zapiske mam pa zraven.
Zadnjič spremenil engy, dne 11. Mar. 2006 9:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 10. Mar. 2006 23:52

In za kok časa greš to delat, da tok zaslužiš? :)

Sicer pa ja no... Sej ne poznam ful tarif v tujini, sam vem, da dobiš za par-dnevno fotkanje takoj 200.000 + vse stroške... Al pa še več. Mal razlika Slovenija pa tujina... :roll:
engy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 11. Mar. 2006 9:33

[Ja odvisn kolk ti lahk matična agencija zrihta čim višjo pogodbo men jo je za 20.000 $ za dva mesca, če pa je punca začetnica pa okol 12.000$. Pol ni važno kolk delaš, pa vseen dobiš fiksno keš. Kokr js vem, Nina Lubarda ne dela z agencijami za manj kot tolk.Tko da se največ zasluži u Tokyu, pa u Koreji, Hong Kongu, pa še vozjo te na castinge. :!: :razz:
To je ful bolš od Milana.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 11. Mar. 2006 10:03

Pa maš valda tut žepnino, žepnina ni valda vključena v to, kar dobiš? :)
No, pr nas dobiš žepnino + prevoz + plačilo, samo ne vem, kakšna so plačila, ker ne sprašujem, ker me v bistvu tut tujina niti ne zanima.
Ne vem, kako je v Milanu, tam so itak same pupike... :D
Tok da sprašujem čist if firbca, ker naših punc nikol ne sprašujem, kok zaslužjo, vsaj ne teh, ki delajo po tujini. :wink:
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 11. Mar. 2006 13:05

Tamara Svilar je na moji šoli pa jo čist lepo usak dan vidm, tko da očitno s šolo nima težav :) Njene fotke na Nextu so mi ful všeč, sam v živo mi pa ona ni lih neki :nixweiss:
Dve fotki k sm ju na googlu našla:

SlikaSlika
How blind can you get and still have eyes?
slatka_mala55
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slatka_mala55 » 11. Mar. 2006 13:09

engy napisal/-a:[Ja odvisn kolk ti lahk matična agencija zrihta čim višjo pogodbo men jo je za 20.000 $ za dva mesca, če pa je punca začetnica pa okol 12.000$. Pol ni važno kolk delaš, pa vseen dobiš fiksno keš. Kokr js vem, Nina Lubarda ne dela z agencijami za manj kot tolk.Tko da se največ zasluži u Tokyu, pa u Koreji, Hong Kongu, pa še vozjo te na castinge. :!: :razz:

a kok si pa stara ti sploh??? :?:
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 11. Mar. 2006 13:33

slatka_mala55 napisal/-a:
engy napisal/-a:[Ja odvisn kolk ti lahk matična agencija zrihta čim višjo pogodbo men jo je za 20.000 $ za dva mesca, če pa je punca začetnica pa okol 12.000$. Pol ni važno kolk delaš, pa vseen dobiš fiksno keš. Kokr js vem, Nina Lubarda ne dela z agencijami za manj kot tolk.Tko da se največ zasluži u Tokyu, pa u Koreji, Hong Kongu, pa še vozjo te na castinge. :!: :razz:

Erm :roll: Sej ji pod sliko piše, 16let.
How blind can you get and still have eyes?
Intet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 1. 2006
Kraj: Emona

Neprebrana objavaNapisal/-a Intet » 11. Mar. 2006 13:35

Uaaaa, zdej je že mene prjel da bi shujšala do kosti, pol bi pa folk okol začela hecat da sem manekenka :D:D . Ok, malce netipična, ker nimam neke klasično lepe face, jbg, kšn bi že nasedu :lol: .Joj, jst sm preveč na tem forumu :oops: .
To bring the pieces together rediscover communication.
engy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 11. Mar. 2006 18:39

:o :?: No, men je Tamara tut u živo full lepa, sej je najbol važn da maš lepo kožo, lepo obliko obraza, ustnic in vredu postavo. A ste vedle, da je pr Nini Lubarda tut Mojca Gert, k je vlka sam 167 cm, pa jo je Nina poslala u Pariz intam fulll dela. Tle je nekej njenih fotk. Pa ni glih full suha!!! :razz:

A lkera ve, kako lahk dodam fotke k odgovoru??? :?:
engy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a engy » 11. Mar. 2006 19:40

Aha, Nuša je luštna, ampak na naslovnici Lepa&zdrava pa res ni imela pretirano ravnega trebuha :twisted: (če pravo mislim...

Men se tut zdi full čudn, da ma lahk tak trebuh, sej je res kr že klobasca ven štrlela.... No, sej ne da bi mogle vse bit full suhe, sam da tko trebuh ven gleda???? :o :o
slatka_mala55
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slatka_mala55 » 11. Mar. 2006 19:48

Latte napisal/-a:
slatka_mala55 napisal/-a:

Erm :roll: Sej ji pod sliko piše, 16let.

:oops: hehe nism vidla :oops:

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov