Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaka Vinšek? To je moj sošolc iz srednje...
Dej če ga poznaš, reč da ga Urša pozdravla.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Applebitecc napisal/-a:Jaka Vinšek? To je moj sošolc iz srednje...
A res? Hehe, zanimivo ... Ne, osebno ga pa žal ne poznam... Samo vem, da je bil tudi fotograf na snemanju videa za Omarja&Kareem na Jesenicah... Pa pri drugih Okornovih projektih je tudi sodeloval (Kocka itd.)... Aha, samo pol je pa očitno precej mlad, a ne, pa se je že kar uveljavil ? Koliko je pa star sploh ?
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
23.
Vidim, da mu gre fajn. Jaz sem se pa preselila na drugo stran fotoaparata zdaj...
Vidim, da mu gre fajn. Jaz sem se pa preselila na drugo stran fotoaparata zdaj...
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
js sm tud že slišala za to agencijo... sicer je res kranjska....vod jo Tania Mandelo, če je že kera kj slišala zanjo....
sicer se modeli iz te agencije dost pojavljajo tuki po gorenskem, vsaj kar se tiče teh bl lokalnih modnih revij, časopisov itd...
mene so tud vabl zravn, sam nisem pol nč šla.... drugač pa večkrat je za njh oglas tud na študentcu, če kj rabjo...
sicer se modeli iz te agencije dost pojavljajo tuki po gorenskem, vsaj kar se tiče teh bl lokalnih modnih revij, časopisov itd...
mene so tud vabl zravn, sam nisem pol nč šla.... drugač pa večkrat je za njh oglas tud na študentcu, če kj rabjo...
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
23. Vidim, da mu gre fajn. Jaz sem se pa preselila na drugo stran fotoaparata zdaj...
Hehe, potem so pa sami vrstniki skupaj delali ... No, Okorn in Omar sta sicer 24 ...
O, krasno, pol se pa ti kar na oboje spoznaš, očitno...
Vermilion napisal/-a:js sm tud že slišala za to agencijo... sicer je res kranjska....vod jo Tania Mandelo, če je že kera kj slišala zanjo....
Em, na njihovi strani piše, da gre za Tanio Mendillo ...
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
Applebitecc napisal/-a:Pr dveh agencijah sta? Zgleda, da šefe od Bronza ne ve. Hering jih tako zabriše ven, da se bi kar kadilo za njima...
Men zgleda to ena čist sveža agencija... Sej lahko jim bo laufalo, lahko pa ne. Čist odvisno kok iznajdljiva in kakšna je tale agentka. Sam je ziher težje začet kot ko maš 1x že en ime.
ja sej no comment...
ni cudn da suzi pol skos zivce zgubla kaj ji ene delajo...
men je to cist mim...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
nana* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Hely_3 napisal/-a:www.glamslam.si
Kaj punce a se full na te stvari spoznate al kaj???
In kaj mi pol predlagate??
Ojeej ta ženska te bo tko obrnla. Mislm, da neb slučajn kšnga booka tam delala...dala boš (nevem al je še tok) 60 čukov, kar posledično pomen, da si z njo sklenila pogodbo za nevem kolk let. Delala ne boš nič, če pa že boš kej...ne boš nč plačana. Ta ženska (ne bom je po imenu) se ma za totalno profesionalko, misl kva je...ubistvu pa nesposobna do konca.
Mojga tipa je na cest pobrala pa ga na kolenih prosila, če bi šu k njej (ene 2 let nazaj). Vse skp ga je do zdej poklicala ene 5 krat, dobil ni čist nič...pa tud če si je mogu vzet cel dan. Ok dala mu je cd z 10 fotkam, kao nj si gre slike razvit pa to. Da ne govorim kakšne so ble slike...bolše bi ble, če bi jih jst slikala. OK...zdej je šu k drugi agenciji, pokazou te njegove slike...so se uni sam za glavo prijel, kako lahko ženska nardi tko nesposobne fotke, da ni niso za noben book.
Uglavnem...ženska sam obrača folk pa čist nč druzga. Ne prčakuj, da boš mela kej od te agencije.
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
kolko sem zdaj vidla to stran od http://www.glamslam.si agencija ne more bit nevem kaj. niti modeli niso nič posebnega. pa slike katastrofa. nevem zdaj že ima lahko agencijo vsako budalo ali kaj? samo da folk napizdavajo.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov