Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
fishi napisal/-a: kaj naj bi pa tale stavek pomenil da si vesela ce nekdo misli da si anoreksicna?
in vec kot 36 st. je zate prevec za manekenko? kaj pa tiste nad 180cm, a ni cist normalno 38? jao jao....
Ja, to pač pomeni, da se ne počutim dobro z odvečnimi kilogrami in sem veliko bolj vesela, če mi kdo reče, da sem suha, kot pa da sem debela ... Nenavadno, a ne ... Ne vem, a bi morala biti ogorčena & užaljena in bi se hitro šla basat s tortami ?
No, večina profesionalnih manekenk ima velikost 36, nekatere celo 34, kot vem (OK, ne ravno tiste velikanke )... Saj višina ne igra take vloge - so pač visoke suhice... Seveda imajo nekatere tudi 38 (modeli imajo pa itak ponavadi lahko malo večje številke kot manekenke), ampak trendi so v zadnjem času pač taki ... Kaj hočemo, tako pač je ... Ne pravim, da je to zdravo ... Drugače je pa seveda pri 'navadnih smrtnicah' , haha... Pri njih je pa ponavadi višina tudi sorazmerna s konfekcijsko številko, ni pa nujno... Odvisno pač od posameznice ...
- fishi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2005
ja no, sam nekaj je biti suh drugo pa bit anoreksicen. no sori k sm se zapicla v tvojo izjavo sam mi je kr grozn ob ksnem takem stavku k enostavno ne kapiram kaj ti mora bit da si veseu ce ti nekdo rece d si anoreksicen.....s takim puncam je pomoje neki narobe, moje mnenje pac.
keep on smiling:)
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
jao men se pa te manekne smiljo k jih gledam...k so tko grdo suhe, da dobesedno zgledajo ko hodeci obesalniki..
ravn sm si ogledvala eno punco zadnc k skp hodva na eno aktivnost..
anywaym zenska je tko blazno suhcena da ma trebuh na notr obrnen, nc riti, nc josk, kosti se ji vidjo pol pa se roke dvigne pa ji prestejes vsa rebra..
se mi zdi da j use skupej mal pretiravanja
ravn sm si ogledvala eno punco zadnc k skp hodva na eno aktivnost..
anywaym zenska je tko blazno suhcena da ma trebuh na notr obrnen, nc riti, nc josk, kosti se ji vidjo pol pa se roke dvigne pa ji prestejes vsa rebra..
se mi zdi da j use skupej mal pretiravanja
Zivljenje je piskotek!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No jaz sem enim poslala moje slike, ker kao iščejo ene dekleta ane. In jaz sem jim poslala slike. Sedaj so mi pa poslali vabilo za slikanje booka, da dajo potem oni to naprej pa v revije al kako. Nimam pojma. A ma katera že kej izkušenj??? Ta book pa stane 40.000 sit.
Lep pozdrav
Lep pozdrav
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Za primerjavo tega, kako velikost vpliva na konfekcijsko: Vemo, kako zgleda naša misica in v glavnem tut veste, kakšna sem jaz. No, zadnjič sem se komaj stlačla v eno njeno obleko za TLP in pol nisem mogla normalno dihat, mi je že skor slabo postalo.
Tok da tiste nad 180 s konfekcijsko 36... Si lahko sam mislite, kako so šele one pol suhe.
Čeprav mi pa ni jasno, ker sem pol v eni reviji vidla, da ma mere mal večje kot jaz... Namreč ni mi jasno, kako se je pol šele ona stlačla v tisto obleko.
Drugač pa mene blaaaazno moti, če kdo reče, da sem anoreksična. Že če me kdo vpraša, če ful pazim kaj jem, sem jezna. Čeprav v bistvu res ne morjo vedet, če me ne poznajo malo bolj. To v zvezi z anoreksijo se mi je zgodlo po moje 2x v lajfu. Ok, če bi reku neznanec, ne rečem. Da se pa spomni kakšen idiot, ki vidi, da sem že skos taka... Sorry, malo se bo treba izobrazit o tem kaj je anoreksija.
Hely, lahko ti mal več pomagamo samo, če poveš, katera agencija je bla... Če seveda kaj o njej vemo.
Tok da tiste nad 180 s konfekcijsko 36... Si lahko sam mislite, kako so šele one pol suhe.
Čeprav mi pa ni jasno, ker sem pol v eni reviji vidla, da ma mere mal večje kot jaz... Namreč ni mi jasno, kako se je pol šele ona stlačla v tisto obleko.
Drugač pa mene blaaaazno moti, če kdo reče, da sem anoreksična. Že če me kdo vpraša, če ful pazim kaj jem, sem jezna. Čeprav v bistvu res ne morjo vedet, če me ne poznajo malo bolj. To v zvezi z anoreksijo se mi je zgodlo po moje 2x v lajfu. Ok, če bi reku neznanec, ne rečem. Da se pa spomni kakšen idiot, ki vidi, da sem že skos taka... Sorry, malo se bo treba izobrazit o tem kaj je anoreksija.
Hely, lahko ti mal več pomagamo samo, če poveš, katera agencija je bla... Če seveda kaj o njej vemo.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Spoznamo... Kokr mamo izkušnje, no.
Jaz sem npr. pri Heringu in zlo dobro obvladam njegovo sceno, Lally je pa pri Bronzu in ti lahko najbrž o njih ful pove. Pr nas je isto 40.000 book npr. Očitno je pr dostih... Sam maš še tečaj hoje navadno in če nočeš bit sam fotomodel in če nis nek blazni naravni talent za hojo, ti toplo priporočam, da nekje nardiš tečaj hoje. Ga je treba pa tut plačat.
Na tole agencijo se pa ne spoznam, oz prvič slišim Sam nisem jaz nek splošen poznavalec manekenstva, ene tukaj ful več o teh stvareh vejo. Zdej ne vem... Če si ful ambiciozna, pol pejt h eni od bolj priznanih oz. uspešnih agencij.
Lahko nam poveš, kakšne maš ambicije in kako zgledaš, pa ti bomo probal pomagat kokr vemo in znamo.
Jaz sem npr. pri Heringu in zlo dobro obvladam njegovo sceno, Lally je pa pri Bronzu in ti lahko najbrž o njih ful pove. Pr nas je isto 40.000 book npr. Očitno je pr dostih... Sam maš še tečaj hoje navadno in če nočeš bit sam fotomodel in če nis nek blazni naravni talent za hojo, ti toplo priporočam, da nekje nardiš tečaj hoje. Ga je treba pa tut plačat.
Na tole agencijo se pa ne spoznam, oz prvič slišim Sam nisem jaz nek splošen poznavalec manekenstva, ene tukaj ful več o teh stvareh vejo. Zdej ne vem... Če si ful ambiciozna, pol pejt h eni od bolj priznanih oz. uspešnih agencij.
Lahko nam poveš, kakšne maš ambicije in kako zgledaš, pa ti bomo probal pomagat kokr vemo in znamo.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Hm, jaz je tudi ne poznam, ampak očitno gre za neko kranjsko agencijo ... Med modeli sem videla nekaj poznanih, sicer... Pa npr. Karolina in Neva sta tudi pri Bronzu, a ne?
Fotograf Jaka Vinšek pa sodeluje tudi z Mitjo Okornom... No, vsaj na snemanju Naberjevega videa je fotografiral... Hehe, saj je Okorn itak tudi iz Kranja ...
Fotograf Jaka Vinšek pa sodeluje tudi z Mitjo Okornom... No, vsaj na snemanju Naberjevega videa je fotografiral... Hehe, saj je Okorn itak tudi iz Kranja ...
Zadnjič spremenil cukr8, dne 01. Jan. 2007 23:45, skupaj popravljeno 1 krat.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Pr dveh agencijah sta? Zgleda, da šefe od Bronza ne ve. Hering jih tako zabriše ven, da se bi kar kadilo za njima...
Men zgleda to ena čist sveža agencija... Sej lahko jim bo laufalo, lahko pa ne. Čist odvisno kok iznajdljiva in kakšna je tale agentka. Sam je ziher težje začet kot ko maš 1x že en ime.
Men zgleda to ena čist sveža agencija... Sej lahko jim bo laufalo, lahko pa ne. Čist odvisno kok iznajdljiva in kakšna je tale agentka. Sam je ziher težje začet kot ko maš 1x že en ime.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov