Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

fishi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 04. Dec. 2005 23:14

ja te razumem, enako kot ce nekdo zajbava nekoga ki ma kriv nos, ne vem kolk kil prevec al pa siroko rit, kratke noge....to so res bedarije. pac poves svoje mnenje (ma vsak pravico da mu je vsec kar mu pac je) in to je to. Men je slo tud na zivce npr. k so se vsi ukvarjal s tem kok sm velka (bla 181 ze v 7. razredu, potem sem na sreco nehala rast ;)
keep on smiling:)
Uporabniški avatar
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2004
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a šečeru » 05. Dec. 2005 10:54

Applebitecc da ti povem, da si zame še preveč suha. ali dobro če se ti dobro počutiš je vse ok. drugo pa punce ne pretiravajte. ma ena lahko več kilogramov in zgleda bolj suha kot pa druga ki je isto tako velika in ima manj kilogramov. jaz sem velika 175 cm in imam 58 kg. in mislim da je čist vredu. mogoče kg ali 2 manj pa bo.

kaj pa menite za vulcano models? jaz se mislim letos prijavit in me zanima vaše mnenje.

odg na vprašanje:
mene je enkrat nina lubarda srečala in me povabila naj se jim pridružim samo za 120.000 sit ni šans. enkrat pa sem se sama prijavla pri neki kravi Adeli Ačkun 60.000 čukov je šlo v zrak in niti diplome nisem dobila. sem že zgubila voljo in vse in zdaj še bom zadnjič probala.
Zadnjič spremenil šečeru, dne 05. Dec. 2005 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
ledena čajka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ledena čajka » 05. Dec. 2005 14:21

fishi napisal/-a:ja te razumem, enako kot ce nekdo zajbava nekoga ki ma kriv nos, ne vem kolk kil prevec al pa siroko rit, kratke noge....to so res bedarije. pac poves svoje mnenje (ma vsak pravico da mu je vsec kar mu pac je) in to je to. Men je slo tud na zivce npr. k so se vsi ukvarjal s tem kok sm velka (bla 181 ze v 7. razredu, potem sem na sreco nehala rast ;)

se strinjam s tem in te popolnoma razumem glede višine. tud jst sem bla v 7. razredu vlka 178cm in so se vsi nonstop ukvarjal glede moje višine. in me zmeri spraševal kok pa si ti velka? mi je res blo včasih neprijetno.
sorry za off topic :oops: :oops:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 05. Dec. 2005 17:03

cartika napisal/-a:Applebitecc da ti povem, da si zame še preveč suha. ali dobro če se ti dobro počutiš je vse ok. drugo pa punce ne pretiravajte. ma ena lahko več kilogramov in zgleda bolj suha kot pa druga ki je isto tako velika in ima manj kilogramov. jaz sem velika 175 cm in imam 58 kg. in mislim da je čist vredu. mogoče kg ali 2 manj pa bo.

kaj pa menite za vulcano models? jaz se mislim letos prijavit in me zanima vaše mnenje.

odg na vprašanje:
mene je enkrat nina lubarda srečala in me povabila naj se jim pridružim samo za 120.000 sit ni šans. enkrat pa sem se sama prijavla pri neki kravi Adeli Ačkun 60.000 čukov je šlo v zrak in niti diplome nisem dobila. sem že zgubila voljo in vse in zdaj še bom zadnjič probala.

pust vulcano... probi pri model groupu, bronzu al pa heringu...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 05. Dec. 2005 17:42

cartika napisal/-a: kaj pa menite za vulcano models? jaz se mislim letos prijavit in me zanima vaše mnenje. .

Eh, Vulcano je bolj tako :? ... Prirejajo razne modne revije, šove, plesne modne revije, tekmovanja... Njihovi modeli se pa ne pojavljajo v editorialih revij, na naslovnicah ipd. :nixweiss: No, odvisno, kaj od naštetega te mika, pa pretehtaj :) ...
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 05. Dec. 2005 17:57

jaz sem kar malo razocarana nad bronzom zaradi neprofesionalnosti...

nimam tecaja hoje pa naj bi sla na revijo...
nimam 100% casa za njih ker imam se veliko pomembnejse opravke na tem svetu in me zjeza ce poklicejo 1 dan prej, ker se ne morem organizirat v tako kratkem casu....
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
Uporabniški avatar
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a šečeru » 05. Dec. 2005 18:56

ja za hering ziher nisem ker nisem tako zelo suha. kako pa lahko pridem do bronz in model group do informacij(internet,...). kolko je za tečaj sploh za plačat pri teh dveh? ker sem slišala, da z vulcano models tak nimaš nobene pogodbe in še lahko delaš pri eni agenciji zraven. nevem kaj tam iščejo pri ostalih dveh agencijah? kakšne mere moraš imet?jaz glih nimam 90-60-90.
pa onda stavi me u ram.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 05. Dec. 2005 19:05

MySelf napisal/-a:jaz sem kar malo razocarana nad bronzom zaradi neprofesionalnosti...

nimam tecaja hoje pa naj bi sla na revijo...
nimam 100% casa za njih ker imam se veliko pomembnejse opravke na tem svetu in me zjeza ce poklicejo 1 dan prej, ker se ne morem organizirat v tako kratkem casu....

ja ce kdo odpove poklicejo najprimernejsega dan prej... ce si za si, ce ne pac ne...

ja tm nimas tecaja obvezno, lahko pa prosis in ti razlozijo, ce gres pa z izkuseno punco tja, ti pa tud punce vse povejo...

z cajtom se naucis vsega...
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 05. Dec. 2005 19:13

ja hvala jim lepa za tako organizacijo :?

sj ni vazno, ne jeb** vec.. kajti jaz se s casom nisem privadila ampak navelicala ...
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 05. Dec. 2005 19:21

ja nevem... kokr je komu kul.. jz si pac ne delam nekih velkih planov v naprej in mi pol ni bad ce je kej tazga...

ce gres pa na kasting, ti pa javjo takoj ko zvejo- ce si seveda sprejet..

ce te pa naknadno km uzamejo pa zves dan prej...
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 05. Dec. 2005 19:37

Sej jaz sem ista,ponavadi najprej obsojam presuhe ljudi,češ:"Dej pejt jest!", ker avtomatično pomislim, da se punca hira. Pa imam sama prijateljico, ki ima 170cm in 46kil in je res sama kost,pa je ne obsojam,ker vem da je taka že celo življenje.
Samo nekako imam občutek, da je vseeno večina presuhih punc ,suhih zaradi pretiranega hujšanja in ne zaradi hitre presnove. Potem pa padejo opazke.
Na živce mi gre tudi, ko kakšne prodajalke vidijo to prijateljico in so grozno navdušene,da kako je pa ona suha-kot da bi rade bile same tudi take,to mi je pa prav bolano,ker punca nima nobenih oblin in je telesno razvita na ravni 12,13letnice.
Po drugi strani gre pa tudi meni osebno na živce,ko mi raznorazne tete in prijatelji mojih staršev težijo,če jaz sploh kaj jem,ali pa ane "Ljubljančanka" kruh redi...potem jih zanima kaj jem,da sem taka,da bi oni tudi radi,na koncu pa vidijo da sem pred njimi v eni uri pojedla 3kose torte in en kup prigrizkov,pa jim ni nič jasno.Pol dajo pa mir in ugotovijo,da mam dobro presnovo :D
Tako da kaj čmo,ljudje radi šimfamo,al pa vsaj komentiramo,brez veze si živce parat zaradi takih bedarij.
Uporabniški avatar
shiva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva » 05. Dec. 2005 22:28

Applebitecc napisal/-a:Ej Cream, če pa tole zate ni zelo suho, pol pa ne vem:
http://www.rtvslo.si/tlp/galerija.php?op=show&id=4767 :D :D

Drugač je pa res, da ženske zgledajo velik bolj pr seb, pa majo skor tako kilažo k jest... Kaj pa vem, mogoče teža kosti. :wink:

>>>>sorry, vem da je to o.T. ampak me firbec matra>>>>

apple, kdo vam je tukaj makeup delal, ker je cisti knock-off z belanticeve revije letos februarja????
arigato!
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 06. Dec. 2005 9:09

Joj joj k se ne spomnim imena punce. :)
Ce pa se teb slučajno sanja, lahko pa poveš, pa ti povem, če je prava. :wink:

Smo mel pa že v Zagrebu na podoben način te zlate lističe nalimane na faci, sam da smo jih mel bolj okol oči... Pa ta punca zmeraj dela za Garevski & Peršuh make-upe. :)
Za Balantiča pa ne vem kdo mu dela make-up, tok da tut tukaj ne morem pomagat... Lahko je kopija, lahko je pa ista punca uporabla staro foro. :D :wink:

Drugač pa prosim, da se neha pogovarjat o tem kok sem lepo ali grdo suha, ker so za to druge teme. Jaz sem sam hotla pokazat naši kolegici, kok je suha skor najbolj suha punca pr Heringu. :D :wink:
Jaz sem si čist všeč in sem zdrava, pa tut folk ki me pozna se nikol ne zgraža nad mojo težo, ostalo me pa sploh ne zanima. :P :wink:
Uporabniški avatar
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a šečeru » 07. Dec. 2005 19:07

se strinjam apple. kakšna si si. jaz bi bla ponosna če bi imela tvojo postavo. glavno da se ti vredu počutiš.pusti, pa ene mogoče zavidajo in....
pa onda stavi me u ram.
Uporabniški avatar
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a anna_k » 08. Dec. 2005 14:49

men je pa herring mal sick-mela sem prijateljico tam, 170cm 45kg (naravna suhica) in so rekli naj shujša!!! :?
I forgive you after all

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov