Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hm... Ti si že druga, ki je to rekla...
Ne gre mi to čist v glavo, če ste res prave kilaže povedal. Ne verjamem, da bi mu bla taka ženska predebela.
Mogoče je mel pa kakšne druge razloge, da mu ni bla všeč, pa se je je hotu tko znebit...
Ne gre mi to čist v glavo, če ste res prave kilaže povedal. Ne verjamem, da bi mu bla taka ženska predebela.
Mogoče je mel pa kakšne druge razloge, da mu ni bla všeč, pa se je je hotu tko znebit...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
lally napisal/-a:mozno... jz vem da je ta k jo jz poznam zdj pr bronzu zlo uspesna...
Ja pol se je pa itak zaj******
Sej pravim, če si res to želite, ne obupat ob prvi zavrnitvi. Sej je velik agencij, pa tut zlo različne punce iščejo.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
anna_k napisal/-a:men je pa herring mal sick-mela sem prijateljico tam, 170cm 45kg (naravna suhica) in so rekli naj shujša!!!
Jah, saj itak ni vse v kilah... Pomembna je konstitucija in razporeditev teh kil, hehe ... Mogoče raje malo telovadbe za preoblikovanje telesa ...
Drugače morajo biti pa modeli tako ali tako izjemno suhi ... Sploh pri Heringu, se mi zdi... Zadnje čase sem parkrat v mestu v živo videla Ano Rozman, se mi zdi, in je res blazno suhcena ... Na fotografijah se to manj opazi... No, saj so tudi pri drugih agencijah suhice, hehe... Pri Bronzu mi je pa npr. všeč Tufkova Lea, pa še visoka je precej
-
anna_k - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
cukr8 napisal/-a:anna_k napisal/-a:men je pa herring mal sick-mela sem prijateljico tam, 170cm 45kg (naravna suhica) in so rekli naj shujša!!!
Jah, saj itak ni vse v kilah... Pomembna je konstitucija in razporeditev teh kil, hehe ... Mogoče raje malo telovadbe za preoblikovanje telesa ...
Drugače morajo biti pa modeli tako ali tako izjemno suhi ... Sploh pri Heringu, se mi zdi... Zadnje čase sem parkrat v mestu v živo videla Ano Rozman, se mi zdi, in je res blazno suhcena ... Na fotografijah se to manj opazi... No, saj so tudi pri drugih agencijah suhice, hehe... Pri Bronzu mi je pa npr. všeč Tufkova Lea, pa še visoka je precej
ej, sploh ni imela problemov s konstitucijo- ni sicer mišičasta, a nič ne visi z nje, telo ima napeto. edina fora je, da ima za tako suhceno žensko dokaj velike prsi. dvomim pa, da se je je hotel znebiti, ker je veliko delala. aja pa, v merah sem se mogoče res malce zmotila, malce manjša je: 165cm, a vseeno-res suhec
I forgive you after all
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
No ja, kot prvo je že mejhna in če mu ni reeeees bla všeč, je zarad tega najbrž ni vzel. A jo je vrgu na avdiciji ven al po tečaju hoje?
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
Sj ne morem vrjet...mogoče jz nsm v tem svetu, sam men je 175/45 oz. da bi moglo bit manj....pa bolano, res. Bil sm v Novem sadu, ko je mela Mura eno revijo, pa fak kak majo te ženskice probleme same s sabo. Vse histerične, ker ji tm prinese en napačne uhane... men je šlo kr na smeh k sm bil zravn tega modela k je bil programski vodja une hale...
Tko nekak...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ej Metron, kar jaz poznam naših manekenk, so večinoma čist normalne punce. Seveda se pa najdejo tut kakšne
Hrvatice so npr. klasa zase (večina). K sem bla jest tam na Fashion Weeku so jih namazal in pol jim ni blo všeč in so si šle brisat in se je vsaka mal po svoje namazala. Če bi bla jaz kreator ali organizator, bi jih vse nekam poslala...
Tok da zna enim res zlo na psiho udart, da so kao one pa carice. Ampak na žalost je večinoma tko, da te tam obravnavajo kot eno stvar, k je tam sam zarad njih. Vsaj pr nas na revijah... Da ne govorim o tistem fashion weeku, kjer ni blo ne stolov ne hrane, pa mrzlo ko prasica, sam vodo so nam prnesli. Katastrofa. In ti si bil tam od npr. 12h do 10h zveler. Pa na slikanjih je večinom isto, mene je še zmeraj zeblo k svina...
Hrvatice so npr. klasa zase (večina). K sem bla jest tam na Fashion Weeku so jih namazal in pol jim ni blo všeč in so si šle brisat in se je vsaka mal po svoje namazala. Če bi bla jaz kreator ali organizator, bi jih vse nekam poslala...
Tok da zna enim res zlo na psiho udart, da so kao one pa carice. Ampak na žalost je večinoma tko, da te tam obravnavajo kot eno stvar, k je tam sam zarad njih. Vsaj pr nas na revijah... Da ne govorim o tistem fashion weeku, kjer ni blo ne stolov ne hrane, pa mrzlo ko prasica, sam vodo so nam prnesli. Katastrofa. In ti si bil tam od npr. 12h do 10h zveler. Pa na slikanjih je večinom isto, mene je še zmeraj zeblo k svina...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Bomo tebe poslal za cel dan nekam lačno na tla sedet in ti dal sam klinčevo vodo, pa da te bo še lepo fino zeblo... Pol boš morala pa zvečer zgledat ful lepa in polna energije. Pol maš pa pravico kometirat.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Zato, da so nam drugi fovš.
Sej se hecam.
Sej ni zmeraj tok hudo, to so pač moje najslabše izkušnje do zdaj.
Pa tko, da ne bo kdo mislu, da je to cela žurka to delat.
Pa da majo včasih manekenke zlo dober razlog, da so tečne...
Sej se hecam.
Sej ni zmeraj tok hudo, to so pač moje najslabše izkušnje do zdaj.
Pa tko, da ne bo kdo mislu, da je to cela žurka to delat.
Pa da majo včasih manekenke zlo dober razlog, da so tečne...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov