Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Joj... Na to se pa ne spoznam jest...
V manekenskih agencijah pa navadno ni nobenih članarin. Razen pri tisti je baje, ki je na netu... avidicija.com al kaj je že. Ej ne vem, jaz se spoznam sam na eno manekensko agencijo in to je to.
Tist o ceni sem govorila, da majo cenejš striženje, ker jim agencija nove stranke tko rihta. Mogoče si narobe razumela.
V manekenskih agencijah pa navadno ni nobenih članarin. Razen pri tisti je baje, ki je na netu... avidicija.com al kaj je že. Ej ne vem, jaz se spoznam sam na eno manekensko agencijo in to je to.
Tist o ceni sem govorila, da majo cenejš striženje, ker jim agencija nove stranke tko rihta. Mogoče si narobe razumela.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
Applebitecc napisal/-a:Nain... Kok agencij pa je v MB?
Ej Lally, včeraj sem srečala eno iz Bronza pri frizerju (Studio T), pa sem slišala, da mate neko pogodbo podpisano tam, da mate cenejš. Grrrrr, ko bi le še mi podpisal, jest pa več plačujem!
ja fitnes mamo cenej al zaston... no to jz vem.... pa se to hodm v drug fitnes za pogodbo pa nbeno ne vem... razn soglasje o pravilih pac... da ne zamujas, da si cist, urejen, da se ne zanemarjas... itd...
ja men je pa ena iz heringa rekla da me bo poklicala k bote avdicijo al whatever mel, da sm ji kao ful simpa... od prjatla punca...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- el bou
- Cosmopolitanka
*kristyna* napisal/-a:ja kolk pa vi kej plačujete za te članarine???
js razmišlam o taki angencije za igralce in igralke!!kera je za to najboljša???
ni clanarin... haloo, sj oni tep placujejo, njim je v interesu da te majo... pa lepo procente od tebe vlecejo
no razn seveda avdicija.com, ki je podn od podna... sramota... in potem naivne pune mecejo stran dnar... jaooo...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
lally napisal/-a:ja men je pa ena iz heringa rekla da me bo poklicala k bote avdicijo al whatever mel, da sm ji kao ful simpa... od prjatla punca...
In nameravaš it?
- el bou
- Cosmopolitanka
ah ne vem... sm kr zadovolna z bronzom... pa se, rekla mi je da ce bi me vzel, da bi me vrjetn probu takoj v tujino poslat...
rabm pa najprej gim. dokoncat... se 4 mesce
rabm pa najprej gim. dokoncat... se 4 mesce
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
No ja, če misliš prodirat v tujino, pol ni slaba ideja.
Mal razmisli. Jaz ne vem, kako te zadeve šibajo v vaši agenciji. Glede plačil in profesionalnosti se ti pa pr nas npr. res nikol ne bi blo treba bat. Nikjer te ne prnesejo okol, ker če je situacija vprašljiva, te Hering ziher ne bo poslal nikamor.
Tok da če misliš v tujino, se najprej fino povsod pozanimaj, kje so sposobni iz tebe nekaj nardit. Ker znajo marsikatero punco zaj*****, če povem po domače.
Mal razmisli. Jaz ne vem, kako te zadeve šibajo v vaši agenciji. Glede plačil in profesionalnosti se ti pa pr nas npr. res nikol ne bi blo treba bat. Nikjer te ne prnesejo okol, ker če je situacija vprašljiva, te Hering ziher ne bo poslal nikamor.
Tok da če misliš v tujino, se najprej fino povsod pozanimaj, kje so sposobni iz tebe nekaj nardit. Ker znajo marsikatero punco zaj*****, če povem po domače.
- el bou
- Cosmopolitanka
no pr ns so placila ful lepo poslihtana... vsak torek in cetrtek izplacujejo... dan prej javis da prides po denar... in vse lepo placajo...
tud delajo samo z dobrimi narocniki...
ma jz bi rada vsaj gim. prej koncala, preden zacnem res kej ful vn hodt, ce ze pac bi lah ane... no sej pravm, se 4 mesce... po bomo p vidl kako in kaj...
tud delajo samo z dobrimi narocniki...
ma jz bi rada vsaj gim. prej koncala, preden zacnem res kej ful vn hodt, ce ze pac bi lah ane... no sej pravm, se 4 mesce... po bomo p vidl kako in kaj...
- el bou
- Cosmopolitanka
bronz je samo v Lj...
odvisno kaj snemas, a mas modno revijo, reklama, za ksno revijo slikce,...
za revijo lah tud sam 15 000 dobis, za reklamo pa tud vec 100 000...
odvisno kaj snemas, a mas modno revijo, reklama, za ksno revijo slikce,...
za revijo lah tud sam 15 000 dobis, za reklamo pa tud vec 100 000...
- el bou
- Cosmopolitanka
hering je strog... ima svoja pravila... punce morjo bit zbrane, urejene, suhe, posvecene delu in se ne zajebavat okol...
velik posilja v tujino... hering je kul, samo zelo strog in vecini njegova pravila ne odgovarjajo...
bronz ti pa lah povem da je zlo kul, in so zlo korektni in prjazni...
velik posilja v tujino... hering je kul, samo zelo strog in vecini njegova pravila ne odgovarjajo...
bronz ti pa lah povem da je zlo kul, in so zlo korektni in prjazni...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov