Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Applebitecc napisal/-a:Spoznamo... Kokr mamo izkušnje, no.
Jaz sem npr. pri Heringu in zlo dobro obvladam njegovo sceno, Lally je pa pri Bronzu in ti lahko najbrž o njih ful pove. Pr nas je isto 40.000 book npr. Očitno je pr dostih... Sam maš še tečaj hoje navadno in če nočeš bit sam fotomodel in če nis nek blazni naravni talent za hojo, ti toplo priporočam, da nekje nardiš tečaj hoje. Ga je treba pa tut plačat.
Na tole agencijo se pa ne spoznam, oz prvič slišim Sam nisem jaz nek splošen poznavalec manekenstva, ene tukaj ful več o teh stvareh vejo. Zdej ne vem... Če si ful ambiciozna, pol pejt h eni od bolj priznanih oz. uspešnih agencij.
Lahko nam poveš, kakšne maš ambicije in kako zgledaš, pa ti bomo probal pomagat kokr vemo in znamo.
Jah kaj mi priporočate???
Jst bi full tko neki šla....
Applebitecc kaj mi priporočaš???
No pa vsi ostale seveda;)!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
sofia83 napisal/-a:Sami šalabajzerji ... Že Bronz je bol lev, sam okej, za tisto komercialo, k delajo, je čist primeren za naše tržišče. Men osebno se zdi, da majo nek nivo sam Model Group pa Hering. Sam ne bi pa vedla iz prve roke ...
Za Hering sm slišala od ene, da je pršla tja in so ji neki nabijal, kako gre lohk v Milano, ampak tko ene 5 kil more pa še shujšat. Pa okej, punca res že je suha! In baje to kar dostim prjavljajo ...
Za Bronz pa vem da se prek njih da dobr pridet kam ven, vem za dva, k sta prek njih pršla k njim (ravno tako v Milano) in kar ene par zadev posnela.
Aja, pa občudujem vse, ki se vam sploh da s tem ukvarjat, ker men se po moje prov nikol ne bi
-
Tigi - Cosmopsiho
SIEENA napisal/-a:Hely_3 kok si pa sploh velika? Pa kakšne maš mere A ti bi bla rada fotomodel?
Jah majhna sem:( 163 cm
Mislim pa da bi lahko bla uporabna od popka navzgor ali pač??? Pač tko sm mislila, kje kaka revija pa tko. Sam boljš da na vse to kr lepo pozabim.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Hely, to je pa res mal premal... sploh pa ne vem, zakaj ti je tok nujno bit model že če bi bla 10cm večja, bi blo, iskreno povedano, bolj kriza.
pa kaj je to zdej v modi, da je že kr vsaka pri kakšni agenciji? men to nikol ni blo jasno, ampak očitno ljudje zdej tko tržimo sebe - ko sem predstavnicama dveh agencij povedala, da me to ne zanima, sta namreč skor vprašali če mam vročino. pa ne more se vsak to it no! dejmo bit mal realni pa pogledat kaj smo in kaj nismo. dejstvo je, da vsakega vsakega vsakega človeka danes vabijo v eno ali drugo agencijo. pač tako služijo denar, ljudje so pa mičken naivni pa mičken nerealno ocenijo svoje možnosti.
hely, zihr je kšna stvar, ki te veseli, v kateri se vidiš v prihodnosti, in najboljše se mi zdi, da tja usmerjaš svojo energijo... ne pa v neko kvazi manekenstvo, iz katerega kaj konkretnega itak ne more biti. samo moj nasvet, no offence
pa kaj je to zdej v modi, da je že kr vsaka pri kakšni agenciji? men to nikol ni blo jasno, ampak očitno ljudje zdej tko tržimo sebe - ko sem predstavnicama dveh agencij povedala, da me to ne zanima, sta namreč skor vprašali če mam vročino. pa ne more se vsak to it no! dejmo bit mal realni pa pogledat kaj smo in kaj nismo. dejstvo je, da vsakega vsakega vsakega človeka danes vabijo v eno ali drugo agencijo. pač tako služijo denar, ljudje so pa mičken naivni pa mičken nerealno ocenijo svoje možnosti.
hely, zihr je kšna stvar, ki te veseli, v kateri se vidiš v prihodnosti, in najboljše se mi zdi, da tja usmerjaš svojo energijo... ne pa v neko kvazi manekenstvo, iz katerega kaj konkretnega itak ne more biti. samo moj nasvet, no offence
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
SETA II napisal/-a: Za Bronz pa vem da se prek njih da dobr pridet kam ven, vem za dva, k sta prek njih pršla k njim (ravno tako v Milano) in kar ene par zadev posnela.
Aha, pri Flash MM sta tudi Martina Kajfež in Larisa Drekonja... Videla sem pa tudi Jeleno, ki je drugače tudi pri Model Group-u (ne vem, se mi zdi, da je drugače iz Zagreba):) ...
-
Tigi - Cosmopsiho
SIEENA napisal/-a:Hely to je velik, velik premal Mogoče fotomodel, kej več pa ne
Ampak sej je večina modelov v tem, samo zaradi denarja...
Jah sej fotomodel sm mislila. Ne manekenka.
-
tulipanka - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: LJUBLJANA
tjaska napisal/-a: ko sem predstavnicama dveh agencij povedala, da me to ne zanima, sta namreč skor vprašali če mam vročino.
ja sej ti si tud ful luštna ..sem mislila da maš te svoje slikce iz booka al pa kj tacga ... Kok si pa ti visoka pol, d so te kr povabil?
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
visoka sem 173cm. ampak nimam konstitucije, nimam višine in obraza za tak poklic - se pravi ni temeljev. pa s tem ne mislim, da je to kej slabega
dejstvo pa je, da zdaj čisto vsakega vabijo v kakšno agencijo. pa če je primeren ali pa ne.
dejstvo pa je, da zdaj čisto vsakega vabijo v kakšno agencijo. pa če je primeren ali pa ne.
-
Tigi - Cosmopsiho
Ah....
Vidim, da se lahko sam skrijem
Vidim, da se lahko sam skrijem
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
saarah napisal/-a:ej,a je ena kle iz foruma-ena k je tud manekenka pr eni agenciji k je bla tud na tlp,bla dans na spet doma,k je pela z unimi ostalimi?mislm,ne da se mi brskat zdj po slikcah pa to,sam se mi zdi,no
Hmmm... Ne vem, katero misliš, ampak dvomim, no... Mogoče pa misliš rdečelaso Applebitecc in prav tako rdečelaso dolgolasko Simono, ki je bila ena od finalistov Bitke talentov (tisto, ki vedno na odru najbolj energično poskakuje) ... Ugibam pač ...
Drugače se mi pa zdi, da sem v božičnem zborčku pevk pri TLP danes videla tudi Evo Kastelic, ki je bila lani finalistka Supermodela Slovenije (in je model pri MG) ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov