Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hmmm... Za manekenko je to ful ful malo, čeprav lahko občasno kaj delaš (v Sloveniji) na pisti, če si res ful dobra in ful dobro hodiš. Za fotomodel je pa cool.
-
Elven Lied - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
girlie napisal/-a:ja js sm visoka 175 cm, ampak sm še v O.Š., tko da bom še velik zrasla, sej v pol leta tko za ene 5cm zrastem
ahh, kaj bi jaz dala za take gene...
Hudič v vsem svojem tulu
nima puščice, ki bi ranila
srce bolj kakor sladek glas.
Byron
nima puščice, ki bi ranila
srce bolj kakor sladek glas.
Byron
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
sofia83 napisal/-a:girlie napisal/-a:ja js sm visoka 175 cm, ampak sm še v O.Š., tko da bom še velik zrasla, sej v pol leta tko za ene 5cm zrastem
Ja jst sm bla tok velka v osmem razredu, pa sm v osmih letih zrasla glih komi za 2 centimetra. En nasvet: ne začni kadit pa pit, pa se vpiš na odbojko, pa boš komot dosegla 1.80
pa ne na fitnesu prevec za misice delat oz. bildat...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ja... jz sm mal prehiter nehala z odbojko, ...
zacela fitneserat... vn hodt, kj popit kje... ja na zalost ostajam pri 172, ceprov pravjo da ksn cm bom se dobla...
zacela fitneserat... vn hodt, kj popit kje... ja na zalost ostajam pri 172, ceprov pravjo da ksn cm bom se dobla...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
Ciara=) - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: MB
girlie napisal/-a:ja js sm visoka 175 cm, ampak sm še v O.Š., tko da bom še velik zrasla, sej v pol leta tko za ene 5cm zrastem
Ja, jaz sem tut bla v osmem r. osnovne 1.75 m, pa sem do 18. leta zrasla do 181/182!!!
Mas dobre moznosti! Jaz sem sicer vlka po dedkih in ateju, kaj pa ti? Mas kake visokorasle sorodnike?
Don't cry for me, Argentina...
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Ciara=) napisal/-a:Mas dobre moznosti! Jaz sem sicer vlka po dedkih in ateju, kaj pa ti? Mas kake visokorasle sorodnike?
nimam nobenih visokoraslih sorodnikov sem čudež narave ne, čak mal, mislm da je bil moj dedek visok
men so tud ful ušeč visoke ženske
Let the good times roll.
-
Ciara=) - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: MB
Ja, ja, sej sem se samo hecala ...
Ne, meni odkrito so visoke zenske, ki imajo zensko postavo, torej obline, ful lepe; vse tiste, ki pa (namenoma!) tak shujsajo, da so kot hodeci okostnjakarski kandelabri, ... ne hvala!
Ne, meni odkrito so visoke zenske, ki imajo zensko postavo, torej obline, ful lepe; vse tiste, ki pa (namenoma!) tak shujsajo, da so kot hodeci okostnjakarski kandelabri, ... ne hvala!
Don't cry for me, Argentina...
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Ciara=) napisal/-a:sofia83 napisal/-a:Ne vem zakaj, visoke ženske so mi res seksi (179 idealna višina; nad 180 je že preveč). :D
Kjara, ne sekeri se pa ne jokat, tut nad 180 zna bit hudo super sexy Jst morm še za 1cm zrastt pa bo popolno (meni).
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
nogica napisal/-a:Ciara=) napisal/-a:sofia83 napisal/-a:Ne vem zakaj, visoke ženske so mi res seksi (179 idealna višina; nad 180 je že preveč). :D
Kjara, ne sekeri se pa ne jokat, tut nad 180 zna bit hudo super sexy Jst morm še za 1cm zrastt pa bo popolno (meni).
nogica, a ne boš pol 183 cm?
Let the good times roll.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov