Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 18. Jan. 2006 23:14

pri bronzu so vecinoma eni in isti obrazi na sceni... to je bedno.

herring ma pa avdicijo 20.1. in 23.1 ob 16:00
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 19. Jan. 2006 8:30

ni res...

novim dajo tud sanso, pa itq na castingih ne odloca bronz ampak narocnik...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 19. Jan. 2006 12:09

sofia83 napisal/-a:
MySelf napisal/-a:herring ma pa avdicijo 20.1. in 23.1 ob 16:00

Ja, mene je nazadnje njihova skavtinja pred več k enim letom ustavla na faksu in nisem šla na avdicijo, pa še kar zmeri dobivam vabila. A to nimajo nobene evidence komu in kolkrat to pošiljajo??

Joojjj tut men tole non stop pošiljajo ... sm že takrat povedala skavtinji k me je ustavla, da me ne bo in da ne rabim vabil za na tele avdicije pa mi vsakič ko majo spet pošljejo! :roll: Ahhh ja sej ... očitno res ne vodijo nobene evidence al so pa tok vztrajni :)
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 19. Jan. 2006 12:13

Jaz bi rekla, da so tok vztrajni... :lol:
Face it, dokler ne boš šla oz. dokler jih po možnosti fino ne napizdiš po telefonu, boš dobivala vabila. :D :D

Evidence ma pa take, k sem jaz 1x slučajno vidla, da se men niti ne sanja, da bi ga kdaj hotla obtožit česarkoli. Cele bukve... :)

Drugač sem pa jaz točno pri 22 začela in bi bla lahko že marsikje, če bi si želela. Ni važno kok si star, važno je kako zgledaš. :wink:
Sam pol maš pač mal krajšo kariero... :lol:
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 19. Jan. 2006 12:17

Nooo ok pol so pa vztrajni :) ... ampak mene ta neka skavtinja, kva jst vem kako ji je ime ... k je pomožnosti vsakič druga :D vedno tut po telefonu kliče ... takrat sm pač dala svojo cifro ... in mi zdej lepo pošljejo vabilo pol pa kličejo če sm dobila in če pridem ... in jim nikakor ne morem utupit u glavo da ne, da pač ne!! :D

Očitno se res vztrajni ... morem domači naslou zamenjat :D
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 19. Jan. 2006 12:20

Al pa najbolš da greš 1x na avdicijo, k boš najbolj zguncana, pa si celo čupo razturiš, itd... Pa te pol ne bodo vzel in jih boš tako frej... :lol:
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 19. Jan. 2006 12:25

Ah ja sej mogoče bi bla to rešitev Jabuček ... sam pač ne grem in pika ... so me že enkrat zbral, sm že neki časa delala tm ... in pol končala svojo kariero :D in ne se jim ne prkažem več tm!!! :D

Sofi ma pa itak čist prou ... dej nehi tm na njegovi spletni strani gledaš punčke pr 12 letih k majo res potencial ... kva bom jst pr svojih 21 ... če bi hotla to delat bi takrat pr 15 nadaljevala k sm bla že zbrana in nardila vse tečaje in to ... zdej pa a-a :)
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 19. Jan. 2006 12:45

Ok, če maš ti željo bit top model, ko ravno daješ primere kot je Kate Moss, pol je valda že prepozno. :D
Ne sprejmem pa tega, da v tujini ne bi nič delala, sploh pa ne na pisti. In ni to na mojem zevniku zraslo, da bi šla pa jaz mogoče v tujino... :D

Drugač pa je čist odvisno to, kaj so tvoje ambicije. Ja, če ti hočeš bit res ne vem kaj, pol je prepozno. Nimaš ne booka ne časa več.
Če pa hočeš občasno delat v tujini oz. enih par let uživat in si nabirat super slikce in samozavest in pozitivne izkušnje, pol pa ni prepozno. :wink:
Samo moraš bit seveda še bolj top kot ostale, ki so mlajše. :)

Sploh pa ne bo men noben, ki me še ni vidu v živo na pisti, reku, da v tujini ne bi mogla delat. Ker sem med drugim tut že delala na pisti v tujini in dobila fantastičen feed back. :wink:
Zadnjič spremenil Applebitecc, dne 19. Jan. 2006 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 19. Jan. 2006 12:55

Men pa tista Nina Lubadar skoz pošila vabila za avdicije. Že miljonkrat sem ji rekla da me ne zanima. Več :).
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 19. Jan. 2006 13:14

Aja, a res maš? Zakaj se pa pol s to temo sploh ukvarjaš, Sofia? :D :wink:

Sploh pa ni point v tem, kok si lep brez make upa...
Prva stvar je tvoja energija na pisti, kar bi ti res lahko vedla kot dobra poznavalka mode. :wink:

Da bi se teb dokazvala mi res ni pomembno. :wink:
Pa pričkat se o tem tut ne mislim, kok sem pa jaz ''fantastična'' in ''lepa'', ker vem, da nisem nič od tega, vem pa, kar mi povejo ljudje direkt iz modne industrije.
Ne bom pa nič pozitivnega več rekla o mojih izkušnjah in da bi pokazala folku, da ni vse črno-belo in se da tut okol preprek in ne sam čez. :D

Ker pol se hvalim ali živim v oblakih... :roll:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 19. Jan. 2006 13:50

Drugač je pa tukaj še tok zornih kotov, odtenkov, itd. o katerih ne vi ne jaz nimate/mo pojma. Vi poznate eno stran mogoče bolš kot jaz, jaz poznam drugo stran do neke mere in vem za določene stvari, za katere navaden smrtnik mogoče ne ve oz. si sploh ne predstavlja, da so. :wink:

Ker jaz bi absolutno bla popolnoma istega mnenja kot Sofia ene 2 leti nazaj. :D

Pa da se ne bomo narobe razumel... Jaz nisem rekla, da morjo zdaj 22letnice na veliko bit manekenke in da majo iste šanse kot 13letnice. Rekla sem samo, da obstaja tut ta možnost, da si malo starejši, pa delaš tut kdaj v tujini. Samo se je treba zavedat, da to uspe sam redkim. In ne tistim, ki bi ble najlepše, ampak tistim, ki majo tisto eno iskrico, za katero sploh ne vejo, da jo majo, pa jo opazjo pol drugi. :wink:
Itak je pa tako, da mora bit prava punca ob pravem času na pravem mestu s pravim agentom... In to velja za vse, pa ni važno, kok so stare. :wink:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 19. Jan. 2006 13:52

Haha... Tole mi je pa že ful smešno. :D

Tole je zdaj že drugič, ko z eno osebo v bistvu sploh ne misliva tok različno, samo da jaz povdarjam samo en aspekt, ti pa samo drugega. :D :D
Mislim, da sva kar obe ene kokoši... :lol:
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 19. Jan. 2006 15:07

Sem dobila SMS, da so mi poslali vabilo, pa je prišlo nazaj :D Lol... Spremenjen naslov I guess.
Enkrat sem že šla na avdicijo, bila sprejeta, samo potem na tečaj hoje nisem šla.
Bom pa enkrat v bližnji prihodnosti definitivno šla, glede na to, da imam preveč časa in se nimam kam dat. Se mi zdi to del ene splošne izobrazbe. Ne vem, koliko se to vam zdi del splošne izobrazbe, meni se zdi fajn :)
Kakšnega potenciala seveda nimam, ampak bi bil pa zanimiv vikend, se mi zdi...
First to Know

Tres tres chic.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 19. Jan. 2006 15:21

To je cool, da tako razmišljaš.
To se mi zdi najbolj cool način dojemanja tega, ker pol nis razočaran, se pa nekaj novga naučiš in preživiš zanimivih par ur.
Ma ne vem, jaz sem npr. po prvem dnevu tečaja bla kar bolj samozavestna in sem kolegici točno to razlagala, kako je zanimivo vse skup. Pa da me tut najbrž ne bodo vzel, ker mi ne gre ravno najbolš, ampak nič hudga...
Drugač pa... Določene punce na tečaju sploooh ne izstopajo, pol so pa kar naenkrat carice nad ostalimi, tok da ne misli, da nisi potencial, tut če ti ne bo šlo najbolš na tečaju.
Lahko pa seveda gledaš na to kot na metanje stran keša, pa si pol žalosten. :wink:

Če je pa to tečaj pri Heringu, si pa doma pripravi eno fino kopel za noge, pa par flajštrov za drugi dan, ker preskušnja vzdržljivosti je pa huda... :lol:
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 19. Jan. 2006 15:32

Jp, pri Heringu je tečaj :)
Vzdržljivost pa pomojem ne bi smela bit problem, ker sem zaradi narave svojega dela bila na nogah v petkah celo popoldne, preplesala celo noč, ne da bi se usedla in potem prehodila naslednje dopoldne po mestu :)

Se mi zdi pa fajn to, da te priganjajo... Zato kam drugam kot k Heringu na tečaj ne bi šla.

Enkrat v naslednje pol leta bi se blo fajn odpravt.. Po mojem že naslednji rok :)
First to Know

Tres tres chic.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov