Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
sofia83 napisal/-a:Men so tud une tipične fashion manekenke bolj všeč, sploh k so vse take visoke pa suhe. (Pa ne previsoke, recimo Tjaša S. je že precej previsoka.) Pa čeprav so v živo te bejbike večinoma precej sive oz. povprečne, so mi na fotkah neprimerno boljše k komercialni modeli.
Jah sej, une so velik bolj lepotice...
Jest sem šla sam parkrat na casting za reklame za na tv, pa je blo bolj bedno. Itak si ne predstavlja po moje mene noben v reklami za prašek... Mogoče v kakšni bolj odbiti reklami že... Preveč strogo delujem in se moram prav potrudit, če hočem zgledat prijazna...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Nika je pa že v tujini šla h enim drugim k je bla pr Heringu, pol se je pa rahlo zredila in se vrnila v Slo. Hering jo itak ne bi vzel več nazaj, k ga je kao zaj*****, zato je šla pač tja.
Ja, Mr. Hering je tut oven po horoskopu, to velik razloži...
Ja, Mr. Hering je tut oven po horoskopu, to velik razloži...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ne vem kakšna je, sam če po pravic povem, je men trenutno malo prešroka za na piste...
Resno...
Resno...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Če mam jaz čisto 36 in mi je čist raztegnila obleko k se je šla vmes slikat tam v zaporu z mj...
Ful se je zredila no, sej ravno zarad teh zadev s prehranjevanjem je pršla nazaj...
Ful se je zredila no, sej ravno zarad teh zadev s prehranjevanjem je pršla nazaj...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ja ne vem no, glede na moj okus in to, kakšne so punce v naši agenciji oz. kok hitro moj agent začne morit, da moraš hujšat. Ok, men seveda ni še nikol. Men se je tut Kaja Rožič zdela nekam šroka na mj in grem stavt, da če je šla kaj do njega ji je moral zamorit..
Kar pa ni nujno slabo, sej lahko pa druge stvari še dela, kar bi bla drugač presuha.
Sam zadnjič je rekla Miss Lorella, da so v tujini ženske res ful že strašljivo suhe... Pa sem rekla, če take kot jaz... Pa je rekla, da sploh ni primerjave...
Kar pa ni nujno slabo, sej lahko pa druge stvari še dela, kar bi bla drugač presuha.
Sam zadnjič je rekla Miss Lorella, da so v tujini ženske res ful že strašljivo suhe... Pa sem rekla, če take kot jaz... Pa je rekla, da sploh ni primerjave...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Jest se včasih vprašam, zakaj mormo bit res vse tok suhe... Ker ko pridejo npr. od kakšne Lisce, jih komaj skup zberejo take, da majo kej za v modrc dat.
Sam moj agent ful stremi h standardom iz tujine in če je v tujini tko, pol še premal zgleda mori al kaj jaz vem kaj...
Sam moj agent ful stremi h standardom iz tujine in če je v tujini tko, pol še premal zgleda mori al kaj jaz vem kaj...
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ja no g.Hering je baje mal obseden z to suhostjo... ti k si suha ze tko je kul, sam boge punce, k jih sprejme in jim dieto poturi, pa so ubistvu ze dost suhe... nevem, ne zdi se mi lih lepo...
frendica je velka 180, in je mela ze 48kg, pa mu je bla se kr predebela baje..
no nam se kregala...
sorry
frendica je velka 180, in je mela ze 48kg, pa mu je bla se kr predebela baje..
no nam se kregala...
sorry
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Resno al kaj? K jest mam nekje med 50-53 kg pri 177, pa sem skor najbolj suha pri nas...
Sicer je tut odvisno od teže kosti pa to, no...
Ej ne vem, vem da mata ene 2 konfekcijsko 34, ostale pa večinoma 36 ali nekje med 36 in 38. Lahko si pa precej suh, pa maš bušija ali ritko prešroko, pa ti vseen mori.
Ne vem no, men se zarad tega ne more zamert, ker mi nikol ne mori.
Pa tut točna sem vedno in zmeraj se vse lepo zmenmo in plača tut redno in vse, tok da je men čist cool. Zna bit malo tečen, sam jest ga še najbolj razumem, ker me včasih spominja name, k sem isto oven.
Sicer je tut odvisno od teže kosti pa to, no...
Ej ne vem, vem da mata ene 2 konfekcijsko 34, ostale pa večinoma 36 ali nekje med 36 in 38. Lahko si pa precej suh, pa maš bušija ali ritko prešroko, pa ti vseen mori.
Ne vem no, men se zarad tega ne more zamert, ker mi nikol ne mori.
Pa tut točna sem vedno in zmeraj se vse lepo zmenmo in plača tut redno in vse, tok da je men čist cool. Zna bit malo tečen, sam jest ga še najbolj razumem, ker me včasih spominja name, k sem isto oven.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
A pa si ti ziher, da je bla teža vzrok? Ker je možno, da mu tut ni bla všeč. Ok, zdej če ti je ona tako rekla, pol najbrž že. Sam težko verjamem, da je predebela pri 180 in 48 kg, celo za Heringa.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ja sej razumem...
pa mot me se tista njegova da placas tecaj, pa ni nit nujno da si sprejet...
pr ns ti takoj povejo- soryy punca/fant, sam se nam zdi da nisi primerna/en..
pa mot me se tista njegova da placas tecaj, pa ni nit nujno da si sprejet...
pr ns ti takoj povejo- soryy punca/fant, sam se nam zdi da nisi primerna/en..
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov