Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
vem da se vsako leto isce nekaj drugega in da je vse odvisno kaj agencija preferira...
no... men je prou zou sam men Tjasa ne zdi tip zenske ki bi se zdej iskau, in sploh ne za R.G. agencijo...
nina je neki posebnega, sam sorry na body shotu ma cist prevec busija...
ja ok, tud moneta tle v perilu ne zgleda glih najbol...
je pa res da so slike grozno nekvalitetne...
pa vsake oci majo svojga malarja...
no... men je prou zou sam men Tjasa ne zdi tip zenske ki bi se zdej iskau, in sploh ne za R.G. agencijo...
nina je neki posebnega, sam sorry na body shotu ma cist prevec busija...
ja ok, tud moneta tle v perilu ne zgleda glih najbol...
je pa res da so slike grozno nekvalitetne...
pa vsake oci majo svojga malarja...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- punciak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2005
hmmmmm....sam eno vprašanj za une k se ukvarjate z manekenstvom....kok je pomemben obseg pasu....
mislm valda je logično da more met ženska neko razmerje pol med boki pa pasom....pa da je una lepa oblika sam a je ful pomemben da je obseg pasu od npr. 60-65
mislm valda je logično da more met ženska neko razmerje pol med boki pa pasom....pa da je una lepa oblika sam a je ful pomemben da je obseg pasu od npr. 60-65
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
punciak napisal/-a:hmmmmm....sam eno vprašanj za une k se ukvarjate z manekenstvom....kok je pomemben obseg pasu....
ja dobr je ce je neki tazga...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ej Punciak, po moje najbolš, da greš pogledat na strani od naših agencij, kakšne mere majo punce in boš pol vidla, kaj je sprejemljivo kje in kaj ne.
Sem šla jaz za našo pogledat in majo kar vse med 60-65, al pa še kakšen cm manj mamo ene...
Sem šla jaz za našo pogledat in majo kar vse med 60-65, al pa še kakšen cm manj mamo ene...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ja ne vem, pri nas bi blo ziher treba hujšat (Hering), sam pri nas smo kao ful suhe. Ne vem, kje si ti to gledala, mogoče je kje drugje cool, jaz ne vem.
- Intet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2006
- Kraj: Emona
Jst lih zdele brskam po straneh modnih agencij in se mi zdi da je tale Hering res najbolj kvaliteten. Nina Lubarda ni slaba, sam sm brala kake scene je mela, tak da ne hvala.
Just thought I would share this with you.
Just thought I would share this with you.
To bring the pieces together rediscover communication.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Latte napisal/-a:Hey Apple zakaj NIka Globokar ni več v Heringu?
No, men pa zdaj po teh tanovih fotkah Monetin nos ni niti prbližno všeč.
Drugač sem pa za Globokarjevo že razlagala 1x, kaj je blo... Še ko je bla v tujini je zapustila Heringa in šla h eni tuji agenciji (nimam pojma zakaj točno), pol je mela pa določene probleme z eno zadevo in se je morala vrnit domov.
In se je tut kar precej zredila vmes. Hering jo itak nazaj ne vzame več, če ga je sama od sebe dobesedno zaj., zato je pol pač morala drugam (se mi zdi, da je pri Model Groupu, če je še).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov