Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
*purple bitch* napisal/-a:na avdicije pride miljon folka, izberejo pa najslabše..npr...jambrek sisters
jooj
doskrat pa zberejo tut kšne lepe punce men jambrekowi drgač tut nista ušeč!
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
tocno to... sam pri manekenskih agencijah pa tolk tega nit nimas... razen seveda te missice, ki jih vzamejo samo zato, ker je potem ko so ble na tekmovanju, tolko vecje zanimanje za njih...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- aymee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2005
applebetic (upam da sm prov napisala) js sm že bla pr heringu in ga višina ni čis nč motla ne vem pa kako tehtnco je mel k mi je pokazala 56 čeprov sm v resnici takrat mela okrog 60 (no zdj sm shujšala na 55, to je blo ene 2 leti nazaj) in sm kao not pršla sam itak vem da me pol ne bi zbral zato tud nism šla na un tečaj hoje, čeprov mi zdej vsakič k majo ta tečaj vabilo pošle..drgač sm pa naredla book pr petri kraus-če jo kera pozna pa me je am zajebala..mi dnar pobrala pol pa nč..tko da punce pozor pr privee models!! sploh ne ve,m pr keri agenciji naj še poskusim, pr model gruopu sm že not sam kaj k mi v 5 mescih niti enga dela niso zrihtal...zgleda da bo treba nov book narest.. ostane mi sam še prijava na kakšno tekmovanje.. drgač grlie sj nočm bit manekenka ampak fotomodel
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Intet napisal/-a:Sam mata pa v.e.z.e. to ju je spravl na tv
to in čist nč druzga. mljon grem stavt, da so ble tm na avdiciji sigurno še kšne bolj privlačne in voditeljsko bolj sposobne punce. seveda sta pa onidve od ministra al kogaže hčere.....to vse pove!!!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
No tko..., dobila sem Book... UUUUUAAAAAAUUUUU!!! In res mi ni žal dnarja, ker so slikce tko lepe. Pa sej sem nekak pričakovala, da bodo, ker sem ji zaupala in sem vidla, da ve kaj dela. Kar pojedla bi jih! Tko da, tista, ki bi rada imela res kvaliteten Book - Nina Lubarda!
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
SSarchy napisal/-a:No tko..., dobila sem Book... UUUUUAAAAAAUUUUU!!! In res mi ni žal dnarja, ker so slikce tko lepe. Pa sej sem nekak pričakovala, da bodo, ker sem ji zaupala in sem vidla, da ve kaj dela. Kar pojedla bi jih! Tko da, tista, ki bi rada imela res kvaliteten Book - Nina Lubarda!
kolko si pa plačala?
Kaj pa ostale, imate kake izkušnje z Vulcano models?
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Usrane?!?!?!?! Če so pa te fotke usrane, pol pa nevem, kva so profesionalne fotografije... Sej je fuuull drago in sem bla full v strahu, za ta dnar, ampak ko sem to dobila v roke, mi ni blo tut mal žal. Tko da..., če bi jih vidla..., bi ti blo jasno zakaj tok keša.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov