Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a saarah » 26. Dec. 2005 3:10

cukr8 napisal/-a:
saarah napisal/-a:ej,a je ena kle iz foruma-ena k je tud manekenka pr eni agenciji k je bla tud na tlp,bla dans na spet doma,k je pela z unimi ostalimi?mislm,ne da se mi brskat zdj po slikcah pa to,sam se mi zdi,no :D

Hmmm... Ne vem, katero misliš, ampak dvomim, no... Mogoče pa misliš rdečelaso Applebitecc in prav tako rdečelaso dolgolasko Simono, ki je bila ena od finalistov Bitke talentov (tisto, ki vedno na odru najbolj energično poskakuje) :gruebel: ... Ugibam pač :nixweiss: ...

Drugače se mi pa zdi, da sem v božičnem zborčku pevk pri TLP danes videla tudi Evo Kastelic, ki je bila lani finalistka Supermodela Slovenije (in je model pri MG) :eek: ...

ja,to dm tud jz vidla,ja¨!mi je full lušna,,,,drgač za tist pr maritu sm pa skor zihr da je ena od teh manekenk k je milčtud gor na forumu! ja tko u izi rdečelaska,je ja!!!!mičkn skodrane lase
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarah » 26. Dec. 2005 3:12

cukr8 napisal/-a:
saarah napisal/-a:ej,a je ena kle iz foruma-ena k je tud manekenka pr eni agenciji k je bla tud na tlp,bla dans na spet doma,k je pela z unimi ostalimi?mislm,ne da se mi brskat zdj po slikcah pa to,sam se mi zdi,no :D

Hmmm... Ne vem, katero misliš, ampak dvomim, no... Mogoče pa misliš rdečelaso Applebitecc in prav tako rdečelaso dolgolasko Simono, ki je bila ena od finalistov Bitke talentov (tisto, ki vedno na odru najbolj energično poskakuje) :gruebel: ... Ugibam pač :nixweiss: ...

Drugače se mi pa zdi, da sem v božičnem zborčku pevk pri TLP danes videla tudi Evo Kastelic, ki je bila lani finalistka Supermodela Slovenije (in je model pri MG) :eek: ...

To sm tud jz vidla,ja!mi je lušna! Za tisto pr mariotu sm pa skor zihr,da je ena izmed manekenk al modelov k je tud kle na forumu!!! ma u izi rdeče laske pa mal skodrane!
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 26. Dec. 2005 8:00

Hm... No ja, jaz nisem bla in če mislite tisto rdečelasko iz bitke talentov, sem kar mal huda.. (men je namreč zoprna :D )... :D
Pa če so bli to tisti bivši talenti na odru, pol ziher ni blo nobene naše manekenke. :wink:

Aja, na forumu mam pa od naših manekenk samo jaz take lase, tok da si se zmotla. :wink:
Lahko si pa preveriš tukaj: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=228&postdays=0&postorder=asc&start=120
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 26. Dec. 2005 9:34

saarah napisal/-a: Za tisto pr mariotu sm pa skor zihr,da je ena izmed manekenk al modelov k je tud kle na forumu!!! ma u izi rdeče laske pa mal skodrane!

Ja madona, kako boš zihr, če sem ti pa povedala, da je tisto Simona (Černetič, se mi zdi) :eek: :lol: ... Pa mislim, da ima že celo dojenčka al kako že :juggle: ... Pa že mal starejša je (no, proti 30 gre)... Aja, sorry, verjetno nisem bila dovolj nazorna, ker domnevam, da ne veš, kako je v resnici ime Applebitecc (NI Simona, namreč, hehe) :) ...
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarah » 26. Dec. 2005 13:11

jah...pol pa res ne vem :D
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 26. Dec. 2005 19:24

saarah napisal/-a:jah...pol pa res ne vem :D

Hehe, no, v glavnem, hotela sem reči: ni bila ista oseba :)
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 28. Dec. 2005 16:05

Mislim, da je v novi Evi ena fotka, kjer je naša Applebitecc.
:hallo:
Ampak sem samo prelistala revijo, tako da se lahko tudi motim.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 28. Dec. 2005 16:42

Povej kakšna slika je bla pa ti povem, če je res.... :wink: In pol hitro letim Evo kupit... :lol:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 28. Dec. 2005 16:45

ma, mislim da tista slika, k maš ti zeleno obleko in je enkrat že bla nekje na tem forumu. Več vas je gor, in zato, ker sm jo že prej vidla, mi je (mislim, da v Evi) padla v oči.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 28. Dec. 2005 16:48

Aja, pol pa najbrž spet iz tiste privat revije za Vodeb zadnjič. :D
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 28. Dec. 2005 17:33

saarah napisal/-a:Drugače se mi pa zdi, da sem v božičnem zborčku pevk pri TLP danes videla tudi Evo Kastelic, ki je bila lani finalistka Supermodela Slovenije (in je model pri MG) :eek: ...

KAj ti je pa kle čudn, k si dala tega smajla na konc?
A to da poje al to, da je pri MG?

Ja Apple, še tm si k Vodebova razlaga: "Kaj obleči za novo leto" :D
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 30. Dec. 2005 15:26

Applebitecc napisal/-a:Aja, pol pa najbrž spet iz tiste privat revije za Vodeb zadnjič. :D

Ja, slikco od tam sem pa jaz videla v Oni, se mi zdi... Zelena obleka, ja :mrgreen:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 03. Jan. 2006 14:23

nogica napisal/-a:
saarah napisal/-a:Drugače se mi pa zdi, da sem v božičnem zborčku pevk pri TLP danes videla tudi Evo Kastelic, ki je bila lani finalistka Supermodela Slovenije (in je model pri MG) :eek: ...

KAj ti je pa kle čudn, k si dala tega smajla na konc?
A to da poje al to, da je pri MG?

Ja Apple, še tm si k Vodebova razlaga: "Kaj obleči za novo leto" :D

Ma ne me v slabo voljo spravlat, k je ogaaaabna slika tista... Od obleke do vsega... :roll: :lol:
Uporabniški avatar
Ciara=)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Ciara=) » 04. Jan. 2006 11:46

Samo eno mickeno vprašanje: a je dosti manekenk tu na forumu starih več kot 19 let?

Kr jaz sem stara 20 pa me zanima ce se mam cas da nardim manekensko kariero, no, ne ravno kariero, bolj tak, za sebe, za užitek, ker obožuuuujem modo in vse kar je povezano s tem... Drugac pa resno studiram in to mi je na prvem mestu...

Ve, ostale, hodite v srednjo oz. je katera ze na faksu in kak ji gre?

Baj,

Ciara=)
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 04. Jan. 2006 12:09

Applebitecc napisal/-a:
Ma ne me v slabo voljo spravlat, k je ogaaaabna slika tista... Od obleke do vsega... :roll: :lol:

Ej, a tole misliš v Evi zadaj? Sm opazila, pa nism bla zihr, a si al nisi? Obleka od A. Sadar?

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov