Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Mhm, ta Smrklja je meni osebno čist mim. Tko... Krneki se mi zdi...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
aja ok kul... ja no jz ti predlagam, da ce zaupas vase, sa ne prjav na avdicija.com... ampak na kej konkretnga...
bronz
model group
hering- ce si fuuuul suha
...
bronz
model group
...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
lally napisal/-a:aja ok kul... ja no jz ti predlagam, da ce zaupas vase, sa ne prjav na avdicija.com... ampak na kej konkretnga...
bronz
model group
...
Haha... --> goood 1.
Ja, jaz bi priporočila iste tri agencije najbrž.
Čeprav te opozarjam, da je pr Heringu ful težko not prid, je pa zlo dober agent.
Tok da se prej še malo bolj natančno pozanimaj, al pa nas kaj vprašaj... Od Heringa pa Bronza naju maš že tukaj, pa najbrž se najde tut kakšna od Model Group.
- *cream*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2005
- Kraj: Claymoore
Applebitecc napisal/-a:Resno al kaj? K jest mam nekje med 50-53 kg pri 177, pa sem skor najbolj suha pri nas...
sorry ampak če maš številko oblek 36 pa to... nisi ravno najbolj suha mislim si ampak ne pa taaaaaaaak fejst npr. moja kolegica je vlka tut tam neki 170 morda več pa si nekatera oblačila razen hlač(te pa si tut kupi v Miss sixty) kupuje na otroškem oddelku, ampak ona je naravno taka npr. prsi pa ma... ogromne!! ma tam neki ... 48-51 kg in se zelo težko redi( ko je izvedela da se je zredila za 2kg je skakala od veselja )
ampak ne me narobe razumet nisi debela al kaj
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
- el bou
- Cosmopolitanka
Ewchk napisal/-a:Mojga fanta so ustavl od bronza. A ga bojo tut kej nategnl? Kr ne vem kuko gre to pr tipih. Lp
mene in ljudi k jih jz poznam se niso...
pa je fnt tud pr bronzu, in ga nc ne nategujejo...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
*cream* napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Resno al kaj? K jest mam nekje med 50-53 kg pri 177, pa sem skor najbolj suha pri nas...
sorry ampak če maš številko oblek 36 pa to... nisi ravno najbolj suha mislim si ampak ne pa taaaaaaaak fejst npr. moja kolegica je vlka tut tam neki 170 morda več pa si nekatera oblačila razen hlač(te pa si tut kupi v Miss sixty) kupuje na otroškem oddelku, ampak ona je naravno taka npr. prsi pa ma... ogromne!! ma tam neki ... 48-51 kg in se zelo težko redi( ko je izvedela da se je zredila za 2kg je skakala od veselja )
Čaki če ma naš jubuček pr 177 tm med 50 in 53 kil zate ni tooooook suha ... mislm helou ... kako pa pol ti gledaš na to??? Očitno sm jst pr 172 z 53 kilami svinsko zavaljena bajsa al kajjjj???
Tvoja kolegica pa kupuje pr 170 obleke na otroškem odelku , ok hlač ne ker to pač res ni možno ... ampak če ma pa ogromne joške, tko kot ti praviš pa niiiiiiiii šans da kupuje na otroškem odelku ... pa tut mnjenih rokc oz. trupa si ne predstavljam ... da bi bla pr 170 tok mejhna, da bi se lahko rinla v otroške cunce, ker si sebe pr 172 cm in 53 kilah ne predstavljam v takih cuncah ... niiiiiii šans da mi je to prou ... Tko da ... tole so mal bedarije če mene uprašaš ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- el bou
- Cosmopolitanka
tiasha napisal/-a:*cream* napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Resno al kaj? K jest mam nekje med 50-53 kg pri 177, pa sem skor najbolj suha pri nas...
Čaki če ma naš jubuček pr 177 tm med 50 in 53 kil zate ni tooooook suha ... mislm helou ... kako pa pol ti gledaš na to??? Očitno sm jst pr 172 z 53 kilami svinsko zavaljena bajsa al kajjjj???
Tvoja kolegica pa kupuje pr 170 obleke na otroškem odelku , ok hlač ne ker to pač res ni možno ... ampak če ma pa ogromne joške, tko kot ti praviš pa niiiiiiiii šans da kupuje na otroškem odelku ... pa tut mnjenih rokc oz. trupa si ne predstavljam ... da bi bla pr 170 tok mejhna, da bi se lahko rinla v otroške cunce, ker si sebe pr 172 cm in 53 kilah ne predstavljam v takih cuncah ... niiiiiii šans da mi je to prou ... Tko da ... tole so mal bedarije če mene uprašaš ...
ja jz se tud strinjam... jz mam tud 172 pa 53kg.. in se mi zdi da nism debela
in ja pri 170 z velkimi joski se ne stlaces v otroske cunjice... ce pa se je pa zlo pateticno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov